• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin yanında bağırdı

sığır öküz dediği için siz sanırım kiloyla mı ilgili diye düşünüp sormuşsunuz soruyu ama değil, aileden görünen ve tekrar edilen bir şey sanırım, ilk evlendiğim senelerde bir kez eşimde bana aynı şeyi söylemişti maalesef ve ben 40 kilo bir kadınım sadece.Sonrasında tekrar edemedi ama dikkat ettim babası annesine sürekli böyle bağırıyor.
Evet çok doğru tespit kardeşine falan da çok diyor ailesi evde sürekli küfür eden bir tip haddini bildircem hadsiz in

Hayır şu şekilde düşündüm ben şimdi evlendiği zamanlar hanımefendi 70 kiloymuş doğumdan sonra 90lara çıkmış. Bu insanlar büyük bi aşkla evlenmişler muhtemelen o zamanlar bu tarz konuşmalar olmuyordu. Yani konu sahibi kilo aldığı için eşi soğumuş olabilir mi diye düşündüm çünkü ancak soğuyan bi insan bu şekilde konuşabilir tabi karşılıklı saygısızlık yoksa.

Ben bir erkeğin kilo için eşimden soğucanı sanmıyorum ki cocuk doğurdm ki eski kiloma az kaldık falat adana yüzsüz başka seyler den soğudu belli ki arsız

Herzaman ki gibi aglıyorum. Annem geldi hemde uzak yoldan. Bende kadını gezmeye götürym dedim. Annemle gittik bebeğimi eşime bıraktım bir iki saat bakacaktı burda hava buz gibi cocugu dışarı çıkarmak istemedim.
Arabanın lastiği inmiş giderken görmüş aradı aradı bende duymadım sonra annem açtı anneme 'o gerizekalı niye açmıyor lastik inik dedi annem ne diyeceğini şasırdı zavallı sonra beni istedi anneme dedim hoporleri aç araba kullanıyorum dedim.. Ki bunu duymasına ragmen bana sığır sen nasıl o arabayla gidersin sende hiç mi akıl yok gibi laflar etti inanın ne Dicem i bilemedim apar topar benzinlipe gidip arabaya hava basıp geldim eve bende buna kızdım oda bana bağırdı çagırdı annem e rezil oldum kadıncağız zaten onca sorunu var bide bunu yaşadı ben napım ya artık gitmek istiyorum bu adama ceza vermek istiyorum üç sonra onunda annesi geliyor aynısını yapmayı düşünüyorum

Kusura bakmayın da asıl "sığır" esinizmiş. Yanınızda anneniz olmasa bile sizinle öyle konuşamaz. Esinize güzel bi ayar çekmeniz lazım sizin. Konuşmayın onunla küs kalın bir süre ama korkutun gözünh annesi geldiğinde de hissettirin bir iki bozun yanında. Belki kendine gelir beyefendi.

Demedi zaten beni deli eden de anne neden savunmuyorsn beni diyorum cevap yok. Ahhh annem sessizliği yüzünden kaybetti bu hayatta hep
Korkuyor demek ki..Kavga büyür de yuvaları yıkılıra sebep olurum diye halbuki tam tersi orda eşine haddini bildirse yuvan degerlenir.Neyse.Bence eşine haddini bildir senin sinirim benim iki saatlik keyfime mi de.Ne bicim konusuyorsun sen de ve annen gelince karşilığinı verecegim de..Bence tabii..

Ben bir erkeğin kilo için eşimden soğucanı sanmıyorum ki cocuk doğurdm ki eski kiloma az kaldık falat adana yüzsüz başka seyler den soğudu belli ki arsız
Neden sanmıyorsunuz? Dünya malesef sizin düşündüğünüz gibi değil. Yanlış anlamayın tartışmıyorum kötü bişey demiyorum ama bir çok örneği de var. Ne değişmiş olabilir yani. Bence eşinizi alın şimdi karşınıza konusun neden böyle bi kelime kullandığını ayıp ettiğini söyleyin. Saygıdan bahsedin ilk zamanlarinizdan bahsedin.

