• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin yaptıkları ve esim

Öncelikle kolay gelsin

Esinizin dediginiz oda çok mu küçük toplansa bi masa koyulamaz mi

Toplarken de cocuklara yapiyorlar ya kutu kutu ustleri fisleniyor o sekilde
Benim basima gelse boyle yapardim sanırım

açıkçası ben herkesin aksine annenize hak verdim
kaba olmadığı sürece bizi büyüten büyüklerimiz hiç mi bize bir şey demesinler, fikrini söylemesinler
sonuçta eve sizin çocuğunuza bakmaya geliyor, oda orada yaşıyor
ayrıca kötü bir şey de söylememiş ki, eviniz düzene girsin demiş
bence eşiniz mahalle arasında depo tarzı ucuz bir yer kiralayabilir, orada işlerini halledebilir
evinizde eve benzemiş olur

Öncelikle kolay gelsin

Esinizin dediginiz oda çok mu küçük toplansa bi masa koyulamaz mi

Toplarken de cocuklara yapiyorlar ya kutu kutu ustleri fisleniyor o sekilde
Benim basima gelse boyle yapardim sanırım
Aslında neler yapılır da eşyaların sığacağı yer yokki ve eşim yapmiyorki sorun orda

açıkçası ben herkesin aksine annenize hak verdim
kaba olmadığı sürece bizi büyüten büyüklerimiz hiç mi bize bir şey demesinler, fikrini söylemesinler
sonuçta eve sizin çocuğunuza bakmaya geliyor, oda orada yaşıyor
ayrıca kötü bir şey de söylememiş ki, eviniz düzene girsin demiş
bence eşiniz mahalle arasında depo tarzı ucuz bir yer kiralayabilir, orada işlerini halledebilir
evinizde eve benzemiş olur
işte bazen soruyor kiralar hep pahalı oluyor. O da bizi zorlar.simdi odayı duzenliyoruz bakalım yapabilecek miyiz ve ne kadar idare edecek

Ben annen gibi dusunuyorum
Hobisi olabilir tek bir odada ne yapiyorsa yapar ama bu daginikligi tum eve yayamaz.
Benim tahammul gosterebilecegim bir sey degil.
O sekilde yasayamam hasta olurum :)

Sen, kv den herkes rahatsiz oluyorsa
Ciddi anlamda ev kotu durumda demektir.

o eşyaların çoğunun gereksiz olduğunu ve kullanılmadığını düşünüyorum. ucuz yollu bir depo bulun bütün eşyaları oraya koyun. aradan 3-4 ay geçince "bak görüyor musun hepsi ne kadar gereksizmiş lazım bile olmuyor" dersin ve depoyu boşalttırırsın. ben annene hak veriyorum. bazı insanlar çok istifçi oluyor, bir yerden başlamak lazım.

Anneniz de iyi ki çok karışan biri değilmiş. Eşiniz çok sabırlıymış. Orası sizin ve eşinizin evi, annenizin o evdeki dağınıklıktan rahatsız olmaya hakkı yok. Gereksiz yere kırmış eşinizi. Eşiniz için üzüldüm ben.

Ben annenizi haksiz bulmadim.kadin o eve cocuk bakmaya geliyor rahatsiz olmus demekki.benimde asiri daginikliktan ruhum daralir.tamam cok titiz degilim ev dedigin dagilir ama devamli bir daginikliga gelemem.benimde annem cok rahattir hic umrunda olmaz ev daginikmis pismis.ama ben gidince resmen depresyona giriyorum temizlesemde tekrar eski haline geliyor.atilmasi gerekenleri ayiririm fln o gider geri eve doldurur :olamaz:

Anneniz haklı. Hadi bir odayı geçtim, koca ev ardiye gibi olur mu? Rahatsız olmakta haklı. Güzelce uyarıyor. Kaldı ki siz de rahatsızsınız. Evin hanımı olarak temizlik yapmanız bile işkence oluyordur. Kullandıkları neyse de kullanmadığı, unuttuğu tonla eşya vardır eşinizin. Neden ayıklamıyor? Bekar evi değil ki orası. Biri kapınızı çalsa ne yapıyorsunuz mesela? Annem evime karışamaz diye birşey yok bu durumda. Göz görüyor yani.

ah ev kredisi olmasa istiyor zaten eşim ama onların da kiraları var baya zorlar yani bizi

Ona sınır koyun :KK24:Zaten eviniz 4+1 miş.Bir oda sadece ona ait olsun diğer yerlere hiç birşeyini taşımasın.Alıştırmaktan başka çare yok.İşi bitincede odayı kilitlesin.

