Annemin yaşadıklarımla alay etmesi…

Ah garibim. Evlenince baş köşeye oturcam sanıyo zaar. Asıl iş şimdi başlıyor. El oğlu bedava ekmek yedirir mi, kaynana sabah saat 10 a kadar yatırır mı?

Yat kalk Allaha dua et bunlardan kurtulduğunu için onlar için okulu bırak kapan kv ile yaşa

her anne melek değil, size de böylesi denk gelmiş. evet çok üzücü, anne çok şey demek, ama ne yapalım artık?
25 yaşındasınız anneniz size bu lafları edebiliyorsa bunun bir sebebi de kusura bakmayın ama muhtemelen onun evinde onun çizdiği sınırlar içinde yaşıyor olmanız olabilir mi?

Ah garibim. Evlenince baş köşeye oturcam sanıyo zaar. Asıl iş şimdi başlıyor. El oğlu bedava ekmek yedirir mi, kaynana sabah saat 10 a kadar yatırır mı?
Aynı evde mi yaşayacaklar o kısmı pek bilmiyorum aslında alt katta boş bir ev daha var belki orayı da verebilirler. Ne kadar fark eder artık bilemiyorum

Aynı evde mi yaşayacaklar o kısmı pek bilmiyorum aslında alt katta boş bir ev daha var belki orayı da verebilirler. Ne kadar fark eder artık bilemiyorum
Perde takarlar kapı yerine. O kadar diyorum.

cok kotu

Annen kötü kalpli, hasta ruhlu biri.
Boşver sadaka ver kurtulduğuna ve hayatını yaşa genceciksin çık o üzgün ruh halinden.
Bir hırt yüzünden neleri kaçırıyorsundur kimbilir

Ben olsam o anneyle slm sabah işlerini yaparim he he der gecerim
Ev lskeri dışında fazla muhatap olmam
zaten ask acısı cekiyorsun birde dedikleri hic hos degil sanki kaynananin yanına gitsen basin göğe erecek

Ben olsam o anneyle slm sabah işlerini yaparim he he der gecerim
Ev lskeri dışında fazla muhatap olmam
zaten ask acısı cekiyorsun birde dedikleri hic hos degil sanki kaynananin yanına gitsen basin göğe erecek
Bazen öyle yapıyorum ev işlerini yapıp kenara çekiliyorum ama bu sefer de beğenmediği için kızıp laf söylüyor. Bir de nasıl desem aşırı manipülasyoncu biri bazen sırf ağzımdan laf almak için bana arkadaş gibi samimi bir şekilde yanaşıyor. Yine kendim tutup anlatamıyorum ama soğukluğu biraz azaltıyorum bu sefer yine zayıf anımı bulduğu bir anda içindekileri püskürüyor bu şekilde.

Kız cehennemin içine düşmüş, siz de neden o cehennemde değilim diye üzülüyor musunuz bir de?

Annenize gelince, var böyle anneler maalesef. Arkadaşım burun estetiği olmuştu. Ziyarete gittiğimde annesi şey demişti 'belki böyle güzel olur'

Ne diyeyim Allah yardimcin olsun ben unuttum ben ayrildim vs desen de üstüne gelmese
Şu da var ilerde en azından annemin yanında uzuldum onu da üzdüm diye vicdan azabı çekemezsin benim annem sehir dışında beni üzgün gördüğü zamanlar için vicdan yapıyorum çünkü bos insanlar için onu da üzdüm.

Ne kadar aptal insanlar var. Kendi çıkardığını mı beğenmiyorsun, koynuna aldığını mı? İki türlü de yazık, yazık bir hayatı var, tek eğlencesi çocuğunu aşağılamaya çalışmak.

Kız gayet hoş biri olmasına rağmen özgüvensizliği yüzünden hayatına kimseyi alamadı. Evlenmeyi çok istemesine rağmen kimseyle ilişki kuramadı. Böyle anneler olmaz olsun.

Ben zaten bu şartları kabul etmezdim sadece bi kızın tüm bu şartları kabul etmesine ve sevdiğim insanın böyle biri çıkmasına üzülüyorum. Eğlencelik evlenmelik kız ayrımı yapanlardanmış meğer bana kendini hiç öyle tanıtmamıştı. Evine tüm şartları kabul ederek kadın olarak alabileceği kişileri sevebiliyormuş demek. Beni çok büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Ben de burun estetiği olmuştum aynı şekilde annem arada sanki sen estetikten önce bişeye benziyordun da şunu bunu beğenmiyorsun onun burnu orijinal hiç değilse diyor hep aynılar demek ki

Eve yeni can gelsin nasıl bir mantık oğlan istemiş abazaymış yatmış... erkekleri ne sanıyorsunuz ki acaba

Kız hiç üzülme onlar bizi doğurdu diye minnet edecek halimiz yok he he yav de geç deli olsun kudursun laflarına da alınma delirdi bu dee geç o duysun bunu hshdhdb

O kız 5 sene sonra hayatının hatasını yapıp çok pişman olacak ama şuan farkında değil. Annenin de normal olduğunu düşünmüyorum hatta kötü bir anne bile diyebilirim. Bence sen Allahın sevgili kulusun ki seni böyle bir evlilik yapmaktan kurtarmış. Benim kızım olsa bu şartlarda evlilik yapmadığı için her gün şükrederim. Bende artık gözünü açmanın zamanı geldi yaşın küçük değil. Kendi paranı kazandığın ölçüde özgürsün gerekirse psikolojik destek al özgüveni yükselt ve kimsenin seni üzmesine izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…