Annenizin değerlerine göre yaşamalısınız bence. Ben buna çok dikkat ettim. Anneleri üzmemek gerek. Ha yapsanız bile göstermeseydiniz. Anneniz bu sonuçta. Ne diyebilirsiniz ki. Onun düşüncesini şimdiye kadar bilmiyor muydunuz? Ayrıca diğer yaptığınız şeyler nediir?
annemin değerlerine göre yaşamadığım zamanında ona söylemediğim için çok pişmanım zaten. diğer şeylerden kastım cinsellikti
Onu da mı yaşadınız? Anneniz duysa kahrolur kadın valla. Ne diyim herkes kendi yaşadığından sorumludur..
evet sadece el ele tutuştum zannediyor ama birşeyler yaşadık maalesef
o adamdan hala ayrılmadığın hata....
annen adamı tanısa emin ol tek derdi o olurdu yaptıkların değil
tövbe etmekten ve bidaha yapmamaktan başka çarem yok maalesef.... birde bundan sonraki karşıma çıkan insana anlatmalı mıyım onuda bilmiyorum sorarsa ne yaşadın diye.
Tövbe et ve anlatma. Günahlar anlatılmamalı ama tekrar aynı hataya düşmemelisin. Hz .Ömer'e bir adam gelmiş, "Ey Ömer, benim kızım cahiliyye devrinde zina günahı işledi, şimdi onu isteyen biri var ama kızım bu durumdan hiç hoşnut değil, tövbe edip ağlıyor, onu isteyen adama bunu anlatmalı mıyım" demiş.
Hz. Ömer de demiş ki: Ey anası ağlayasıca, sen Allahın örttüğü bir günahı nasıl anlatırsın. Anlatmayın ve onu adetlerinize göre evlendirin" demiş..
yani belki kötü bir durumda olmadığınızı düşünüyorsunuz ama kusura bakmayın ki çok da iyi bir durumda değilsiniz.siz evleneceğiniz adamı her özeli bir başka bayanla yaşayıp sonra sizinle aynı şeyleri sıradanlıkla yaşamasını hoş bulur musunuz?(siz böyle yaptınız demiyorum çünkü sizi tanımıyorum bile)maalesef ortam artık böyle..anneniz bunlaara alışkın değil doğal olarak, hiç birimiz alışkın olmak istemezdik ama medeni batı taklitçileri sayesinde her şeyimiz tüm özelimiz mahremimiz ayaklar altına serildi, normal görüldü bunlar.
çoook sağol canımmm gerçekten böyleysee çook mutlu oldummm. bir daha yapmamm ben bin pişman oldumm. inançsız biri değilim günah olduğunu bilmeyen biri değilim ama nasıl yaptım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?