Annemin tutarsız davranışları

En küçük sayı olarak 26 dedim Doğru insan çıkana kadar bekleyeceğim

Öyle kişileri ve bu konuyu da seninle daha fazla konuşmak istemiyorum de geç. İlla susmuyorsa da dinleme, çok işim var şu an bunları düşünemem de kaç ders çalışmaya. Zorla sana imza attırıp evlendirecek hali yok. En fazla ne yapabilir? Belki çalışmaya başlayınca ya da arkadaş çevrenden evleneceğin kişiyi bulursun. Kaç yaşında reşit ve okulunu bitirmiş bir kadınsın. Yani aynı evde yaşadığınız için dışarı çıkarken bilgilendirirsin ama izin almıyorsun inşallah? Evlenirken de annenin imzası gerekmiyor bildiğim kadarıyla. Alnına silah dayayıp bizim köyden evleneceksin demiyorsa geçiştirin. Sonra da istediğiniz biri ile evlenirsiniz. En çok söylenir durur işte.

Teşekkür ederim. İlk hedefim paramı kazanmak. Evlenmeden önce de psikolojik destek almam lazim.
insan bekarken sanki bi sekilde zorla evlendirilecek gibi düşünüyor, ama o isler öyle olmuyor. görüşsen bile elektrik alamadım dersin. en cahil gorucu teyzeler bile vayy elektrik alamamış bu is olmaz deyip kabulleniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…