Annemin yokluğuna alışamadım,canımın yarısı gitti

mavisaat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
32
8
48
Ankara
Tam 7 ay oldu annemi kaybedeli..
nasıl anlatsam ne anlatsam içimdekileri çıkaramam
çok büyük bir acıymış,kalbimi ciğerimi sanki içimden alıp götürdüler
dayanamıyorum sığamıyorum hiçbir yere
bazen kendimi işime aileme çocuklarıma veriyorum ama çıkmıyor içimdeki acı bitmiyor kanayan yaram
yapamıyorum unutamıyorum
evliyim annemle farklı şehirlerdeyiz,hergün akşama kadar tlf ile görüşürdüm,hafta sonları yanına giderdim
her sıkıntısıyla hiç yorulmadan oflamadan uğraşırdım ilgilenirdim
ansızın hastalandı ve vefat etti,yoğunbakımdaki hallerini hastanedeki günlerimizi
ona ait ne varsa çıkmıyor aklımdan evimize gittiğimde
nereye baksam onun eli nefesi var görüyorum
geçenlerde gittiğimde market alışverirşi yaptım mutfağa girince anne bunları nereye yerleştireyim dedim
sonra oturup ağladım saatlerce ağladım
ağlayıp kimseyi üzmek istemediğim için hep kaçak göçek yerlerde ağlıyorum
ablam abim var onlarda benim gibi
babam kahroluyor annemsiz yapamıyor
babamın yanında güçlü olmaya çalışıyoruz,
evimde çocuklarım üzülmesin diye zor tutuyorum kendimi
ama ben hala alışamadım
kanatlarım kırılmış yaralı çırpınan kuşlar gibiyim
öyle bir acıymışki anlatamıyorum bile..
her fırsatta kuran okuyorum yasin okuyorum ona yapabileceğim herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum
içim parça parça allaha yalvarıyorum
allahım nolur rüyamda göreyimde sarılıp koklayayım öpeyim diyorum
offf içim doldu paylaşacağım kimsem yok burada sizlerle paylaşmak istedim

başınız sağolsun.mekanı cennet olsun.kolay bir acı değil elbette ama metanetli durma kararınızı koruyun.

Basınız sagolsun. Allahtan size sabır diliyorum cok üzüldüm öyle içten yazmissinizki.birgun hepimiz ölucez,ölümlü dünya gercek olan öbür dünya birgun orda bulusacaz diye duşunun...

Yazını ağlayarak okudum kendimi yerine koymadm koyamadim annesizlik ne demek bilemem inşallah hic bilmem hep dua ediyorm annemin acisini gosterme ilk beni al diye. Cok aci biseydir insanin cani gidiyor allah sabır versin canim mekani cennet olsun melek annenin ben evlendigimde 17gun annemi gormedim dugunumde kavga çıkmısti sorunlar falan vardi hergun agladim annemsiz 17gun dayanamadim hasta oldum en sonunda gördüm rahatladım. Acini hic bizaman yaşamak istemem allah abine ablana babana ve sana sabir versin bida aci göstermesin

başın sağolsun canım okurken gözyaşlarımı tutamadım...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
ölüm bir gerçek hepimiz için ama insan genede konduramıyor dayanılması çok zor
ALLAH sabrını versin arkadaşım ..

Canım benim ben de anneme çok düşkünüm hatta çocukken anne anne diye pantolonundan ayrılmazmışım.Annem yürüyemiyodum senin yüzünden diyo benim de aklıma geliyor senin yaşadığın durum daha şimdiden üzülüyorum.((Zamanla acın belki hafifleyecek zor bir durum Allah yardımcın olsun(((Mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun Allah dayanma gücü versin.
Benim annem bayağı hasta son 2 senedir.
Karşımda acı çekmesini görmek, her gün ölüme yaklaştığını görmek çok acı.
Sürekli ölmek istediğini söylüyor üstelik.
Sizin annenizin acıları dinmiş böyle düşünün, siz ve kardeşlerinizi en iyi şekilde yetiştiren mükemmel bir anneymiş ki ardından bu kadar iyi düşüncelerle anıyorsunuz.. Güzel anılarınız yanınıza kar kalmış, onlara sığının. Hepimiz öleceğiz, bu travmayı kendinize zarar vermeden atlatırsınız umarım..

