- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Konu Sahibi Dilara55333
Böyle bir adamla konuşmak için hiçbir sebep yok kusura bakmayın.Keske öyle yapsaydım. Konusmamayı düşünüyorun inşallah beceririm ama bi çok sebep var konusmak için pof
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir adamla konuşmak için hiçbir sebep yok kusura bakmayın.Keske öyle yapsaydım. Konusmamayı düşünüyorun inşallah beceririm ama bi çok sebep var konusmak için pof
Kızımın yaş günü olacak annem ondan geldi.. Yoksa gerçekten yok konusmak istemiyorum nefret ettiğimi düşünüyorumBöyle bir adamla konuşmak için hiçbir sebep yok kusura bakmayın.
Peki nasıl yapıcamAdam eşini önemsemiyor ki eşinin annesine saygı duysun.Sizi sevmeyen saymayan insan tabiki de annenizi de yok sayar böyleleri kolay kolay yola gelmez ama siz madem boşanamıyorsunuz elinizden geldiğince hatalarının farkına varmasını sağlayacaksınız başka türlü aynı ev paylaşılmaz
Offf of bu ne lakayıtlık yahu??
Tavrına bakılırsa ilk kez hakaret etmiyor, daha önce önlemini almalıydınız bunun. Adam sizi o kadar haketmiş görüyor ki annenizin yanında hakaret etmeye bile mahzur görmemiş.
Aynısını ona yaparsanız şiddet görme ihtimaliniz var mı? Yalnız aynısını yaparsanız, kendi yaptığını unutur gene ihale sizde kalır onu bilin.
Çok büyük bir kavga büyük bir cinnet gerek
Bu sefer de gelin canım oğluşumu eziyor diye kayınvalide başlamasınHerzaman ki gibi aglıyorum. Annem geldi hemde uzak yoldan. Bende kadını gezmeye götürym dedim. Annemle gittik bebeğimi eşime bıraktım bir iki saat bakacaktı burda hava buz gibi cocugu dışarı çıkarmak istemedim.
Arabanın lastiği inmiş giderken görmüş aradı aradı bende duymadım sonra annem açtı anneme 'o gerizekalı niye açmıyor lastik inik dedi annem ne diyeceğini şasırdı zavallı sonra beni istedi anneme dedim hoporleri aç araba kullanıyorum dedim.. Ki bunu duymasına ragmen bana sığır sen nasıl o arabayla gidersin sende hiç mi akıl yok gibi laflar etti inanın ne Dicem i bilemedim apar topar benzinlipe gidip arabaya hava basıp geldim eve bende buna kızdım oda bana bağırdı çagırdı annem e rezil oldum kadıncağız zaten onca sorunu var bide bunu yaşadı ben napım ya artık gitmek istiyorum bu adama ceza vermek istiyorum üç sonra onunda annesi geliyor aynısını yapmayı düşünüyorum
Aslında her insanın anladığı bir dil yöntem var bunu siz daha iyi bilirsiniz.Kimi küsmeden kimi bağırıp çağırmaktan kimi oturup güzelce konuşulmasından anlıyor.Ama şöyle bir durum da var ki bazen o kadar çok olaylar kavgalar yaşanır ki adam artık seni umursamaz duymaz görmez olur ve seni gözden çıkardığı için hiç bir tehdit unsuru ona fayda etmez.Sizinki son söylediğim durumda gibi ama siz eşinizin ruhsal şifrelerini iyi biliyorsanız çözün akıllıca davranınPeki nasıl yapıcam
Böyle tiplere belli olmaz anasının yanında muhteşem erkekliğini kurtarmak için fiziksel şiddete başvurabilir. Evet psikolojik şiddet de bir şiddet türü ama fiziksel şiddetin geri dönüşü olmaz, hem ruhen hem bedenen yara alırsınız, ailenizden de hayır yokmuş, o el bir kez kalktı mı bir daha inmez, enini sonunu düşünerek hareket etmeli.Hiç şiddet görmedim bilmiyorum sanrıım ona cesaret edemez bilmiyorum beş yıldr edemedi yada.. Bunun ne farkı var ki buda pskilojk şiddet. Annesi gelince aynını yaparsm içim bi nebze rahatlayacak. Ama onun kadar aşşagılık olabilcemi sanmıyorum
Severek mi evlendiniz? Evlendiginizde kaç kiloydunuz ( komik bi soru olucak belki ama onemli)
O dilden anlıyor ama onun kadar assalık olur muyum bilmiyorum48 kiloydu tabii ki
Konu sahibi, anneniz nasıl üzülmüştür kim bilir
Onun annesi gelince ben de aynısını yapacağım diye düşünüyorsunuz ama aynısını yapıp onun seviyesine düşmeyin.