Çok külfetli olmayacaksa bir mobilyacıylamı konuşsanız ya da ikeayamı gitseniz.Kullanışlı raflar sepetler v.s olsa düzenlemeside kolay olur.

o eşyaların çoğunun gereksiz olduğunu ve kullanılmadığını düşünüyorum. ucuz yollu bir depo bulun bütün eşyaları oraya koyun. aradan 3-4 ay geçince "bak görüyor musun hepsi ne kadar gereksizmiş lazım bile olmuyor" dersin ve depoyu boşalttırırsın. ben annene hak veriyorum. bazı insanlar çok istifçi oluyor, bir yerden başlamak lazım.
Evet gereksiz de çok var depo işi olmayacak gibi ama duzenliyoruz bakalım ne olacak
Anneniz de iyi ki çok karışan biri değilmiş. Eşiniz çok sabırlıymış. Orası sizin ve eşinizin evi, annenizin o evdeki dağınıklıktan rahatsız olmaya hakkı yok. Gereksiz yere kırmış eşinizi. Eşiniz için üzüldüm ben.
yani hayattaki kararlarimiza falan hiç karışmazdı hep babamla ikisi bana sen artık bir aile oldun aileni düşünerek hareket edeceksin der hep,zaten eşim de o açıdan da annemleri çok sever.ama bu temizlik konusunda taktı zaten bana söylenirdi şimdi de dayanamadı eşime soyledi

Anneniz haklı. Hadi bir odayı geçtim, koca ev ardiye gibi olur mu? Rahatsız olmakta haklı. Güzelce uyarıyor. Kaldı ki siz de rahatsızsınız. Evin hanımı olarak temizlik yapmanız bile işkence oluyordur. Kullandıkları neyse de kullanmadığı, unuttuğu tonla eşya vardır eşinizin. Neden ayıklamıyor? Bekar evi değil ki orası. Biri kapınızı çalsa ne yapıyorsunuz mesela? Annem evime karışamaz diye birşey yok bu durumda. Göz görüyor yani.
evet işte annemlerle aynı şehre yeni taşındık sayılır daha çok catkapi gelen olmadı haberli geldiler bir şekilde hallettik.ama geçmişte rezil olduğum da oldu.

Ona sınır koyun :KK24:Zaten eviniz 4+1 miş.Bir oda sadece ona ait olsun diğer yerlere hiç birşeyini taşımasın.Alıştırmaktan başka çare yok.İşi bitincede odayı kilitlesin.

Çok külfetli olmayacaksa bir mobilyacıylamı konuşsanız ya da ikeayamı gitseniz.Kullanışlı raflar sepetler v.s olsa düzenlemeside kolay olur.
Sanırım bu sefer bu sebeple birşeyler değişecek.yani insallah

annen haklı da olabilir bilemedim ben de dağınık bir eve sürekli gitmek istemem annen de geldikçe boğuluyor demek ki. bu işe bir çözüm bulabilirsiniz. eviniz kira mı bilmiyorum ama çatı dubleks ya da tripleks falan bir ev tutsanız çatı eşinize tahsis edilse nasıl olur acaba? dağınıklık insanı yorar gerçekten.

Valla ben okurken dayanamadım, isyan ettim.

Size bir şey diyemem. Ama annenize ne? Bana diyecek olsa (ki ilk inde sabır derim) ev benim istediğimi isteiğim yere koyarım kime ne derim. Bence eşiniz benim gösterecegim sabrın 20 katını göstermiş.

Eğer ki eşinizin bu işi yada mesleği yada hobisi ise söyleyecek hiç sözünü olamaz.

Size bir tavsiye eşinize bir hobi evi kiralayın

Ay bir de demin muhteşem yüzyılı izliyorduk Nurgül Yeşilçay bağırıyordu oğluna,annemin yüzü de apaynidir onunla,esim baktı ekrana amanın sanki kv m bağırıyor valla tuylerim diken diken oldu deyip güldü.ben de sanki annem bağırdı da dedim şaka yapıyorum aşkım espri diyor.kv m çok güzel ya ondan dedim diyor,boyke espriler artarsa artik bilmem yani

Valla ben okurken dayanamadım, isyan ettim.

Size bir şey diyemem. Ama annenize ne? Bana diyecek olsa (ki ilk inde sabır derim) ev benim istediğimi isteiğim yere koyarım kime ne derim. Bence eşiniz benim gösterecegim sabrın 20 katını göstermiş.

Eğer ki eşinizin bu işi yada mesleği yada hobisi ise söyleyecek hiç sözünü olamaz.

Size bir tavsiye eşinize bir hobi evi kiralayın
Ah bizi zorlamasa isterdim bir yer kiralamak

Ay bir de demin muhteşem yüzyılı izliyorduk Nurgül Yeşilçay bağırıyordu oğluna,annemin yüzü de apaynidir onunla,esim baktı ekrana amanın sanki kv m bağırıyor valla tuylerim diken diken oldu deyip güldü.ben de sanki annem bağırdı da dedim şaka yapıyorum aşkım espri diyor.kv m çok güzel ya ondan dedim diyor,boyke espriler artarsa artik bilmem yani
:KK70:Annen bayağı korkutmuş .Yapmazsa tepesinde biter.:KK66:

Espiriye vurması iyidir aman aralar yeterki iyi olsun iş yapılır .

Back
X