söyle annene sen 17 ilk genç kız değilsin üstelik evlisin bu konuşmalalrın çok yanlış yapma yoksa babama söylerim de bana örnek olman gerekirken yaptığın şeyler kötü. babam ve bizi üzme bir kaç dakikalık heycanlar için. sende kaydet girerse babana söyle bence saklama
annenle konuşacak mısın?
ya aldatma yokta sanırım sanal birşeyler var bazen annede olsa kişi nevsine yenilir. 40 yaşında sonuçta babanda var canım ya sende kafana takma konuştuktan sonra unut kimseyede söyleme en yakın arkadaşına bile sonra herkes duyar kötü olur
bendede yani sonuçta insanlara güven olmaz heleki bu konuda ağzını açma canım daha fazlada kendini üzme sonuçta ölümün çaresi yok herşeyin bir çaresi var.
ne oluyor bu annelere böyle yhaa akannehir
analar kizlarina iyi örnek olcagi yerde yaptiklarina bakin püffff kaydirigubbakcemile
canim benim üzülme ama sakin babana yada kardesin varsa birsey belli etme
konusmalari sifrele baskalarida okumasin sonra (baban,kardeslerin,arkadasn vs.)
anneni al karsina yaptigin tüm yazismalardan,kamera davetlerinden haberim var de
o utansin sen utanma
aman diyim hic kimseyede bahsetme canim
canım şifrelemeye gerek yok eve arkadaşım gelmez zaten sık sık. geldiğinde de bilgisayarı karıştırmasına izin vermem...evden de kimsenin haberi yok konuşmaların kaydedildiğinden.
çoğu kişi annemle konuşmamı ya da bir şekilde uyarmam gerektiğini düşünüyor.
ben olayın içinde olduğum için mantıklı kararlar veremedim sanırım.. çünkü ilk yakalayışımın üstünden çok uzun zaman geçti 6 aydan bile fazladır belki..
sanırım cesaretimi toplayıp konuşacağım.
verdiği cevapları birbir yazacağım buraya...
cnm ilk yakalayışımdan demişssin we 6 ay olmuş.. kaç kere daha yakaldın we en son nezaman??
canim cok üzüldüm inan anne de olsa insan sonucta herkes hata yapabiliyor iste , belkide bu konusmalar cok masumca basladi ve oda nasil olduguna anlayamadan kendi kaptirdi
ne olursa olsun o senin annen
bilgisayara sife koy senden baska kimse acamasin, annende noluyo filan derse, pc yi akilli uslu kullanmayanlara bilgisayar yok deo anlar zaten ne oldugunu fazlada konusmana gerek kalmaz...uzak tut pc den dokunmasina bile izin verme önümüz kis sen bana bi kazak ör dekaydirigubbakcemile
cnm bilgisayarınız bozulduysa o zaman aralığında konuşmuş olamaz dimi bozuk bilgisayarla. özellikle internet kafeye gitcek halide yok heraldeakannehir
bide merak ettim endişelenmek için biraz geç kalmamışmısın yani 6 ay geçmiş üzerinden ilk zamanlar nie müdahele etmek istmedn??
akannehir
woowww akannehir
canım tamam hoş değil ama her kadın beğenilmek ister. onunda bu hoşuna gitmiştir.annene uygun bir dille söyle gördüğünü ve şaşırdığını. ama bunu ona karşı koz olarak kullanma. emin ol senin bildiğini öğrendiğinde çok kötü hissedecek CADIARZU
çok zor bi durum ...
hayır anlatamadm sanırım, bilgisayar bozulmuştu tamir edilince ayarlar silindi ve uzun süredir konusmalar kaydolmuyordu. ben yeni ayarladım konuşmaları saklamaya...
ve evet haklısın geç kaldım ama inanın onları okuduktan sonra aynı gün attım o düşünceleri zihnimden düşünmek istemedim.zaten sınav telaşıyla düşünecek vaktim de olmadı diyebilirim. şimdi yine görünce çok üzüldüm ve paylaşmaya ihtiyaç duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?