annemin tepkisi mahvetti beni :(

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
kızlar anneme sevgilimden ayrılacağımı söyledim. ilişki yaşamama kızmıştı. birlikte fotomuzu gördüğünde de kızmıştı. niye işler ciddiye binmeden böyle şeyler yapıyosun diye. diğer yaptıklarımı bilmiyo tabi bunlara bile tepki verdi.

şimdi de diyo ben erkek olsam senin gibi birini istemem. başkasıyla el ele tutuşmuş etmiş. oğlan annesi olsam öyle bi gelinim olsun istemezdim diyo.

resmen beni kötü kız olarak görüyor. çok moralim bozuldu kendi annem bile böyle derse ne yapıyıim ben (

oyle gormuyordur annen sonuçta senı gozunden bıle sakınıyordur sana zarar gelsın istemiyordur

Annenizin değerlerine göre yaşamalısınız bence. Ben buna çok dikkat ettim. Anneleri üzmemek gerek. Ha yapsanız bile göstermeseydiniz. Anneniz bu sonuçta. Ne diyebilirsiniz ki. Onun düşüncesini şimdiye kadar bilmiyor muydunuz? Ayrıca diğer yaptığınız şeyler nediir?

annemin değerlerine göre yaşamadığım zamanında ona söylemediğim için çok pişmanım zaten. diğer şeylerden kastım cinsellikti

annemin değerlerine göre yaşamadığım zamanında ona söylemediğim için çok pişmanım zaten. diğer şeylerden kastım cinsellikti

Onu da mı yaşadınız? Anneniz duysa kahrolur kadın valla. Ne diyim herkes kendi yaşadığından sorumludur..

o adamdan hala ayrılmadığın hata....

annen adamı tanısa emin ol tek derdi o olurdu yaptıkların değil

haklısın annem bilmiyor nasıl biri. başta kızmıştı şimdi ayrılcam dediğimde niye ayrılıyosun bundan sonra nasıl başkasıyla olcaksın tarzı konuştu işte

tövbe etmekten ve bidaha yapmamaktan başka çarem yok maalesef.... birde bundan sonraki karşıma çıkan insana anlatmalı mıyım onuda bilmiyorum sorarsa ne yaşadın diye.

Tövbe et ve anlatma. Günahlar anlatılmamalı ama tekrar aynı hataya düşmemelisin. Hz .Ömer'e bir adam gelmiş, "Ey Ömer, benim kızım cahiliyye devrinde zina günahı işledi, şimdi onu isteyen biri var ama kızım bu durumdan hiç hoşnut değil, tövbe edip ağlıyor, onu isteyen adama bunu anlatmalı mıyım" demiş.
Hz. Ömer de demiş ki: Ey anası ağlayasıca, sen Allahın örttüğü bir günahı nasıl anlatırsın. Anlatmayın ve onu adetlerinize göre evlendirin" demiş..

yani belki kötü bir durumda olmadığınızı düşünüyorsunuz ama kusura bakmayın ki çok da iyi bir durumda değilsiniz.siz evleneceğiniz adamı her özeli bir başka bayanla yaşayıp sonra sizinle aynı şeyleri sıradanlıkla yaşamasını hoş bulur musunuz?(siz böyle yaptınız demiyorum çünkü sizi tanımıyorum bile)maalesef ortam artık böyle..anneniz bunlaara alışkın değil doğal olarak, hiç birimiz alışkın olmak istemezdik ama medeni batı taklitçileri sayesinde her şeyimiz tüm özelimiz mahremimiz ayaklar altına serildi, normal görüldü bunlar.

Sinirle söylemiştir annen..Ama sözünü dinle onun..Ben küçüklüğümden beri annemin söylediği tek bir şeyin bile doğru çıkmadığını görmedim..Ne derse hep sonunda haklı olan o olur..Ve ne olursa olsun kimse için anneni üzme..Sevgili çok bulursun ama anne 1 tane ötesi yok..

çoook sağol canımmm gerçekten böyleysee çook mutlu oldummm. bir daha yapmamm ben bin pişman oldumm. inançsız biri değilim günah olduğunu bilmeyen biri değilim ama nasıl yaptım işte

Annemin değerlerine göre yaşayamadım, keşke de yaşayabilseydim. Ama zaman öyle bir değişti ki, biz de kaybettik kendimizi. Kaptırdık elimizi çarka, kolumuzu kurtaramıyoruz. .

kesinlikle haklısınn kesinliklee. iğreniyorum kendimdenn. o zamanlar yüzde yüz evlenicektim öyle gözüm kördü kü anlatamam. çok çook büyük hataymışş çook pişman oldumm..

Annen buyuk konusmasin oglu varsa basina gelir.

Ayrica olmusla ölmüse care yok.

çoook sağol canımmm gerçekten böyleysee çook mutlu oldummm. bir daha yapmamm ben bin pişman oldumm. inançsız biri değilim günah olduğunu bilmeyen biri değilim ama nasıl yaptım işte

Günahlar insanlar için. Bol bol tövbe et, namaza başla.. Allah affedicidir ve affetmeyi sever..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…