Kilolu diye kimse kimseye böyle cümle kuramaz! Evlendiğimde 110 kiloydum bir Allah’ın kulu şakasını dahi yapsa aklını alırdım herhalde.. kime ne benim kilomdan ben taşıyodum sonuçta! Bu resmen cehalet başka bişey değil..

Kusura bakmayın da asıl "sığır" esinizmiş. Yanınızda anneniz olmasa bile sizinle öyle konuşamaz. Esinize güzel bi ayar çekmeniz lazım sizin. Konuşmayın onunla küs kalın bir süre ama korkutun gözünh annesi geldiğinde de hissettirin bir iki bozun yanında. Belki kendine gelir beyefendi.

Hemde ne ayar. Aynısını yapacam

Korkuyor demek ki..Kavga büyür de yuvaları yıkılıra sebep olurum diye halbuki tam tersi orda eşine haddini bildirse yuvan degerlenir.Neyse.Bence eşine haddini bildir senin sinirim benim iki saatlik keyfime mi de.Ne bicim konusuyorsun sen de ve annen gelince karşilığinı verecegim de..Bence tabii..

İşte annem öyle ben annem gbi değilim annesi geldiğinde bunu çok dha iyi anlayacak

Neden kadınlar böyle erkeğe tabiii kalabiliyor. Kendi ayaklarınızın üstünde duramıyan bireyler olabiliyor. Artik bir kendimize gelsek diyorum..
Sığır ne demek yaaa
Bundan 30 sene önce çalışıyorum, cevremdeki bayanlardan burun büküp ayyy eşim izin vermiyor çalışmama diyenleri çok gördüm. Şimdi ben emekliyim onlardan bazıları çalışmak zorundalar. En azından kendime her zaman saygim var.

Aynısını yap! Fakat küfür ve hakaret vari kelimeler etmeden. Kelime oyunları yaparak.
Annesi ile bir konu hakkında konuşun onun anlamayacağı bir konu olsun, araya girdiği zamanda sen ne anlarsın bu konudan bilgin yok gelmiş araya giriyorsun diye annesiyle konuşmaya devam et.

Aynısını yap! Fakat küfür ve hakaret vari kelimeler etmeden. Kelime oyunları yaparak.
Annesi ile bir konu hakkında konuşun onun anlamayacağı bir konu olsun, araya girdiği zamanda sen ne anlarsın bu konudan bilgin yok gelmiş araya giriyorsun diye annesiyle konuşmaya devam et.
Tıpkı dediğiniz gibi ypcm

Herzaman ki gibi aglıyorum. Annem geldi hemde uzak yoldan. Bende kadını gezmeye götürym dedim. Annemle gittik bebeğimi eşime bıraktım bir iki saat bakacaktı burda hava buz gibi cocugu dışarı çıkarmak istemedim.
Arabanın lastiği inmiş giderken görmüş aradı aradı bende duymadım sonra annem açtı anneme 'o gerizekalı niye açmıyor lastik inik dedi annem ne diyeceğini şasırdı zavallı sonra beni istedi anneme dedim hoporleri aç araba kullanıyorum dedim.. Ki bunu duymasına ragmen bana sığır sen nasıl o arabayla gidersin sende hiç mi akıl yok gibi laflar etti inanın ne Dicem i bilemedim apar topar benzinlipe gidip arabaya hava basıp geldim eve bende buna kızdım oda bana bağırdı çagırdı annem e rezil oldum kadıncağız zaten onca sorunu var bide bunu yaşadı ben napım ya artık gitmek istiyorum bu adama ceza vermek istiyorum üç sonra onunda annesi geliyor aynısını yapmayı düşünüyorum
Ne olacaksa olsun
Ben de olsam aynısını yaparım
Ailenin sana destek olmamasından böyle rahat davranıyordur

Back
X