Annemin unutkanligi.. alzeimer korkusu..Doktor tavsiyesi

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.549
2.977
333
Kızlar ananem Alzheimer den vefat etti. Annemde de aşırı bir unutkanlık mi desem bi gariplik var. Mesela biraz önce babam misafirlerin yanindaydi sen yoktun diye diretiyor. Halbuki babam ordaydi. Bunu baskalarina da yaptı. Bi de yapmadığım şeyleri yaptın diye diretiyor bana. Söylemedim şeyleri söyledin diyor. Biri bişey anlatsa asla aklında Tutamıyor. Canım anneme bi yardım edin ne olur. Biz konyadayiz ama Ankara, İstanbul Nerede iyi bir doktor varsa götürürüm. Yeter ki iyilessin. Ne olur bir tavsiyede bulunun. Bu arada havuç suyu denedik hiçbir işe yaramadı. Başka bitkisel tavsiyeniz varsa alabilirim. Bir de tabi doktor tavsiyesi.

Siz once bulundugunuz yerde bir doktora goturun. Baslangic asamasindaysa, belki tedaviyle durdurulur ilerlemesi bilmiyorum ama. Sonra olmazsa baska sehirlere yönelirsiniz. Cok gecmis olsun.

Devamli konusun eskiler yeniler hatirlatici bi suru hikaye ani anlatin sorun .... ve tabiki doktora gidin...instagram da tanju babacani takip edin bide bu hastalikla alakali hocbisey bilmezken kendisinden cok sey ogrendim sahsen .... size de tavsiye ederim ...

Anneannenin hastaligi kac yasinda basladi ne kadar sure ilerledi ve kac yasinda vefat etti? Bir de annen kac yasinda? Bu hastalikta eger aile gecmisinde varsa yas faktoru cok onemli hep benzer yaslarda yasaniyor semptomlar

Anneannenin hastaligi kac yasinda basladi ne kadar sure ilerledi ve kac yasinda vefat etti? Bir de annen kac yasinda? Bu hastalikta eger aile gecmisinde varsa yas faktoru cok onemli hep benzer yaslarda yasaniyor semptomlar

50 li yaşlarda başladı sanırım çünkü 60li yaşlarda vefat etti anneannem. Annem ise şu anda 53 yaşında.

ne bitkisel tedavisi kanma aldanma. cok acil doktora. ne kadar erken okadar cabuk yavaslatirsininuz bu illeti belli ki hizli ilerliyor. ninemde de boyle oldu buyukbabmd da umursamadik eziyet cekti nnem.

Havuç salatalık elma kiraz deneyin çok işe yarar hem siz hem anneniz yesin doping etkisi yapar
Şaka mısın bilmiyorum ama yinede tavsiyem doktora götürün ankara istanbul derken Konyada doktor yok mu onlar zaten sevk eder

50 li yaşlarda başladı sanırım çünkü 60li yaşlarda vefat etti anneannem. Annem ise şu anda 53 yaşında.

O zaman gercekten de Alzheimer baslamis olabilir. Siz geciktirmeden doktora gidin. Tedaviye baslansin. Eger doktoru begenmezseniz guvenemezseniz baska doktora gidersiniz. Doktorunuzdan bile Alzheimer konusunda uzman doktor tavsiyesi isteyebilirsiniz. Simdiden gecmis olsun.

Back
X