Annemin ve erkek kardeşimin bana yasattiklari?

Kusura bakmayın ama sizinde gerçekten masum olduğunuz söylenemez
Simdi ben düşünüyorum benimde erkek kardeşim var diyelim o ilk kavganın başladığı anı biz yaşıyoruz o yemek hazırlamış ben bebeği uyutup yerim dedim o tepki verdi gider sarılırım oy ablasının kuzusu yemek mi yapmış amanda aman derim ne bileyim anlatırım bebek uyusun rahat edeyim diye dedim tatlım derim yani ordan kavga çıkmaz ya gerçekten
Sonra ertesi sabah günaydın denmiş bana gerçekten sürdürmem bende içtenlikle günaydın derim akşamı unuturum

Öyle değil işte sürekli zaten tersliyodu her dediğimi ters anlıyordu sanki araniyordu önceki gun benzer bisey oldu sen beni alttan al dedi bende hayat boyu seni altan almaktab yoruldum dedim misafir gittim tüm sene boyu hayal kurdular gelin bebekle gezdiriyim fln diye bunun içinmiş

Büyük tartışmalar ve konuşmalardan sonra şimdi iyiyiz neden kardeşime bişey demiyorsun dediğimde onun annesi yok demişti babam
Sevindim iyi olmanıza annesi yok diye her türlü sayfisizligi kötulugun sebebi olamaz bence. Benim içinde yeni dönem başlıyor zaten çekirdek aileydi şimdi iyice bölündü annemle sala oturup konusmam yine beni suclar ve ben kötuyum diye manipule edip aglar hastaluga vurur. Yurtdışında kalan kardes kalles ugrassin bundan sonra . Kizimin buyymesi hrrseyinden mahrum kalicaklar o yeter bundan sonra annem cevap versin anne kız görüşgugmuz arkadaş gruplarına

Çok haklısınız kimse ne buyur ne degisir ama gun gelir o kalles kardeş bozuntusuds evlenir ozsmab görur yapayslnuz kalmak ne demek ve yeni ülkesinde aile abla gördugu insanlardan en büyük kazıgi yicek annemde ayni sekilde kardeşimden, etme bulma dünyası.
Kufurlu kovulup ses cikarmadi ya annem ve benden önce yola düşmedi o yeter bana daha üstüne kufur yedim üstüme yurudu

Onlar kötü olduklarını hiç düşünmüyor,onların gözünde suçlu sizsiniz ,sizin gözünüzde onlar... O yüzden hiç uzatmayın iletişimi kesin kendi yuvanıza odaklanın, bu saatten sonra kimse değişmez.....

Bence annenizin seyahatine bir sponsor lazım olmuş, sizi de yanında sürüklemiş. eminim annenizin bütün seyahat masraflarını siz karşılamışsınızdır. siz olmasanız sevgili oğlunun cebinden çıkacaktı. ancak kardeşiniz bir hafta size katlanamamış. Bakın benzer bir aile geçmişimiz var bence bırakın ne eşinizle bu konuyu konuşun ne de sizi tanıyanlar ile. Annenize de mesafeyi koyun geçin., kardeşiniz ile zaten aynı olmazsınız önünüze bakın artık.

Kesinlikle öyle arkamdan k
annem bana ilk biletini alirim dedi almadi aldirmadim orda herseyi ben karsilicam dedi ben sürekli ona ödetmedim, sizin durumunuz nasıl? Yo o günden sonra yeni dönem basliyor. Kimselere söylemem ama annemle görusucegmiz ortak aile ark, ark cevre vs artık kendisi cvp versin ben hastayiz başka program var diye öyle erteler giderim. Kardeş diye bisey yok benlim icin. Bana acimadi bebegimede acimadi vicdansız. Büyük konuşmayı sevmem ama asla

Asıl mesele annesi yok kelimesi zaten hani benimde annem ya vefat eden o sözünü sindiremedim hiç. onun da anlatmak istediği aslında sen evlisin kocan var onun benden başka kimsesi yok demekti ama bana o kadar ağır geldi ki sonuçta benimde babama ihtiyacım vardı şuan birbirimizi anlamış olsak bile yazarken ağlıyorum hala sindirememişim

Anneniz evlat ayırıyor bunuda açık bir şekilde yapıyor faka sizin tavırlarınizda hiç normal değil. Madem siz evde olduğunuz için dolayıp pufluyorlardi çocuğunuzu alıp kimseye haber vermeden gitseydiniz.

