Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki annen evlenmek istiyor mu? yalnızlık çekiyorum evlensem iyi olur falan diyor mu ?Merhabalar ,
Ben 17 yaşında bir kızım. Bu sene üniversite sınavlarına hazırlanacağım. Evet sorunlar peşimi bırakmıyor. Annem, ben , kardeşim, dedem, anneannem yaşıyoruz.
Annem yalnızlık sıkıntısı çekiyor farkındayım. Bu sene eğer bende üniversiteyi kazanıp gidersem annem temelli yalnız kalacak. İçimde tarifsiz bir korku var. Annem evlenmesini istiyorum ama kıskançlığımı bir türlü yenemiyorum. Sanki her şey mahvolacak gibi geliyor. Annemi kaybedecekmişim gibi geliyor.Çok öfkeleniyorum. Bunu yaşayan var mı aranızda? Nasıl aşabilirim bu durumu
Keşke o kadar isterim ki. Gerçekten geçer değil mi?
Bazen böyle söylemeye çalışıyor. Ben sinirlenince susuyorpeki annen evlenmek istiyor mu? yalnızlık çekiyorum evlensem iyi olur falan diyor mu ?
Çok rahatladım. Gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bunları duymaya çok ihtiyacım varGerçekten geçecek. Siz okumaya başlayın. Yeni çevre arkadaşlıklariniz olacak. Annenizden uzak kaldığınızda ise kendiniz ondan çok isteyeceksiniz.
Hele evlilik çağına geldiğinizde , eğer evlenmemisse keşke diyeceksiniz.
O kıskançlık duygusu, her şey bozulacak korkusu v.s hepsi bitecek.
Aslında ben bencil değilim . Sadece artık geceleri korktuğumda yanına gidip sarılacağım bir annem olmayacak. Başkasıyla birlikte uyuyacak. Onunla gülecek. Artık ne olursa olsun biz olmaktan çıkacağız. İstediğim zaman yanına gidemeyeceğim. Evlenirse yanlarında kalmam zaten
17 yasindasin ve evlenmeyi dusunmuyorsun oyle mi.. Boyle diyenler en once evlenir bu lafimi unutmaBen kabul ediyorum çok bencil bir insanımdır. Ama ben evlenmeyi düşünmüyorum zaten hiç bir zaman. Ama yine de annemin evlenmesini istiyorum fakat kıskançlığımı aşamıyorum
canım bence kıskanmana ve sinirlenmene gerek yok oda güzel bir hayat,hayat arkadaşı istiyor olabilir en doğal hakkı sen üniversite için de gidersen hepten yalnız kalacakmışBazen böyle söylemeye çalışıyor. Ben sinirlenince susuyor
şöyle düşün ileride kendi hayatını kuracaksın annende seni istediği her dakika göremeyecek yanında olamayacaksın emin ol düşünce yapın zamanla değişecektirAslında ben bencil değilim . Sadece artık geceleri korktuğumda yanına gidip sarılacağım bir annem olmayacak. Başkasıyla birlikte uyuyacak. Onunla gülecek. Artık ne olursa olsun biz olmaktan çıkacağız. İstediğim zaman yanına gidemeyeceğim. Evlenirse yanlarında kalmam zaten
Bazen böyle söylemeye çalışıyor. Ben sinirlenince susuyor
Evet aynn öyle yük gibi geliyor. Çok teşekkürler haklısınızBelki şehir dişini kazanacaksınız.
Eğer seçtiği es adayı iyi biri olursa ilk zamanlar , gidip yanına uyursunuz.
Bazen o size gelir.
20 li yaşlarda ise bu bakış acınız zaten değişecek.
Şimdi hayat omuzlarıniza yük gibidir bazen sizin için. Sanki yapamayacakmissiniz gibi görünür. Normal duygular bunlar.
Benim önümde örnek bir evlilik yok. Çok uzak ben evlenmekten nefret ediyorum. Evlilik kelimesi tiksinmeme sebep oluyor. O yüzden evlenmem17 yasindasin ve evlenmeyi dusunmuyorsun oyle mi.. Boyle diyenler en once evlenir bu lafimi unutma![]()
Haklısınız. Galiba sadece annemin hayatından çıkıp kendi hayatıma geçince anlayacağım. Çalışınca falan bende öyle düşünüyorumşöyle düşün ileride kendi hayatını kuracaksın annende seni istediği her dakika göremeyecek yanında olamayacaksın emin ol düşünce yapın zamanla değişecektir
Ben 17 erkek kardeşim 10 yaşında. Ben eğer üniversite kazanırsam kendime iş bulurum. Annem evlenir diye düşünüyorum. Okulum bitince de kardeşimi yanıma alırım. Ama annemle arkadaş gibiydik. Geçen seneye kadar uzaklaştık bizde bu sene kıskançlığım yüzündenDüşüncelerin zaman içinde değişir. Tabi destek olmak lazım ama evlenecek olursa adamla aynı çatı altında mı yaşacaksınız mesela? Bu önemli. Bu herkese göre değil işte. Benim de annemle babam ayrı, annemle zaten çok samimi değilizdir. Evlenecek olsa gider eşiyle kendi evini tutar zaten. Beni ve kardeşimi yanına alması biraz zor, ben zaten gitmem 23 yaşındayım gerek de yok ama kardeşim 14 yasında şu an. Öyle bir durum eğer ki ben evlenmeden olursa daha çok koparız herhalde çünkü ev bark ayrılınca biter o iş yani benim açımdan. Ama senin düşüncelerin değişir zamanla, bu öfkeden kurtulursun.
Çok haklısınız da evlilik her zaman mutluluk getirmiyor ki. Bilmiyorum bende evlensin istiyorumama canım ortada fol yok yumurta yok. annenin böyle bir niyeti olursa o zaman düşünürsün. yaşın gereği bencilce düşünmen normal ama ilerde sen kendi hayatını kurduğunda annenin yalnızlığı daha üzücü olmaz mı? onun da bir can yoldaşına ihtiyacı var.
Nasıl aşman gerektiğini bilmiyorum ama annene böyle bi talebi olduğunda yanında olacağını hissettirmelisin ki yanlış karar vermesin bir anlık gafletle. Sana da danışsınMerhabalar ,
Ben 17 yaşında bir kızım. Bu sene üniversite sınavlarına hazırlanacağım. Evet sorunlar peşimi bırakmıyor. Annem, ben , kardeşim, dedem, anneannem yaşıyoruz.
Annem yalnızlık sıkıntısı çekiyor farkındayım. Bu sene eğer bende üniversiteyi kazanıp gidersem annem temelli yalnız kalacak. İçimde tarifsiz bir korku var. Annem evlenmesini istiyorum ama kıskançlığımı bir türlü yenemiyorum. Sanki her şey mahvolacak gibi geliyor. Annemi kaybedecekmişim gibi geliyor.Çok öfkeleniyorum. Bunu yaşayan var mı aranızda? Nasıl aşabilirim bu durumu
8 yıldır yalnız. Keşke bu duruma düşmeseydim. Annem babam mutlu olsaydı. Çok zor hayatSinirlenmeyin ne olur. Daha da yaşlanmadan kendine hayat arkadaşı istiyor. En doğal hakkı. Ona destek olun. Yaren olun.
Sırdaşı olun.
Bu gunlerinizin kıymetini bilin.
Kaç yıldır eşi yok ?