Annemin tavırları

Erkek tarafı ev vermiş eşyaları ortak almışsınız. Erkek tarafı 100 gr a yakın neredeyse bilezik almış artı birde set sizinkiler buna karşılık 26 gr bilezik takacak.

Anneniz şımarıklık yapıyor sakın annenize kulak verip nişanlınızla tartışmayın, 25 gün kalmış düğüne politik davranıp duymazdan gelin annenizi.

düğünden sonra evimizde yeriz karnımız doyar sen kaygısız ol deseydiniz
bence annenize mesafe koyun
kayınvalideniz pis olabilir dağınık olabilir ama nerede yiyip nerede yemeyeceğinize kadar artık karışamaz 5 yaşınızda değilsiniz
üzmeyin kendinizi en zor kısımlarından birini atlatmışsınız helal olsun karıştırmamışsınız
anneniz böyle onu kabul edin ve hayır demeniz gerektiğinde mutlaka çekinmeden derseniz siz rahat edersiniz

Hiç umursamayin asla ailenizin dediği yola kendiniz ne istiyorsa onu yapsın. Konuşmamak onun tercihi. Önce karşınıza alın konuşun " anne bu benim hayatım bana direktif verme , ben artık bebek değilim kendim ne yapmam gerektiğini bilirim. Biliyorum benim için doğrusunu iyisini güzelini istersin ama bu yaptığın beni rahatsız ediyor" minvalinde bir konuşma yap. Sonrasını da takma

Öyle yapıyorum. Ama evde surat asması ben yokmuşum gibi davranması. Arkamdan söylenmesi rahatsız ediyor. Ama dediğiniz givi sabredeceğim.

Ya annem mükemmelliyetçidir. Bizim evimize yardımcı abla geliyor haftada bir. Hatta bana daha evlenmeden sana hangi gün gelsin ayarlayalım şimdiden dedi bende anne benim evime karışma dedim. Kayınvalidem öyle yaptığı yenilmeyecek evinde oturulamayacak gibi pis bir insan değil. Annemin standartlarının altında sadece. Ama iyiniyetlidir. Karışmaz bir şeye. Nişanlımla benim aramda beni tutar oğlunu dizginler. Kayınvalidemin bir kötülüğünü görmedim.

Anlamıyor işte. Artık ite kaka idare edeceğim bir süre daha

Annenizin tedavi olması lazım

İşte kendince şöyle diyor. Akşamları yemeğe bana gelin ben biraz sağlıklı yemeklerle bakayım size diyor. Çok anlamsız

Bu zamanda ev vermiş Allah razı olsun denir şu kadar taksaydı denmez bunun üstüne. Anneniz başınızı çok ağrıtır, çekindiği sözünü dinleyecek biri yok mı o konuşsa annenizle. Erkek annelerinin yaptığını annenizle yapıyor size. Mesafeli olmazsanız evliliğiniz çok zarar görür.

Gorüsmeyi minimumda tutun esinize ve ailesine de laf ettirmeyin.

Ben düğün içim bu takı konuşmalarından acayip buluyorum ya benim kızımın değeri bir takı ile ölçülemez herkes içinden geldiğini takar buna gram sayı adedi koymak çok fazla ayıp değil mi ?Bilmiyorum ama ben bu tarz talepleri korkunç buluyorum

Bizimkiler 20 seneyi geçti ne ev ne araba almadi pintiler.
Bu arada anneni burada yazarken vicdan yapmadın mı, anne o.
Merhabalar,
Vicdan yapmamı gerektirecek bir durum görmüyorum. Ben annem hakkında ileri geri konuşmadım. Sadece düğün hazırlıkları sırasında yaşadığımız bir sorundan bahsettim. Burada her gün birçok konu hakkında danışılıyor. Bunlara anne ve baba çocuk mevzuları da dahil

Forumun içeriğini biliyorum, düşüncemi paylaştım, anne kıymetli bana göre evladını terk etmemiş, analık güdsündeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…