Son düzenleme:
Iste görmezden gelmeye calistim hani olabilir diye ama ben defalarca anneme dedim bak bunalir bunalir yoooooj hevesleniyor özeniyor dedi gördük.

Bana yılların birikmisliği ile çok abarttığınızı düşündürdü konu. Akşam yemeği yememek, sabah kahvaltı etmemek falan çok fazla değili?
Neden pasif agresif hareket etmek yerine, kardesinize gidip güzelce biz senin için geldik buraya bana böyle davranmana çok kırıldım gibi konuşmadınız.
Evet kardeşiniz haksız ama siz de çok tetiklemişsiniz herşeyi.

Bu olaydan bi gun önce yine ufak gereksiz bisey oldu beni alttan al dedi bunaldım yıllardır altan almata dedim neyse sonra uzamadı konu ama genel huyunu sevmiyorum zaten yurtdışında diye olmayan biri gibi olmaya çalışıyo, havalar bilmem ne. Ben herhangi bi konuda politik olsun başka bisey olsun direk beni kesiyor hor görüyor sen bilmiyorsun bilmen ne. Daha sonra geri adım atması ondan sonrada üzüntüden ben yiyip icemem o evde. Ne olursa olsun misafirdim hatirlatmaya ihtiyaç yok ama ölumune bitti. Annem in devreue girmesiylede sahada uzadı ama içinde çarmış demekki

Tüm sene boyu kendi davet etti elli kez ama kardesimin agzi başka davranışı baska. Annem istedi geziyim rahatlayım dinleniyim diye ama orda okadar onu savunucahni sürekli bana yorulup yorulup söylenicegni ummazdim ustune kardesimin yaninda oturdugu zaman kardeşimin laflarının hic birine karşı çıkmadı kovuldum kudurlu ona bile. Daha yettin artık diye elini kaldirdi vurmadı ama yettiysen yetti dedi agzina yuzune diye.
Dönup dyruyor hersey film gibi okadar soktayimki sinduremedim gögsumun teki yine tekrar birikti sutum uzuntuden midem çok kötü. Bebegimle bugün normal hayatımıza devam ettim ama yediğim darbelerin haddi hesabı affi yok

Siz de yapmışsınız yapacağınızı..

Ailenize karşı olan yorumlarınız çok garip. Sizin hareketleriniz de hiç olumlu değil.

Olgunlşmanız lazım ama sizin kafada biraz zor.

Siz de yapmışsınız yapacağınızı..

Ailenize karşı olan yorumlarınız çok garip. Sizin hareketleriniz de hiç olumlu değil.

Olgunlşmanız lazım ama sizin kafada biraz zor.
Ne yaptımki? Tepki koydum geri adim attim bir özür dilerim boşuna yükseldim demek zormuydu? Ondan önce of pof bizi bırakıp kendi takulmalar yeterince ilgi alaka yoktu annem gitmeden evi supurelim diyor iyi olur heruer kaos olmuş diyor sürekli her lafimdan bisey anlıyo kendim gibi bile olamıyorum yanında sürekli aptalim hiç bi şey bilmiyormuş gibi davraniliyi. Bende yıllardır annemin zoruyla biktim alttan almayi ve sonra olan oldu

Allah aşkına siz neyi alttan almışsınız ben mi göremedim?

Kardeşinize o kadar düşmanlık besliyprsunuz ki sizin enerjinizi çocuk anlamış zaten.

O bir erkek kız kardeş gibi olamaz ki ne bekliyordunuz anneniz de ikinizin arasında kalmış yazık kadına ya bir tanesi de aklıbaşında değil

Belkide ailenizin suçudur ama kardeşinizi acayip kıskanıyorsunuz. Gider gitmez Çocuğunuzu da bahane ederek enerji emmeye başlamışsınız.

Sizde suçlusunuz hiç zeytin yağı gibi üste çıkmayın. Kardeşinizin yerinde olsam yüzünüze asla bakmam.

Onunda suçu var ama siz hiç abla gibi olmamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…