Başınız sağolsun. Rabbim mekanını Cennet etsin sizlere de sabır versin.

başınız sağolsun, mekanı cennet olsun
okurken gözlerim doldu, annenizle arkadaş gibiymişsiniz, ne güzel geçirmişsiniz günlerinizi
ama bu dünyanın sonu böyle... siz en iyisini yapıyorsunuz dua ederek....
Allah sabrınızı verir inşallah.

Rahmetli Annem (bunu demekte çok zor aslında)
yaşarken hep dualarında allahım çocuklarımın acısını bana yaşatma
önce beni al derdi.. demez olaydı diyorum bazen
allahım tüm yakınları ölenlere sabır versin
ölüm çok uzak gibi gelirdi önceden oysaki başucundaymış insanın

Başıniz Saolsun gözlerim doldu okurken ( mekanı cennet olsun annenizin hayattaki tek dogru ışte bu birgün olecegimiz.hepimizin bedeni emanet bu hayatta .metanetli olun Allah sabır versin

Annenin yokluğuna nasıl alışılır ki,
Allah yardımcınız olsun, anneciğinizin mekanı cennet, melekler yoldaşı olsun inşallah

saolun arkadaşlar
allah sizden de razı olsun

Anne olmak bu dünyada yaşanabilecek en güzel duyguymuş tattım..
anneyi kaybetmek ise yine bu dünyada yaşanabilecek en acı duyguymuş anladım..

Son düzenleme:

Allah rahmet eylesin...
Sende anneymissin annenin o duasini (cocuklarimin acisini bana yasatma) en iyi anlayanlardan biride sensin. Anne-baba vefati tabiki zor, ama evlat herseyden baska. Evli degilim, cocugumda yok ama cevremde olanlar bunun kaniti. Aslinda sende biliyosun, sadece suan canin aciyo bencil dusunuyosun. Zaman, herseyin ilaci zaman. Acin, ozlemin hicbirzaman gecmicek ama azalicak istemesen bile azalicak. Sadece bu zamana sabretmek zor...
Olum her zaman var, yanimizda en basidi bir cicegin solusu bile olumu hatirlatir aslinda ama insanoglu kendisine sevdiklerine yaklastirmadigi, kondurmadigi icin hep olum ansizin gelmis gibi dusunur. Halbuki ölüm, olmasi kacinilmaz yeni bir baslangic. Kur'an okuduguna gore, islamiyet anlayisina vakifsin. O zaman bunun bir son olmadigini, belli zaman sonra tekrar birbirinizi gorceginizi sadece, annen dunya'ya senden once geldigi gibi ahirete de senden once gidip seni ve kardeslerini zamani geldiginde karsilayacagini dusun.
Allah yardimcin olsun.

öyle tabi canım düşününce mantıklı bunlar gerçek bunlar
ama dediğin gibi insanın canı yanınca demek ki böyle duygular yaşanıyor
dayanılmaz bir acı olunca istemsiz olarak diyorsun böyle işte çok zor

Keşke anneler ölümsüz olsaa
Hep dua ederim Allahım annemin acısını bana Yaşatma ömrümden al ömrüne ekle diye ama ölümlü dünya canım alışmak zor ama...

Allah rahmet eylesin Cnm ...hiç bir şey ölümün önüne geçemiyor ne yazık ki ne desek seni teselli edemeyiZ çok zordur eminim yaşamayan tahmin bile edemez biliyorum ama Allah'ın insana alışma fıtratı verdiğini unutma demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…