Annemin değerlerine göre yaşayamadım, keşke de yaşayabilseydim. Ama zaman öyle bir değişti ki, biz de kaybettik kendimizi. Kaptırdık elimizi çarka, kolumuzu kurtaramıyoruz. .
Annen buyuk konusmasin oglu varsa basina gelir.
Ayrica olmusla ölmüse care yok.
ya Allah aşkına, cinsellik yaşadın diye öyle bir pisliği ömür boyu çekecek misin?
son pişmanlık fayda eder arkadaşım.evet üzül. hatalar insanı olgulaştırır..evlenene kadar hiç bir erkeğe normalden fazla samimi davranma, nişanlına bile... gerekli mesafeni koru. belki daha büyük bir hatadan döndürecek bu pişmanlığın seni.kesinlikle haklısınn kesinliklee. iğreniyorum kendimdenn. o zamanlar yüzde yüz evlenicektim öyle gözüm kördü kü anlatamam. çok çook büyük hataymışş çook pişman oldumm..
Günahlar insanlar için. Bol bol tövbe et, namaza başla.. Allah affedicidir ve affetmeyi sever..
son pişmanlık fayda eder arkadaşım.evet üzül. hatalar insanı olgulaştırır..evlenene kadar hiç bir erkeğe normalden fazla samimi davranma, nişanlına bile... gerekli mesafeni koru. belki daha büyük bir hatadan döndürecek bu pişmanlığın seni.
Kötü olmuş . Eğer eski sevgiliniz annenize soylerse durumu dahada kotu (şantaj falan yapmaya kalkarsa korkutma amaçlı)evet sadece el ele tutuştum zannediyor ama birşeyler yaşadık maalesef
Tövbe et ve anlatma. Günahlar anlatılmamalı ama tekrar aynı hataya düşmemelisin. Hz .Ömer'e bir adam gelmiş, "Ey Ömer, benim kızım cahiliyye devrinde zina günahı işledi, şimdi onu isteyen biri var ama kızım bu durumdan hiç hoşnut değil, tövbe edip ağlıyor, onu isteyen adama bunu anlatmalı mıyım" demiş.
Hz. Ömer de demiş ki: Ey anası ağlayasıca, sen Allahın örttüğü bir günahı nasıl anlatırsın. Anlatmayın ve onu adetlerinize göre evlendirin" demiş..
Anneniz, annelik duygulari ile boyle konuşmuş. Gerçektn seven insan önceki sevgililer ile yaşananlara çok takilmaz. Kaynanayi ilgilendiren bir durumda yok zaten. O yüzden uzmeyin boşuna kendinizi. Ve neden ayrildiniz bilmiyorum ama anneniz karsi diye ayrilmiyorsunuzdur umarim. Gerçekten ssevdiğiniz, mutlu oldugunuz ve emin olduğunuz biri ise ilişkinizin arkasında durun derim.
Ben bunu çok düşünürüm.
Ne tevafuk Bilgece.
Cahiliye devrinde erkekler bunu pek önemsemiyorlardi o zaman diye düşündürüyor.
Ama şimdi malesef öyle olmadığını görüyoruz.
Bu durumda bunu yaşamış biri,söylemeden evlendiği zaman nolur???
Benim aklıma hep kötü ihtimal geliyor.
Kabul etmiyor erkeklerin çoğu.
Bi yakınım aynı durumda malesef.
Düşüncelerini merak ediyorum.
Kötü olmuş . Eğer eski sevgiliniz annenize soylerse durumu dahada kotu (şantaj falan yapmaya kalkarsa korkutma amaçlı)
allah yardımcın olsun..inşaAllah bundan sonra bu kararlılıkla devam edersin..ve şunu unutma bir kadının eşine sunabileceği en güzel çeyiz haram değmemiş bedenidir. belki bazılarımız hatalar ediyor bu güzelliği unutuyoruz ama salih bir tevbe ile Allah kullarının geçmişini siler ve haram değmemiş beden sunar onlara, tevbeleriyle yıkayarak bedenlerini...yok kesinlikle bişey yaşamak istemiyorumm. en ufak öpüşme bile. hayat ne gösterir bilinmiyor çünkü....
Ben bunu çok düşünürüm.
Ne tevafuk Bilgece.
Cahiliye devrinde erkekler bunu pek önemsemiyorlardi o zaman diye düşündürüyor.
Ama şimdi malesef öyle olmadığını görüyoruz.
Bu durumda bunu yaşamış biri,söylemeden evlendiği zaman nolur???
Benim aklıma hep kötü ihtimal geliyor.
Kabul etmiyor erkeklerin çoğu.
Bi yakınım aynı durumda malesef.
Düşüncelerini merak ediyorum.
yakınının durumu ne tam olarak canım merak ettim? söylemese sonradan öğrense mi nolur diyosun
allah yardımcın olsun..inşaAllah bundan sonra bu kararlılıkla devam edersin..ve şunu unutma bir kadının eşine sunabileceği en güzel çeyiz haram değmemiş bedenidir. belki bazılarımız hatalar ediyor bu güzelliği unutuyoruz ama salih bir tevbe ile Allah kullarının geçmişini siler ve haram değmemiş beden sunar onlara, tevbeleriyle yıkayarak bedenlerini...
maalesef etraf normalleştirdi. erkekler yaşamayana yobaz gözüyle bakıyor. yaşayana kötü kız muamelesi yapıyor..
Malesef biriyle ilişkiye girmiş
Şimdi evlenmek isteyen bir aday var.
Evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?