Annemin yeniden evlenmesine karşı olan kıskançlık

Çok haklısınız. Ne durumda insanlar var. Bu dert değil de işte bazen olmuyor. Benim bunları duymaya ihtiyacım vardı. Çünkü beynimde bu anormal bir durummuş gibi geliyor. Herkes anne babasıyla yaşıyor. Benim annem başka adamla olacak çok anormal olacak gibi geliyor. Benim bu durumun normal olacağını duymaya ihtiyacım var

canım bizim sözlerimizle normalleştirirsen çok iyi olur ama kendini zora sokma çünkü yaşın ilerledikçe zaten daha farklı düşüneceksin.
ama şimdiden abla tavsiyelerini dinlemen çok güzel :KK68:

sıkma canını, herşey güzel olacak ;)

Haklısınız. Bu konuma gelince kabul etmekten başka şansım yok. En azından onun mutlu olmasını isterim. Ah aşabilsem

Zor tabi kıskanman normal ama abartma Annem mutlu olsun diyerek aşacaksın. Annenle arkadaş gibi oturup doğru adamsa evlen diyebilmelisin.dert etme bu kadar :)

İnşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için :KK52:

İlerde İnşallah anne olunca sende anlarsın. Bir anne için dünyadaki en önemli kişi evladıdır. Birine deli gibi aşık olsa da evlense de senden ayrı bir eve taşınsa da sen onun küçük kızı olarak kalacaksın. Ve ne kocası ne anne ne baba senin sevginin yerine geçemeyecek.

Annenle ilk fırsatta konuş, duygularını anlat, kıskandığını onu paylaşmaktan kaybetmekten korktuğunu söyle. Ama onun da mutlu olmayı hakettiğini, evlenmesini istediğini filan söyle. Yani bize anlattıklarını annene de anlat. Bak gör rahatlarsın o zaman emin ol.

Ayrıca doğada hiç bir canlı yalnız değildir. Yaşayamaz, doğaya aykırı. Annen de yalnız kalmasın. Sen annene destek olursan karşısındaki insan doğru kişi mi değil mi o konuda da destek olabilirsin. Seni yanında hissederse daha güçlü olur. Onunla güzelce konuş ki kalpleriniz uzaklaşmasın birbirinden.

İlerde İnşallah anne olunca sende anlarsın. Bir anne için dünyadaki en önemli kişi evladıdır. Birine deli gibi aşık olsa da evlense de senden ayrı bir eve taşınsa da sen onun küçük kızı olarak kalacaksın. Ve ne kocası ne anne ne baba senin sevginin yerine geçemeyecek.

Annenle ilk fırsatta konuş, duygularını anlat, kıskandığını onu paylaşmaktan kaybetmekten korktuğunu söyle. Ama onun da mutlu olmayı hakettiğini, evlenmesini istediğini filan söyle. Yani bize anlattıklarını annene de anlat. Bak gör rahatlarsın o zaman emin ol.

Ayrıca doğada hiç bir canlı yalnız değildir. Yaşayamaz, doğaya aykırı. Annen de yalnız kalmasın. Sen annene destek olursan karşısındaki insan doğru kişi mi değil mi o konuda da destek olabilirsin. Seni yanında hissederse daha güçlü olur. Onunla güzelce konuş ki kalpleriniz uzaklaşmasın birbirinden.
Yapamıyorum acayip bir hastalık gibi ama artık en azından anneme kötü davranmıyorum. Yani öyle bir adam olması ihtimalı beni çok rahatsız etmiyor. Yavaş yavaş aşıyorum inşallah üniversiteye gidersem tamamen biter. Dualarınızı esirgemeyin

Back
X