annemin tepkisi mahvetti beni :(

Evet çok şükür çok pişman ve tövbe etti.
Allah razı olsun.

Ne yasanmis olursa olsun doğru bir ilişki değilse ayrilmaniz iyi olmuş. Dediğim gibi seven insan sevdiğini her hali ile kabullenir. Bence çok takilip da kendinize dert etmeyin.

aminn. inşallah evlenirde çocuğum olursa benim yaptığım hataları yapmasın diye uyarcam onu süreklii

İşte orası da ne kadar faydalı olur bilinmez. Ben bir çok kez yalan söyledim erkek arkadaşım hayatıma girdikten sonra. Hayatımda kendimi yalanla kurtaracağım durumlara neredeyse hiç düşmedim. Ta ki erkek arkadaşıma kadar. İlk erkek arkadaşım, hala da onunlayım. Hayatımın hepsine yetecek yalanları 3,5 yılda söyledim. Sözlendik erkek arkadaşımla. İnşallah eşim de olacak. Evlenmeme yakın canım anneme anlatacağım birçok söylemek zorunda kaldığım yalanı. O zaman belki içim rahatlar.

maalesef etraf normalleştirdi. erkekler yaşamayana yobaz gözüyle bakıyor. yaşayana kötü kız muamelesi yapıyor..
Erkeler hiç bir muamele yapmıyor, ne muamele yapılıyorsa biz yapıyoruz kendimize. O muameleleri biz yakıştırıyoruz, biz yapıştırıyoruz...

Bende bir annezede olarak sunu soylemeliyim ki, hic kafana takma. Keske bunlari duymayi engelleyebilsen ama ayni evde oldukca zor oluyor. Kendileri zamaninda neler yapmislar acaba(?). Herkesin hayati kendine. Sen kendinden eminsen boyle seylere uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…