- 31 Temmuz 2011
- 3.036
- 9.302
- 358
- Konu Sahibi kiboshanim
-
Erkek tarafı ev vermiş eşyaları ortak almışsınız. Erkek tarafı 100 gr a yakın neredeyse bilezik almış artı birde set sizinkiler buna karşılık 26 gr bilezik takacak.Aynı şekilde düşündüm. Allah önce dirlik huzur versin. Ki karşı tarafta oturacak evimizi vs halletti. Yani demek istediğim zaten birçok insandan daha iyi şartlarda evleniyoruz. Başımızı sokacak evimiz var her şey gönlümce alındı. Daha fazla talep eder şekilde davranmayı kendime
Evet aşağıdaki yorumumda da belirttim birçok insandan daha iyi şartlardyaız ve bunu karşı taraf sağladı. Fazlasını bende kendime yakıştırmıyorum. Ailemde iki tane 13 gr bilezik takıyor. Allah var ailesinde masraflar konusunda elinden geleni yaptık. Mutfak tamamen bizim geri kalan yarı yarıya ödedik
düğünden sonra evimizde yeriz karnımız doyar sen kaygısız ol deseydinizMerhaba, 25 gün sonra Allah’ın izniyle düğünüm var. Annemle ilişkimiz en başından beri biraz problemliydi. Annemi takı dahil hiçbir mevzuya karıştırmadım nişanlımda aynı şekilde kendi ailesini karıştırmadı. Seçimlerimizi yaptık daha sonra onlara gösterdik Ancak annem bunları içinde büyütüyor takı alışverişine bende gelecektim. Düğünden sonra yemeklere bize gelin. Kayınvalidenin yemekleri çok temiz değil evi temiz değil. Bu şekilde sürekli direktif vermeye çalışıyor. Sonra babama şikayet ediyor ve evde benimle konuşmuyor. Argo kullanıyor ve huzursuzluk oluyor. Ne yapmalıyım
Hiç umursamayin asla ailenizin dediği yola kendiniz ne istiyorsa onu yapsın. Konuşmamak onun tercihi. Önce karşınıza alın konuşun " anne bu benim hayatım bana direktif verme , ben artık bebek değilim kendim ne yapmam gerektiğini bilirim. Biliyorum benim için doğrusunu iyisini güzelini istersin ama bu yaptığın beni rahatsız ediyor" minvalinde bir konuşma yap. Sonrasını da takmaMerhaba, 25 gün sonra Allah’ın izniyle düğünüm var. Annemle ilişkimiz en başından beri biraz problemliydi. Annemi takı dahil hiçbir mevzuya karıştırmadım nişanlımda aynı şekilde kendi ailesini karıştırmadı. Seçimlerimizi yaptık daha sonra onlara gösterdik Ancak annem bunları içinde büyütüyor takı alışverişine bende gelecektim. Düğünden sonra yemeklere bize gelin. Kayınvalidenin yemekleri çok temiz değil evi temiz değil. Bu şekilde sürekli direktif vermeye çalışıyor. Sonra babama şikayet ediyor ve evde benimle konuşmuyor. Argo kullanıyor ve huzursuzluk oluyor. Ne yapmalıyım
Öyle yapıyorum. Ama evde surat asması ben yokmuşum gibi davranması. Arkamdan söylenmesi rahatsız ediyor. Ama dediğiniz givi sabredeceğim.Erkek tarafı ev vermiş eşyaları ortak almışsınız. Erkek tarafı 100 gr a yakın neredeyse bilezik almış artı birde set sizinkiler buna karşılık 26 gr bilezik takacak.
Anneniz şımarıklık yapıyor sakın annenize kulak verip nişanlınızla tartışmayın, 25 gün kalmış düğüne politik davranıp duymazdan gelin annenizi.
