• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin yaptıkları ve esim

Ev sizindir vs tamam da siz de rahatsizsiniz bu daginijliktan belli ki.
Ruhum daraldi okurken azcik toplayin bence de. Atilacaksa atin gitsin.

Kızlar annemin söylemesi doğru veya değil ama benim derdim de apayrı.bu durumdan çok rahatsizim işte ben de ,o odayı topladik baya hadi içim rahatladı da şimdi salonun halini bir gorseniz ne ararsan var.simdi birşey desem bozulacak ama çekilir gibi değil.kahve çay fotolari falan çekmiş kahveli fincanlar çay dolu bardaklar falan ortalarda.yanlarina dekor olsun diye papatya tarçın gibi şeyler var ya onlardan koymuş bir de onlar sacili.of ya çözüm bulamıyorum artık insanı cildirtiyor

Ay inşallah yoktur burda yazıldıkça aman dedim
tabi korumaya da kalkiyorum ama hiç inandırıcı olmuyor.hem ben de çok şikayetçiyim o yüzden hem de o kadar berbat oldu ki herşey ,kaç eşya heba oldu savunulacak tarafı kalmadı yani.ama keske bir odada kalsa dağınıklık ve orda çalışsa ne kadar güzel olurdu hiç sorun etmezdim kimse de etmezdi heralde
sizi de anlıyorum ama tatlı dille ve onu destekleyerek çözmeye çalışın.yardım edin toparlanmasına,yukarıdaki bir arkadaşın da dediği gibi çerçeveler falan alın güzelce fotoğraflardan 1-2 tanesini asın. o odayı güzelleştirip hoş bir hobi odası yapın. siz önden destek olun devamı gelecektir.

Kızlar annemin söylemesi doğru veya değil ama benim derdim de apayrı.bu durumdan çok rahatsizim işte ben de ,o odayı topladik baya hadi içim rahatladı da şimdi salonun halini bir gorseniz ne ararsan var.simdi birşey desem bozulacak ama çekilir gibi değil.kahve çay fotolari falan çekmiş kahveli fincanlar çay dolu bardaklar falan ortalarda.yanlarina dekor olsun diye papatya tarçın gibi şeyler var ya onlardan koymuş bir de onlar sacili.of ya çözüm bulamıyorum artık insanı cildirtiyor
dağıttıktan sonra toplamıyor mu hiç?

Evet annenizi ben de haksiz buldum.
Ama bu konudan siz de rahatsizsaniz oturup esinizle anlasma yapmaniz lazim. Kendi evinizse calisma odasinin bir duvarina raflar yapabilirsiniz daginiklik kalkar ortadan. Bir de yer kalirsa bir masa koyun oraya o cayini kahvesini falan cekecekse orada olustursun fonunu bilmem nesini :)
Ya da salonu dagittigi gibi isi bitince toplasin.

dağıttıktan sonra toplamıyor mu hiç?
Mesela dün akşamdan böyleydi bugün de cekcem diye toplamadi şimdi de yarın da cekcem diyor.arada bir topluyor.
Evet annenizi ben de haksiz buldum.
Ama bu konudan siz de rahatsizsaniz oturup esinizle anlasma yapmaniz lazim. Kendi evinizse calisma odasinin bir duvarina raflar yapabilirsiniz daginiklik kalkar ortadan. Bir de yer kalirsa bir masa koyun oraya o cayini kahvesini falan cekecekse orada olustursun fonunu bilmem nesini :)
Ya da salonu dagittigi gibi isi bitince toplasin.
yaptık birşeyler oda şuan güzel oldu diyebilirim ama aynı tas aynı hamam yine salona yayıldı bu adam 10 yıldır değişmedi degismez

Mesela dün akşamdan böyleydi bugün de cekcem diye toplamadi şimdi de yarın da cekcem diyor.arada bir topluyor.
yaptık birşeyler oda şuan güzel oldu diyebilirim ama aynı tas aynı hamam yine salona yayıldı bu adam 10 yıldır değişmedi degismez
sadece kendi odasında çalışamıyor muymuş? en geniş odayı ona verseniz.odası mı küçük acaba,ya da çocuklarla falan mı olmak istiyor bir yandan

sadece kendi odasında çalışamıyor muymuş? en geniş odayı ona verseniz.odası mı küçük acaba,ya da çocuklarla falan mı olmak istiyor bir yandan
Yok ya o kadar da küçük değil yeter yani.ama salon baya geniş ya seviyor orayı.cocuklarla yapamaz zaten orda da çocuklar uyuyunca yapıyor ya da arada gidip kapıyı kapatıp çekiyor

Yok ya o kadar da küçük değil yeter yani.ama salon baya geniş ya seviyor orayı.cocuklarla yapamaz zaten orda da çocuklar uyuyunca yapıyor ya da arada gidip kapıyı kapatıp çekiyor
yavaş yavaş size hak vereceğim galiba :/ yine de aile büyükleri karışmadan kendi aranızda çözmeye çalışın derim ben.

