Annemin vefatı..

Basiniz sag olsun bende annemi 3 sene once kanserden kaybettim 52 yasindaydi son 7 senesi hastalikla zehir olarak gecmisti insan gozunun onunde olup bisi yapamayinca o kadar kotu hissediyor ki aniden bir hafta icinde kotulesip oldu annem ilk duydugumda bende kendimi oldurmek istedim bu sekilde yasayamam dedim sonra kizim aklima geldi bebekti bensiz ne yapar dedim Allah cok buyuk zaman her seyin ilaci agla bagir cagir acini yasa bir sekilde geciyor icinde bir sizi olarak kalmaya devam edicek ama gecicek

Zaman canim zaman hem aci zamanla arsa cikacak sonra da kalbin de bir hasret olarak son mum hep yanacak

Anne baskadir benim icin

Mekani cennet olsun basin sag olsun

Sizin de başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin annenize.

Allah rahmet eylesin

Başım sağolsun Rabbim sabır versin

Zamanla Ummanlarca sabır diliyorum

Allah mekanini cennet eglesin size de en kisa surede gonul ferahligi versin. Tek basiniza birçok saglik sorununun ustesinden gelmek istemissiniz cok zor kimsenin ne dedigi onemli degil siz kendinizi biliyorsunuz

Allah rahmet eylesin annenize size de sabırlar versin.
Unutulmuyor ama alışılıyor.
Alışmak için çok erken şu an acınızı yaşamalısınız hepsinin bir zamanı var.
Allah ferahlık versin

Siz anneniz için kapanmayan amel defterisiniz Hayır olarak ne yaparsanız onun ruhuna ulaşır inşallah. Allah sabırlar versin

Allah gani gani rahmet eylesin. Insanin ailesinden birini kaybetmesi o kadar zor ki. Ben erkek kardesimi kaybedeli 12 sene oldu. 24 yasina yeni girmisti. En kucugumuzdu. 7 gun beyin kanamasi kaynakli yogun bakimda yatti. Olmeden once kavgaliydik tartismistik. Hic kendisine gelmedi, gozlerini acmadi. Hakkini helal et diyemedim. Hala daha vicdanimin cok agir geldigi zamanlar var. Cok pismanliklarim var. Insanoglu bilmiyor ki kim son anini en son ne zaman yasayacak. Hayata tekrar tutunmak cok zor oldu. Icimde yeri asla dolmayacak bir bosluk var. Ama elden de birsey gelmiyor. Ben kalben kardesimin beni affettigini umuyorum, ummak istiyorum. Her zaman dualarimda, her cuma gecesi ozellikle dua ediyorum.

Bende sizin gibi kendimi ise vermistim, baska turlu cildiracak gibi oluyor insan.. Ama ölüm de hayatin bir gercegi..Allah tekrar yardimciniz olsun, mekani cennet olsun.

başınız sağolsun allah sabırlar versin size. anneciğinizin mekanı cennet olsun. ben de 3 yaşındayken annemi kaybettim. anneannem beni büyüttü onu da kaybettim 5 yıl önce. sizi anlamaya çalışıyorum, aile akraba durumlarınızı bilmiyorum ama arkadaş çevresi olsun sevdiğiniz bir iki insan bile olsa yalnız kalmasanız çok iyi olur normal hayata döndüğünüzde. sosyal hayattan kopmanızı önermem asla ve asla. en önemlisi anne babadan aldığınız sevgiyi kendi kendinize verebilin. kimseye muhtaç olmayın. maddi bağımlılığınız olmasa bile insanlar duygusal tarafınızı kullanmaya çalışabiliyor, asla tuzağa düşmeyin derim. yas bir süreç evet ama sonrasında daha da dimdik durmalısınız, pes etmemelisiniz. çünkü maalesef ki ve iyi ki hayat devam ediyor. ve bilmiyorum inanır mısınız ama onların bizi izlediğini hissediyorum ve düşünüyorum. siz gerekeni en iyi şekilde ve fazlasıyla yapmışsınız allah hayrınızı kabul etsin. maddi gücünüz varsa psikolojik destek almak en iyi seçenek olur. konuşmak isterseniz her zaman burdayım yazabilirsiniz

Sizin de ölenlerinize rahmet diliyorum.Ölümün yüzü soğuk olsa da yaşamak zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…