Ya annem mükemmelliyetçidir. Bizim evimize yardımcı abla geliyor haftada bir. Hatta bana daha evlenmeden sana hangi gün gelsin ayarlayalım şimdiden dedi bende anne benim evime karışma dedim. Kayınvalidem öyle yaptığı yenilmeyecek evinde oturulamayacak gibi pis bir insan değil. Annemin standartlarının altında sadece. Ama iyiniyetlidir. Karışmaz bir şeye. Nişanlımla benim aramda beni tutar oğlunu dizginler. Kayınvalidemin bir kötülüğünü görmedim.düğünden sonra evimizde yeriz karnımız doyar sen kaygısız ol deseydiniz
bence annenize mesafe koyun
kayınvalideniz pis olabilir dağınık olabilir ama nerede yiyip nerede yemeyeceğinize kadar artık karışamaz 5 yaşınızda değilsiniz
üzmeyin kendinizi en zor kısımlarından birini atlatmışsınız helal olsun karıştırmamışsınız
anneniz böyle onu kabul edin ve hayır demeniz gerektiğinde mutlaka çekinmeden derseniz siz rahat edersiniz
Anlamıyor işte. Artık ite kaka idare edeceğim bir süre dahaHiç umursamayin asla ailenizin dediği yola kendiniz ne istiyorsa onu yapsın. Konuşmamak onun tercihi. Önce karşınıza alın konuşun " anne bu benim hayatım bana direktif verme , ben artık bebek değilim kendim ne yapmam gerektiğini bilirim. Biliyorum benim için doğrusunu iyisini güzelini istersin ama bu yaptığın beni rahatsız ediyor" minvalinde bir konuşma yap. Sonrasını da takma
Annenizin tedavi olması lazımMerhaba, 25 gün sonra Allah’ın izniyle düğünüm var. Annemle ilişkimiz en başından beri biraz problemliydi. Annemi takı dahil hiçbir mevzuya karıştırmadım nişanlımda aynı şekilde kendi ailesini karıştırmadı. Seçimlerimizi yaptık daha sonra onlara gösterdik Ancak annem bunları içinde büyütüyor takı alışverişine bende gelecektim. Düğünden sonra yemeklere bize gelin. Kayınvalidenin yemekleri çok temiz değil evi temiz değil. Bu şekilde sürekli direktif vermeye çalışıyor. Sonra babama şikayet ediyor ve evde benimle konuşmuyor. Argo kullanıyor ve huzursuzluk oluyor. Ne yapmalıyım
Merhaba, 25 gün sonra Allah’ın izniyle düğünüm var. Annemle ilişkimiz en başından beri biraz problemliydi. Annemi takı dahil hiçbir mevzuya karıştırmadım nişanlımda aynı şekilde kendi ailesini karıştırmadı. Seçimlerimizi yaptık daha sonra onlara gösterdik Ancak annem bunları içinde büyütüyor takı alışverişine bende gelecektim. Düğünden sonra yemeklere bize gelin. Kayınvalidenin yemekleri çok temiz değil evi temiz değil. Bu şekilde sürekli direktif vermeye çalışıyor. Sonra babama şikayet ediyor ve evde benimle konuşmuyor. Argo kullanıyor ve huzursuzluk oluyor. Ne yapmalıyım
İşte kendince şöyle diyor. Akşamları yemeğe bana gelin ben biraz sağlıklı yemeklerle bakayım size diyor. Çok anlamsız
Bu zamanda ev vermiş Allah razı olsun denir şu kadar taksaydı denmez bunun üstüne. Anneniz başınızı çok ağrıtır, çekindiği sözünü dinleyecek biri yok mı o konuşsa annenizle. Erkek annelerinin yaptığını annenizle yapıyor size. Mesafeli olmazsanız evliliğiniz çok zarar görür.Annem takı konusunda karşı tarafa söylemedi ama içinde daha yüksek beklenti oluşturdu. İşte 10 burma bilezik Trabzon set gibi. Ama nişanlımın babası emekli. Ev verdi. Onun dışındakileri nişanlım kendi gücüyle yapıyor. O sebeple bende düşük ayar uygun ama şık bir set ve 14 gr bilezik beğendim. Ki yine 7 tane aldı. Ayrı gitmemin sebebi nişanlımla aramın bu sebeple bozulmasını istemedim. Kötü bir durum olurdu her iki taraf için
Gorüsmeyi minimumda tutun esinize ve ailesine de laf ettirmeyin.Merhaba, 25 gün sonra Allah’ın izniyle düğünüm var. Annemle ilişkimiz en başından beri biraz problemliydi. Annemi takı dahil hiçbir mevzuya karıştırmadım nişanlımda aynı şekilde kendi ailesini karıştırmadı. Seçimlerimizi yaptık daha sonra onlara gösterdik Ancak annem bunları içinde büyütüyor takı alışverişine bende gelecektim. Düğünden sonra yemeklere bize gelin. Kayınvalidenin yemekleri çok temiz değil evi temiz değil. Bu şekilde sürekli direktif vermeye çalışıyor. Sonra babama şikayet ediyor ve evde benimle konuşmuyor. Argo kullanıyor ve huzursuzluk oluyor. Ne yapmalıyım
Bizimkiler 20 seneyi geçti ne ev ne araba almadi pintiler.Evet fazla fazla yaptılar. Ev araba hiçbir eksik yok çok şükür
Merhabalar,Bizimkiler 20 seneyi geçti ne ev ne araba almadi pintiler.
Bu arada anneni burada yazarken vicdan yapmadın mı, anne o.
Forumun içeriğini biliyorum, düşüncemi paylaştım, anne kıymetli bana göre evladını terk etmemiş, analık güdsündeyse.Merhabalar,
Vicdan yapmamı gerektirecek bir durum görmüyorum. Ben annem hakkında ileri geri konuşmadım. Sadece düğün hazırlıkları sırasında yaşadığımız bir sorundan bahsettim. Burada her gün birçok konu hakkında danışılıyor. Bunlara anne ve baba çocuk mevzuları da dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?