- 21 Kasım 2017
- 980
- 1.501
- 33
- 32
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Yok hiç oralı bile olmuyor doğum günüm geliyor İnş kutlar onu da kutlamazsa artık ona diyeceğim kelime yojBence de konuşma.Gelip yanaşırsa yüz verme,TErbiyesiz adam
ne yap bilyiormusun
annesı geldıgınde
bende seının gibi annenın yanında ağzıma gelenı sayıp annenın huzurunu kaçırayımmı ,
senın yaptıgın terbiyesizliği benımde yapmamı istermısın , ama ben senın gibi terbiyesiz değilim , de
heee bu arada sığır ben değilim sensin de
Bu kdr seyden sonra dogum gununu kutlasa ne kutlamasa ne? Herif bi cuval inciri berbat etmisYok hiç oralı bile olmuyor doğum günüm geliyor İnş kutlar onu da kutlamazsa artık ona diyeceğim kelime yoj
Keske....Usenmedim eski konulariniza baktim.
Bu adam size sigir okuz vs daha oncede demis.
Uzulerek soyluyorum ama demeye devam edecek.
Aile birliginiz temelden sarsilmis belkide aile denilen bisey kalmamis.
Omur boyu bu adamla yasarim diyebiliyorsaniz devam edin.
Yok edemem diyorsaniz napip edip atanin ve vurun tekmeyi densize.
bu koca icin mi evine dönüceksin adam sana sıgır demis onu öyle bi öküz yaparım ki bida agzına alama o lafı eger dönersen eve cok daha fazla hakaret görürsünHerzaman ki gibi aglıyorum. Annem geldi hemde uzak yoldan. Bende kadını gezmeye götürym dedim. Annemle gittik bebeğimi eşime bıraktım bir iki saat bakacaktı burda hava buz gibi cocugu dışarı çıkarmak istemedim.
Arabanın lastiği inmiş giderken görmüş aradı aradı bende duymadım sonra annem açtı anneme 'o gerizekalı niye açmıyor lastik inik dedi annem ne diyeceğini şasırdı zavallı sonra beni istedi anneme dedim hoporleri aç araba kullanıyorum dedim.. Ki bunu duymasına ragmen bana sığır sen nasıl o arabayla gidersin sende hiç mi akıl yok gibi laflar etti inanın ne Dicem i bilemedim apar topar benzinlipe gidip arabaya hava basıp geldim eve bende buna kızdım oda bana bağırdı çagırdı annem e rezil oldum kadıncağız zaten onca sorunu var bide bunu yaşadı ben napım ya artık gitmek istiyorum bu adama ceza vermek istiyorum üç sonra onunda annesi geliyor aynısını yapmayı düşünüyorum
Canim kaç yıllık evlisin ya neden çekiyorsun bu adamı halaHerzaman ki gibi aglıyorum. Annem geldi hemde uzak yoldan. Bende kadını gezmeye götürym dedim. Annemle gittik bebeğimi eşime bıraktım bir iki saat bakacaktı burda hava buz gibi cocugu dışarı çıkarmak istemedim.
Arabanın lastiği inmiş giderken görmüş aradı aradı bende duymadım sonra annem açtı anneme 'o gerizekalı niye açmıyor lastik inik dedi annem ne diyeceğini şasırdı zavallı sonra beni istedi anneme dedim hoporleri aç araba kullanıyorum dedim.. Ki bunu duymasına ragmen bana sığır sen nasıl o arabayla gidersin sende hiç mi akıl yok gibi laflar etti inanın ne Dicem i bilemedim apar topar benzinlipe gidip arabaya hava basıp geldim eve bende buna kızdım oda bana bağırdı çagırdı annem e rezil oldum kadıncağız zaten onca sorunu var bide bunu yaşadı ben napım ya artık gitmek istiyorum bu adama ceza vermek istiyorum üç sonra onunda annesi geliyor aynısını yapmayı düşünüyorum
Herzaman ki gibi aglıyorum. Annem geldi hemde uzak yoldan. Bende kadını gezmeye götürym dedim. Annemle gittik bebeğimi eşime bıraktım bir iki saat bakacaktı burda hava buz gibi cocugu dışarı çıkarmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?