- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
Allahın bir çıkış yolu göstereceğine %100 eminim. Rabbim eğer tövbeyi vermişse kabulünü de vermiştir ve bu konuda içimiz rahat olmalıdır. Allah, o gece kulunu mağdur etmeyecektr. Ben bundan eminim. Yeter ki kul tövbesinde samimi olsun ve ibadetlerini yapsın..
hımm söylenmiycek gibi değil nasıl gizlicekki öyle bişeyi..
maalesef etraf normalleştirdi. erkekler yaşamayana yobaz gözüyle bakıyor. yaşayana kötü kız muamelesi yapıyor..
İşte böyle böyle kayboldu gitti tüm değerler. Allah sonumuzu hayretsin. .
aminn. inşallah evlenirde çocuğum olursa benim yaptığım hataları yapmasın diye uyarcam onu süreklii
Erkeler hiç bir muamele yapmıyor, ne muamele yapılıyorsa biz yapıyoruz kendimize. O muameleleri biz yakıştırıyoruz, biz yapıştırıyoruz...maalesef etraf normalleştirdi. erkekler yaşamayana yobaz gözüyle bakıyor. yaşayana kötü kız muamelesi yapıyor..
Erkeler hiç bir muamele yapmıyor, ne muamele yapılıyorsa biz yapıyoruz kendimize. O muameleleri biz yakıştırıyoruz, biz yapıştırıyoruz...
Hayatta yanlışlar yaparak büyüyoruz. Önemli olan tekrarlamamak ders almak.
Anneler her zaman haklı bende annemi dinlemedim şimdi bin pişmanım
Yani.. hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız gözüm kördü dinlemedim kimseyisende mi benım gibi bişey yaşadın canım?
Yani.. hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız gözüm kördü dinlemedim kimseyişimdi o kadar pişmanım ki kendimden iğreniyorum
mesajda konuşalım istersen bunuo his çok kötü. evlencem diyosun ama olmuyor.işte erken yaşamamak lazımmış bilemedim bende
Bir de mesaj gönderebilsem :)olur tabikiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?