Hemde büyük büyük kocaman bir aşkla.. 72 kiloydum doğum yaptım 94 oldum şuan 78.5 im diyetteyimSeverek mi evlendiniz? Evlendiginizde kaç kiloydunuz ( komik bi soru olucak belki ama onemli)
Hemde yaparım altta kalmam hakkediyor çünkü bir kaç gün sonra doğum günüm var telafi eder güya ama geçti tren yazık ki anneme kadıncagız nasıl üzüldü. Ben de eşime saydırdım ama ne fayda laf arsız olmuş yüzsüzVallahi annesine yaparasan aynı onun gibi olmuş olmazsın ben olsam sadece annesi değil herkesin yanında köpek çekerim! O kim ki bana hakaret edip bağırıp çağırıyo.. hemde annemin yanında! Dünyaya geldiğine pişman ederim onu hadsiz saygısız!
sığır öküz dediği için siz sanırım kiloyla mı ilgili diye düşünüp sormuşsunuz soruyu ama değil, aileden görünen ve tekrar edilen bir şey sanırım, ilk evlendiğim senelerde bir kez eşimde bana aynı şeyi söylemişti maalesef ve ben 40 kilo bir kadınım sadece.Sonrasında tekrar edemedi ama dikkat ettim babası annesine sürekli böyle bağırıyor.Severek mi evlendiniz? Evlendiginizde kaç kiloydunuz ( komik bi soru olucak belki ama onemli)
Hayır şu şekilde düşündüm ben şimdi evlendiği zamanlar hanımefendi 70 kiloymuş doğumdan sonra 90lara çıkmış. Bu insanlar büyük bi aşkla evlenmişler muhtemelen o zamanlar bu tarz konuşmalar olmuyordu. Yani konu sahibi kilo aldığı için eşi soğumuş olabilir mi diye düşündüm çünkü ancak soğuyan bi insan bu şekilde konuşabilir tabi karşılıklı saygısızlık yoksa.sığır öküz dediği için siz sanırım kiloyla mı ilgili diye düşünüp sormuşsunuz soruyu ama değil, aileden görünen ve tekrar edilen bir şey sanırım, ilk evlendiğim senelerde bir kez eşimde bana aynı şeyi söylemişti maalesef ve ben 40 kilo bir kadınım sadece.Sonrasında tekrar edemedi ama dikkat ettim babası annesine sürekli böyle bağırıyor.
Anladım gülüm. Sıkma canını o zaman eşinin terbiyesizliği. Cevabımı diğer arkadaşa verdim neden böyle bi soru sorduğumu. Bu arada hergun 3 litre su, sabahları sıcak su limonlu, yarim saat 1 saat hızlı tempo yürüyüş ve porsiyon azaltma (tabak kucultme) öneririm. 6 dan sonra da yemezseniz pıt pit gidiyor. Bende 86.8 dim 60 a düştüm 2 hafta sonra 1 sene olcakHemde büyük büyük kocaman bir aşkla.. 72 kiloydum doğum yaptım 94 oldum şuan 78.5 im diyetteyim