- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pinki-dream
kızlar 2 senedir evliiym simdi bir bebegim olucak cok zor saglık sorunları atlatarak bebegime kavusucsm o yzden cok stresliyim doguma ıkı ay kaldı kayınvalidemler cok pervasız insanlar şan şöhret ve tatsız konusmalar dısında bi halta yaaramazlar 23 yasında bekar gorumcem var bana yardım eder gelir ev temizler felan ama dugun zamanımızda beni cok kızdırmıstı o yuzden ona bi türlü ısınamıyorum lafımı esirgemem hakkımı savunurum o yzden beni ezemezler saygıda duyarlar cunku hemşireyim calısan bir bayanım ve buna bayılırlar (calısan gelin candır gozuyle tabiki) bebek icin pek beklentim yok ama keşke olsa
kendi ailemden var vardı ama annem surekli bebek dogunca planlarından bahsedip sizde kalırım bana baza alın yatacak felan diyor anne baza masrafı cıkartma ne alaka diyorum e ben nerde yatcam dyor bir baza su an 1500 tl ben msraf olmasın dye cocuk odası almadım sadece beşik aldım yanii onu gectim kız kardesim calısıyor su eksiigide ben alayım demiyor erkek kardesim calısıyor annem cocugun elinden parayı alıyor ev icin kullanıyor cnku babam cok vurumduymazdır evleride kira bisey demiyorum ama sanırım kimsenin bana maddi bi destegi olmuycak bu benim canımı cok sıkıyor sizde nasıldı ? Ben esimle yapıyorum herseyi ama malum herseye zam geldi hersey pahalı goruyorum cevremde herkes az cok bisey yapıyor ben mi abartıyorum blmşyorum