Annen,kayınvaliden herkesten önemlisi seni rahatsız edecek boyutta dağınıklığı gözümde canlandırdım ruhum daraldı.
Zamanla bu dağınıklığın ve eşyalarından vazgeçemenin sonu istifçiliğe gider gibi geliyor.
Hazır konu tam açılmışken bence gayet ciddi bir konuşma yapın.çalışma odası haricinde diğer odalarda bıraktığı eşyaları atacağınızı söyleyin. Gerekirse de atın. Yazık size.

duzensizlikten nefret ederim ama kendi evimde,baskasinin evine karisma hakkina sahip degilim,kimse de benimkine degil.annenizin karismamasi gerekirdi,esiniz normal bir tepki vermis.ama duzen manyagi olarak merak ettim nasil huzursuz olmadan rahat rahat oturuyor ki esiniz?

Benim esimde gazete biriktirirdi kose yazıları kesecegim diye. Hicbir zamanda kesmedi arsiv yapmadi. Odanin birini ona vermistik. Heryer gazete doldu ne kesti ne atti cuval cuval gazete. Sonra balkona cikariverdim yagmur vs derken yiprandi. Sonra cope ama bu arada hergun eve iki gazete giriyordu. Yine birikiyordu. Bikmistim.

yavaş yavaş size hak vereceğim galiba :/ yine de aile büyükleri karışmadan kendi aranızda çözmeye çalışın derim ben.
Şimdilerde doğru veya yanlis annemin tepkisi sayesinde odayı baya duzelttik şimdi en ufak bir değişiklikte mudahale ediyorum dagittirmiycam orayı ama diğer yerleri dağıtıyor iş yaparken yine de sanki daha iyiyiz simdilik
Annen,kayınvaliden herkesten önemlisi seni rahatsız edecek boyutta dağınıklığı gözümde canlandırdım ruhum daraldı.
Zamanla bu dağınıklığın ve eşyalarından vazgeçemenin sonu istifçiliğe gider gibi geliyor.
Hazır konu tam açılmışken bence gayet ciddi bir konuşma yapın.çalışma odası haricinde diğer odalarda bıraktığı eşyaları atacağınızı söyleyin. Gerekirse de atın. Yazık size.
Dediğim gibi baya duzelttik daha dikkat ediyor şimdi ama tam olarak duzelmez biliyorum
duzensizlikten nefret ederim ama kendi evimde,baskasinin evine karisma hakkina sahip degilim,kimse de benimkine degil.annenizin karismamasi gerekirdi,esiniz normal bir tepki vermis.ama duzen manyagi olarak merak ettim nasil huzursuz olmadan rahat rahat oturuyor ki esiniz?
Evet ya çok dağınık bir insan ona gore normalmiş böyle olmak.kisisel temizliğine cok önem verir mesela hatta abartir,tirnagi az uzasa tahammül edemez mesela hergun duş alır terliyorum diye ama ona gore dağınıklık işinin gereği.ama bu kadar da olmaz ki yani
Benim esimde gazete biriktirirdi kose yazıları kesecegim diye. Hicbir zamanda kesmedi arsiv yapmadi. Odanin birini ona vermistik. Heryer gazete doldu ne kesti ne atti cuval cuval gazete. Sonra balkona cikariverdim yagmur vs derken yiprandi. Sonra cope ama bu arada hergun eve iki gazete giriyordu. Yine birikiyordu. Bikmistim.
sizinki de ilgincmis gercekten

anlattıktalarınızdan eşinizin istifçi olma ihtimali cok yüksek
tlc kanalında istifçiler programını izleyin bi isterseniz

Eşiniz haklı. Annniz ayıp etmiş. Sizin düzeninize karışmaya hakkı yok.
Sizin eşyalarınız bı odayı dağınık yapsa kayinvalide bunların onda birini dese neler olurdu?
Ben mesela bu kadar karışılmasini istemezdim. Tepkimi koyardim. Ne kadar çok konuşmuş ve söylenmiş rsmen kaynanalik etmiş.

Evin dağınıklığı beni buradan bile rahatsız etti ama kimse karışamaz anne de olsa tamam söyler ama biraz abartılı tepki vermiş annen.

Eşiniz haklı. Annniz ayıp etmiş. Sizin düzeninize karışmaya hakkı yok.
Sizin eşyalarınız bı odayı dağınık yapsa kayinvalide bunların onda birini dese neler olurdu?
Ben mesela bu kadar karışılmasini istemezdim. Tepkimi koyardim. Ne kadar çok konuşmuş ve söylenmiş rsmen kaynanalik etmiş.
annemj bilmem de ben baya şikayetçiyim.esimin eşyaları bir odayı dağınık yapmıyor ki,evin her tarafı dağılıyor ve birçok esyami mahvediyor.ben böyle bütün evi mahvetsem kaç eşyayı boya yapsam cizsem kvm böyle dese hiç bozulmazdim.baya empati yapmak için dusundum.ama tabi kv mi annem gibi severim.ama benim eşim bu yaptığı iş konusunda hiç kabullenemiyor bana bile laf soyletmiyor o yüzden bozulmasını anladım yani.

Back
X