Annemin yanında bağırdı

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Herzaman ki gibi aglıyorum. Annem geldi hemde uzak yoldan. Bende kadını gezmeye götürym dedim. Annemle gittik bebeğimi eşime bıraktım bir iki saat bakacaktı burda hava buz gibi cocugu dışarı çıkarmak istemedim.
Arabanın lastiği inmiş giderken görmüş aradı aradı bende duymadım sonra annem açtı anneme 'o gerizekalı niye açmıyor lastik inik dedi annem ne diyeceğini şasırdı zavallı sonra beni istedi anneme dedim hoporleri aç araba kullanıyorum dedim.. Ki bunu duymasına ragmen bana sığır sen nasıl o arabayla gidersin sende hiç mi akıl yok gibi laflar etti inanın ne Dicem i bilemedim apar topar benzinlipe gidip arabaya hava basıp geldim eve bende buna kızdım oda bana bağırdı çagırdı annem e rezil oldum kadıncağız zaten onca sorunu var bide bunu yaşadı ben napım ya artık gitmek istiyorum bu adama ceza vermek istiyorum üç sonra onunda annesi geliyor aynısını yapmayı düşünüyorum

Yap sende aynisini yap ogune kadarda konusma bunla benim esimde boyle saygisiz olabiliyor pislikler

Offf of bu ne lakayıtlık yahu??
Tavrına bakılırsa ilk kez hakaret etmiyor, daha önce önlemini almalıydınız bunun. Adam sizi o kadar haketmiş görüyor ki annenizin yanında hakaret etmeye bile mahzur görmemiş.

Aynısını ona yaparsanız şiddet görme ihtimaliniz var mı? Yalnız aynısını yaparsanız, kendi yaptığını unutur gene ihale sizde kalır onu bilin.

Çok büyük bir kavga büyük bir cinnet gerek

Siddet varsa yapsa yapma evt ama annesiyle ilgilenme mdem annenle ilgilenmene oyle yapti bide benimki simdide kufr etmeye baslamis dun dedimki bdha edersen seni bosarim terbyesiz

Terbiyesiz nasil sinir oldum annen nasil uzulmustur.Madem bosayamiyorsunuz konusmayin hic cvp vermeyin ben olsam hemen barismam burnundan getiririm sakin onun yaptigini annesi gelince yapma seninki unutulur senin yaptigin buyuk olay olur.

Insan farketmeyebiliyor. Bi kez benimde arka lastik patlamis farketmede 2-3 km gittim yani.. cam acik olmasa lastik kokusunuda almazdim daha. Araba on teker olsa saga sola cekerdi ama hic birsey farketmedim.

Esine gelince asil sigir okuz kendisi. Bi insan esine bunu diyosa annesinin yanibda gercekten cok acaip. O kadinla ayni yataga girmissin cocuk yapmissin ama sigir oyle mi? Asil sensin sigiroglusigir!!! Sirf annenin yaninda bisey diyemeyeceginden bildiginden bole yapti

Yerinizde olsam eve ilk geldiğimde ‘sığır ve gerizekalı olduğum için senin gibi konuşmayı bile beceremeyen kıymet bilmeyen adamla evlendim’ der bir daha da konuşmaz burnundan getirirdim. Her hareketine kulp bulur hatasını anlayıncaya kadar kavga çıkarırdım. Maalesef bazı kocalar bundan anlıyor.

Terbiyesiz nasil sinir oldum annen nasil uzulmustur.Madem bosayamiyorsunuz konusmayin hic cvp vermeyin ben olsam hemen barismam burnundan getiririm sakin onun yaptigini annesi gelince yapma seninki unutulur senin yaptigin buyuk olay olur.

Kocanın Allah cezasını versin. Annenize çok üzüldüm. Allah'tan yarın iş günü de seninki evden defolup gidiyo.

Hemde nasıl üzüldü annecim zaten sorunları var bilmiyorum moralim bozuldu. Çok üzgünüm. Annesinin yanında aynı lafları Dicem içimde tutamam

Keske öyle yapsaydım. Konusmamayı düşünüyorun inşallah beceririm ama bi çok sebep var konusmak için pof

Adam eşini önemsemiyor ki eşinin annesine saygı duysun.Sizi sevmeyen saymayan insan tabiki de annenizi de yok sayar böyleleri kolay kolay yola gelmez ama siz madem boşanamıyorsunuz elinizden geldiğince hatalarının farkına varmasını sağlayacaksınız başka türlü aynı ev paylaşılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…