• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin yanında bağırdı

Sakın aynısını yapma büyük hata olur senin için. Ben olsam konuşmazdım yüzüne bakmazdım ki ne kadar yanlış yaptığını idrak etsin. Üzüldüğünü anlasın o zaman oturur düşünür ben neden böyle yaptım yapmamam gerekiyor diye.

ne yap bilyiormusun

annesı geldıgınde

bende seının gibi annenın yanında ağzıma gelenı sayıp annenın huzurunu kaçırayımmı ,
senın yaptıgın terbiyesizliği benımde yapmamı istermısın , ama ben senın gibi terbiyesiz değilim , de

heee bu arada sığır ben değilim sensin
de

ne yap bilyiormusun

annesı geldıgınde

bende seının gibi annenın yanında ağzıma gelenı sayıp annenın huzurunu kaçırayımmı ,
senın yaptıgın terbiyesizliği benımde yapmamı istermısın , ama ben senın gibi terbiyesiz değilim , de

heee bu arada sığır ben değilim sensin
de

O kadar yüzsüz ki laf arsız ı olmuş hı hı diyip susuyor deli oluyorm

Şimdi bu öküzle bir ömür evli kal, aynı yatağı paylaş, bu şahısa sehver duy, öküzü besle, yıka pakla topluma çık

Bunun adı evlilik olsun, aile olsun blaaaa da blaaaaa

gerizekalı ...sığır...
güzel bir evliliğiniz varmış gıpta ettim:işsiz::işsiz::işsiz:

Usenmedim eski konulariniza baktim.
Bu adam size sigir okuz vs daha oncede demis.
Uzulerek soyluyorum ama demeye devam edecek.
Aile birliginiz temelden sarsilmis belkide aile denilen bisey kalmamis.
Omur boyu bu adamla yasarim diyebiliyorsaniz devam edin.
Yok edemem diyorsaniz napip edip atanin ve vurun tekmeyi densize.

Usenmedim eski konulariniza baktim.
Bu adam size sigir okuz vs daha oncede demis.
Uzulerek soyluyorum ama demeye devam edecek.
Aile birliginiz temelden sarsilmis belkide aile denilen bisey kalmamis.
Omur boyu bu adamla yasarim diyebiliyorsaniz devam edin.
Yok edemem diyorsaniz napip edip atanin ve vurun tekmeyi densize.
Keske....

Herzaman ki gibi aglıyorum. Annem geldi hemde uzak yoldan. Bende kadını gezmeye götürym dedim. Annemle gittik bebeğimi eşime bıraktım bir iki saat bakacaktı burda hava buz gibi cocugu dışarı çıkarmak istemedim.
Arabanın lastiği inmiş giderken görmüş aradı aradı bende duymadım sonra annem açtı anneme 'o gerizekalı niye açmıyor lastik inik dedi annem ne diyeceğini şasırdı zavallı sonra beni istedi anneme dedim hoporleri aç araba kullanıyorum dedim.. Ki bunu duymasına ragmen bana sığır sen nasıl o arabayla gidersin sende hiç mi akıl yok gibi laflar etti inanın ne Dicem i bilemedim apar topar benzinlipe gidip arabaya hava basıp geldim eve bende buna kızdım oda bana bağırdı çagırdı annem e rezil oldum kadıncağız zaten onca sorunu var bide bunu yaşadı ben napım ya artık gitmek istiyorum bu adama ceza vermek istiyorum üç sonra onunda annesi geliyor aynısını yapmayı düşünüyorum
bu koca icin mi evine dönüceksin adam sana sıgır demis onu öyle bi öküz yaparım ki bida agzına alama o lafı eger dönersen eve cok daha fazla hakaret görürsün

Herzaman ki gibi aglıyorum. Annem geldi hemde uzak yoldan. Bende kadını gezmeye götürym dedim. Annemle gittik bebeğimi eşime bıraktım bir iki saat bakacaktı burda hava buz gibi cocugu dışarı çıkarmak istemedim.
Arabanın lastiği inmiş giderken görmüş aradı aradı bende duymadım sonra annem açtı anneme 'o gerizekalı niye açmıyor lastik inik dedi annem ne diyeceğini şasırdı zavallı sonra beni istedi anneme dedim hoporleri aç araba kullanıyorum dedim.. Ki bunu duymasına ragmen bana sığır sen nasıl o arabayla gidersin sende hiç mi akıl yok gibi laflar etti inanın ne Dicem i bilemedim apar topar benzinlipe gidip arabaya hava basıp geldim eve bende buna kızdım oda bana bağırdı çagırdı annem e rezil oldum kadıncağız zaten onca sorunu var bide bunu yaşadı ben napım ya artık gitmek istiyorum bu adama ceza vermek istiyorum üç sonra onunda annesi geliyor aynısını yapmayı düşünüyorum
Canim kaç yıllık evlisin ya neden çekiyorsun bu adamı hala

Arkadaşım neden her olay için yeni konu açıyorsun, bu şekilde takip zor olur. Tek bir konunun altına diğer sıkıntılarını da yazabilirsin.

Senin imi uc tane daha konun var herhalde demi cunku biraz once de yazmistim ama bu daha farkli bi.konuymus. sigir gerizekali filan hic yakismamis ya. Aileniz ona birsey mi yapti sifir saygi resmen. Hani deminki konuda empati kurun maddi anlamda sikintiliymis filan yazmistim ama yok bu bildigin saygisiz biri. Bosan bence kurtul ya amaaan ogretmensin de zaten. Benimde kredi borclarim bitsin bosanmayi dusunuyorum.

Bu onun kadina deger vermedigini gosteriyor yasan nokucak anlamaz

Annemin yanında bana böyle diyecek adamı mahvederim sanırım. Nasıl katlanıyorsunuz? Evlilikte iki kişi arasında bu tür iğrenç argo kelimeler saygıyı, sevgiyi öldürüyor!!!

ya bunlar nasıl konuşmalar böyle eşiniz hep mi böyleydi. Çok ayıp etmiş gerçekten üzüldüm adınıza

Back
X