annemin tepkisi mahvetti beni :(

Annemin değerlerine göre yaşayamadım, keşke de yaşayabilseydim. Ama zaman öyle bir değişti ki, biz de kaybettik kendimizi. Kaptırdık elimizi çarka, kolumuzu kurtaramıyoruz. .

maalesef etraf normalleştirdi. erkekler yaşamayana yobaz gözüyle bakıyor. yaşayana kötü kız muamelesi yapıyor..

ya Allah aşkına, cinsellik yaşadın diye öyle bir pisliği ömür boyu çekecek misin?

yok canım olur mu. o zamanlar gözüm kördü seviyordum çok. evlenmeden yaşanmamalıymış ama bunu anladım geç ol işte. yapcak bişey yok..

kesinlikle haklısınn kesinliklee. iğreniyorum kendimdenn. o zamanlar yüzde yüz evlenicektim öyle gözüm kördü kü anlatamam. çok çook büyük hataymışş çook pişman oldumm..
son pişmanlık fayda eder arkadaşım.evet üzül. hatalar insanı olgulaştırır..evlenene kadar hiç bir erkeğe normalden fazla samimi davranma, nişanlına bile... gerekli mesafeni koru. belki daha büyük bir hatadan döndürecek bu pişmanlığın seni.

yok kesinlikle bişey yaşamak istemiyorumm. en ufak öpüşme bile. hayat ne gösterir bilinmiyor çünkü....

Anneniz, annelik duygulari ile boyle konuşmuş. Gerçektn seven insan önceki sevgililer ile yaşananlara çok takilmaz. Kaynanayi ilgilendiren bir durumda yok zaten. O yüzden uzmeyin boşuna kendinizi. Ve neden ayrildiniz bilmiyorum ama anneniz karsi diye ayrilmiyorsunuzdur umarim. Gerçekten ssevdiğiniz, mutlu oldugunuz ve emin olduğunuz biri ise ilişkinizin arkasında durun derim.

Ben bunu çok düşünürüm.
Ne tevafuk Bilgece.
Cahiliye devrinde erkekler bunu pek önemsemiyorlardi o zaman diye düşündürüyor.
Ama şimdi malesef öyle olmadığını görüyoruz.
Bu durumda bunu yaşamış biri,söylemeden evlendiği zaman nolur???
Benim aklıma hep kötü ihtimal geliyor.
Kabul etmiyor erkeklerin çoğu.
Bi yakınım aynı durumda malesef.
Düşüncelerini merak ediyorum.

yok canım başka sebepler var. annemle ilgisi yok. o şimdi istiyo zaten. el ele tutuşmuşum bu saatten sonra onları başkası görse beni istemezmiş...

yakınının durumu ne tam olarak canım merak ettim? söylemese sonradan öğrense mi nolur diyosun

Anneler konuşur öyle arada. Kafaya takmamak kendi kararlarımızı kendimiz vermek zorundayız.

Annenin ya da ailenin değerlerine karşı yaşama konusuna karşıyım ben. Bizler birer bireyiz ve ailemiz de olsa başkalarınınkilere değil kendi degerlerimize göre yaşamalıyız. Bizim çocuklarımız da bizim değerlerimize göre yaşamayacak muhtemelen, onlara da bu baskıyı yapmamalıyız.

yok kesinlikle bişey yaşamak istemiyorumm. en ufak öpüşme bile. hayat ne gösterir bilinmiyor çünkü....
allah yardımcın olsun..inşaAllah bundan sonra bu kararlılıkla devam edersin..ve şunu unutma bir kadının eşine sunabileceği en güzel çeyiz haram değmemiş bedenidir. belki bazılarımız hatalar ediyor bu güzelliği unutuyoruz ama salih bir tevbe ile Allah kullarının geçmişini siler ve haram değmemiş beden sunar onlara, tevbeleriyle yıkayarak bedenlerini...

Allahın bir çıkış yolu göstereceğine %100 eminim. Rabbim eğer tövbeyi vermişse kabulünü de vermiştir ve bu konuda içimiz rahat olmalıdır. Allah, o gece kulunu mağdur etmeyecektr. Ben bundan eminim. Yeter ki kul tövbesinde samimi olsun ve ibadetlerini yapsın..

inşallah canımm. bu içimde kocaman yara olucak hep.

maalesef etraf normalleştirdi. erkekler yaşamayana yobaz gözüyle bakıyor. yaşayana kötü kız muamelesi yapıyor..

Etrafını değiştir o zaman, iki sıfattan ibaret değilsin sonuçta. Öyle erkeklerle de değil ilişkiye başlamak, beraber aynı yerden su bile içme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…