Kına Gecesi Annemin yaptığı kına sepetim ve kına çiçeğim

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
502
1
316
Konya
Hazır tepsi ve sepetler satılsa da annemin elinin emeği olsun hatıra kalsın diye anneme yaptırdım kına sepetimi. Kına tepsisini de yapıyor. Dayanamadım o bitmeden sepeti paylaşmak istedim. Kına yakıldıktan sonra ele takmak için çiçekte yaptık. Kalın kurdele üzerine tülden gül yapıp yapıştırdık. Önce kına tepsisiyle etrafımda dönen kızların koluna bağlanacak daha sonra kına üzerine bağlayacaklar.

Eklentiler

• $IMG_0611.webp
    $IMG_0611.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 83
  • $IMG_0612.webp
    $IMG_0612.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 105
  • $IMG_0613.webp
    $IMG_0613.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 130
canımmm o el için yaptığınız çiçek çok hoşuma gitti,tam olaraknasıl yapıyorsunuz onu,yapıştırıyor musunuz o tülleri,bir de arkadan nasıl birleşiyor o,kurdeleleri birleştirmek için çıtçıt falan var mı?

canımmm o el için yaptığınız çiçek çok hoşuma gitti,tam olaraknasıl yapıyorsunuz onu,yapıştırıyor musunuz o tülleri,bir de arkadan nasıl birleşiyor o,kurdeleleri birleştirmek için çıtçıt falan var mı?

Canım kırmızı tülleriz iki parmak kalınlığında uzun şeritler halinde kestik. altından teğel yaptık. büzerek çiçek haline getirdik. altından silikonla kurdeleye yapıştırdık. çok kolay yani. başka bir resim paylaşayım sana. hazır gül olan benim için yapıldı diğerleri misafirler için. umarım anlatabilmişimdir nasıl yapıldığını kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $IMG_0619.webp
    $IMG_0619.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 96
  • $IMG_0620.webp
    $IMG_0620.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 104
çok teşekkürler canım,çok güzel olmuş...ama şunu da merak ediyorum,o kalın kırmızı kurdeleler elin altından nasıl birleşiyor,çıtçıt düğme falan gibi bir şey mi var?

çok teşekkürler canım,çok güzel olmuş...ama şunu da merak ediyorum,o kalın kırmızı kurdeleler elin altından nasıl birleşiyor,çıtçıt düğme falan gibi bir şey mi var?

hayır canım çıt çıt yok. Bağlanabilecek kadar uzun kestik. Çünkü tepsiyle etrafımda dönen kızların koluna bağlanacak önce. elinde üstünde fiyonk olarak görünüyor. Hoş duruyor.

Back
X