Annemin yaptığı :(

cok zor bir durum..bence bekle bıraz daha ..

yanı ne dıyeceksın kı Annen'e ..

bence bıraz daha bekle konusmaları silme kaydedılsın orada..eğer daha da ılerlıyorsa..
gece o sohbet gunluklerını acık bırak ,onun konusmalarının kaydedıldıgı bılınsın..

sankı sen onu okumussun da acık unutmussun gıbı dursun annen de sabah bılgısayar basına oturunca görür zaten konusmaların kaydedıldıgı..

o da o an anlar herhalde..

o da bılır senın onun konusmalrını okudugunu..

sonra ki adımı ondan bekelrsın..

karısık oldu bıraz ama umarım anlatabıldım..

ne konuşmuş yani belki arkadaşça konuşmuştur

çok saol anladım ama sildim utancımdan...bir daha böyle konuşmalar yaparsa ki yapacağını düşünüyorum silmeyeceğim..şimdi düşündüm de utanması gereken birisi varsa da o ben değilim...

ne konuşmuş yani belki arkadaşça konuşmuştur

inan ben de öyle düşünmek isterdim ama en son konuşması şuna benziyordu:
-cam açabilir misin?
-açabilirim ama çok uzun sürmez
-peki
(kamera açıldıktan sonra)
-çok tatlısınız
-teşekkür ederim

yani internetten tanışılan birisine arkadaşça kamera açılır mı?? bunun bir mantığı yok..
hele ilk gördüğüm yazışmaları anlatmaya ne terbiyem yeter ne de gücüm..mafoldumben

ya kadın ne konuşmuş yani belki sandığın gibi değil annenle konuş

annen genç mi kaç yaşında

bence tabiki annizle konuşun
yoksa kendi kendine bu işi sonlandıracağını hiç sanmıyorum
yaptığı şeyi bildiğinizi söyleyin
en azından bundan sonrasını o yaşasın (utancı)
kendini affettirmeye çalışsın

canım senin adına üzüldüm ama dediğin gibi bu senin utancın değil annenin utanması gerekir. annenle konuş bakalım mutsuzmu babanla aralarında bir sorunmu var mutsuz olsa dahi gerçi ayrılmadan bu tür şeyler yanlış.

sen anne o çocuk öğüt verir gibi olacak belki ama bence konuş ve utandır. yada takip et belki kesilir yazışmalar...

canım tabikide utanması gereken kişi sen değilsin senin burda suçun neki tamamen annenin hatası sakın babana birşey anlatma bu aileniz için iyi olmaz önce bir sakin kafayla düşün anneni karşına al konuş bu yaptının yanlış oldunu baban öğrenirse ailenizin zarar göreceni söle uygun bir dille konuş

annen arayışlar içine girmiş galiba böyle olması hiç iyi değil. bence de annenin konuşmaları görmesini sağla. yüzyüze konuşmak zor olabilir çünkü.. Hem böylelikle onun konuşmalarını kimin gördüğüne de emin olamaz (sen mi baban mı vs.) ve bence davranışlarını düzeltir.

Canım bence annene konuşmaları bilgisayarın kaydettiğini ve senin de bunları okuduğunu bi şekilde fark ettir zaten sonra mutlaka annen seninle konuşacaktır sende söylemek istediklerini söylersin gerçekten çok zor bir durum

çok yanlış bi durum yaa:umursamaz: senin adına çok üzüldüm cnm sıkıntını anlıorumm:teselli:

böle bi durumu "arkdaşça" olarak yorumlayamazdım bende, zaten ewli barklı koskoca insanın internetten birileriyle tanışıp sohbete girmesine kesinlikle anlam weremem, istedikleri kadarda düzgün konuşsunlar kamera açmasınlar olmaz efendimm yasakkelime lmaz:

sonuçta siz anne kızsınız, siz bi hata yaptığınızda anneniz sizi alıp karşısına konuşurdu yanlışınızı anlatırdı, şimdi görew sizde konuşun onunla konuşmaları gösterin, hata sadece çocuklara gençlere mahsus değildir bunu söleyin ona, we yşadığınız hayal kırıklığındanda bahsedina.s

cok zor bir durum annenle konusmalısın yoksa daha kötü yerlere gidebilir bu olay,bir an önce konus

"stella " , "şirincek", "annemkızıyor"

okuyup yorum yaptığınız için çok teşekkürler...
konuşmayı da düşündüm ama ne diyeceğimi hiç bilmiyorum mafoldumben

ben de böyle düşünüyorum... ama evimizde babamla aralarında ne kavga ne küslük hiçbirşey yaşanmaz.. tabi insanın içini kimse bilemez belki bize belli etmiyorlardır

evet... karşısına geçip de konuştuğumda tepkisini çok merak ediyorum ya da ne yaptığını bildiğimi belli ettiğimde mafoldumben keşke okumasaydım o konuşmaları mafoldumben

annenle konuşacak mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…