Annemin yaptıkları normal mi?

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
İyi geceler. Yaklaşık iki yıllık evliyim. Ailemden farklı şehirdeyim. Öyle olunca ortalama iki ayda bir gelip üç gün filan kalıyoruz. Biz geldiğimizde annem mesela o gün günü varsa gidiyor yada gideceği yerlere gidiyor biz ya evde kalıyoruz yada dolaşmaya çıkıyoruz. Son gittiğimizde de gece oniki gibi annemlere vardık çünkü yol altı saat sürüyor. Vardigimizda annem uyumustu ve biz gelince hoşgeldiniz demeye bile kalkmadı. Biz geldik babam uyanikti on dakika oturup yattık. Her geldiğimizde buna benzer durumlar oluyor mesela biz evde otururken o an gerekmeyen bir şeyi almak için dışarı bir çıkıyor bir saat gelmiyor. Sabah dokuz gibi kahvaltı yapıyoruz bir daha akşam beşe altıya kadar bir şey hhazirlayalim filan demiyor çok acikiyoruz. Bir gün mangal yapalım diyor eşime sormuyor bile yapalım mı diye ama eşim yapıyor çünkü başka bilen yok yani sadece bir gün yemek hazırlıyor. Sizce bunlar normal mi? Sizin anneleriniz de siz gidince böyle mi yapıyor özellikle şehir dışında yaşayanlar?

Son düzenleme:
Normal ya da değil.. Bu şekilde önemsenmediğinizi hissettiğiniz bir yere neden 2 ayda bir gidip 2-3 gün kalıyorsunuz??? Bayram seyran hariç gitmeyin, oturun evinizde.

Annem 1,5 saat uzakta.. Bizi özenle karşılar. Ona rağmen yılda ya 2 ya 3 giderim. Israr kıyamet çağırırlar.

Ablama gideriz mesela o gun sporu varsa cikar gider ya da isleri varsa enistemle ikisinin gittigi de olur.

Diger ablama gidince o doktor haricinde bizi birakip gitmez.

Normal değil tabi ben anneme senede iki kere giderim bazen 1 kere ama oyle ayda 3 gün bile gitsem hic biyere gitmez bizi bekler ayri bi heyecani olur yani üzmek istemem ama onemsemiyo anneniz sizi gitmeyin artik biz gece 12 de varsak bile çay yapar içeriz yani düşünün yorgunda olsak sonra yatariz

Yani yabanci olarak gormuyor demek ki.
Benim annem de hayatta istifini bozmaz.
Uykusundan uyanip da karsilama falan hayatta yapmaz.
Somestr tatilinde eve girdigimde aksam erken yatmis sabah da ise gitmis oldugundan ertesi gun aksamina kadar gormezdim annemi.

Yani biraz karakter meselesi bence.
Normal olmasa da napacaksiniz?
Beklentiye girmeyin, üzülmeyin.

2 ayda bir gitmek çok.
Evlisiniz farklı şehirdesiniz,ona rağmen özleyemiyorlar ki sizi.
Her şey eski usul devam sanıyorlar,
Ayrıca insanların hayatı devam ediyor,işleri güçleri var,uykuları var,normal.

Ay ne kadar tuhaf yorumlar. Anne bu anne 2-3 ay fazla degil tabii ki insan evladini ozler.

Biz de anneanneme gidince ayni tepkiyi goruyoruz ama 3_4 sene de bir gidip.

Ayni mahallede bir komsusu gelse bir hizmet bir alaka biz gidince hep bizden bekler. Teyzem elini bir ise surmez sanki o misafir oturur biz temizlik yapariz. Annem yine de sık gitmez ama davranislari hep boyle. Hatta birgun piknige gidicektik çayı almayi untmusuz sorduk nerede diye ben nerden bileyim almadiniz mi siz dedi. Tuhaflar iste.

Biz annemlere yılda 2-3 defa gideriz farklı şehirlerdeyiz.Ama her seferinde heyecanla karşılarlar bizi.Her türlü hazırlığı yaparlar biz gitmeden önce.Gecenin bir yarısı varmış bile olsak kapıda karşılarlar,soframızı kurarlar,çayımızı demlerler.Sağolsunlar.Sonra oturur saatlerce sohbet ederiz.

Siz de 2 ayda değil de 4-5 ayda bir gidin mesela.Özlesinler biraz.

ne var bunda ya gece uykudan uyanip hosgeldin demesine ne gerek var ailenin evine gitmissin. abartmayin

Anneni en iyi sen tanirsin.
Ya rahatsiz oluyor gelmenizden ya da cok benimsemis esini ve aileden gordugu icin rahat davraniyordur. İkisinden biri..hangisi artik kendin bilirsin.

Pek normal degil malesef.. Ben bes dk mesafede oturuyorum annemlere yinede her gittigimde iyi agirlaniyorum şükür.. Biraz arayi acin ufaktan sitem edin annenize ..

konu sahibi arkadasim ben size hak verdim anne olarak soyluyorum 2 ay evladini ozl3mek icin cok uzun bir sure yataktan kalkmamak 3 gunluk kalmaya gittiginiz evden annenizin gitmesi bana gore hos seyler degil b3n olsam sanirim duygualrimi dile getirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…