Annemle abimin bana düşman olmasi

Verdiğiniz için yüz buluyorlar işte. Hele kayınbabanızın size yüksek yüksek miktarlar para verdiğini ailenize söylemişseniz ordan cesaret alıyorladır. Kayınpederiniz zengin mi

neden beraber oturuyorsunuz , durumunuzda iyiymiş

Abin ve annen ile görüşme muhatap bile olma yoksa evliliğinin biter ve dönüşü olmaz kocan bile ima etmiş bunu daha ne yapsın.

Verdiğiniz için yüz buluyorlar işte. Hele kayınbabanızın size yüksek yüksek miktarlar para verdiğini ailenize söylemişseniz ordan cesaret alıyorladır. Kayınpederiniz zengin mi
Merhaba evet kayinpederimin durumu epey iyi biz müstaki bir evde 3 katlı her katı ayrı alt katta biz üstte onlar oturuyor burası bahçeli oldugu ve orman deniz doğa ile iç içe olduğu için cociklqr için burada oturmayı tercih ettim

Ailenızın piskinlıgı yalnız?Kardesin kpderinden 100 bın istiyor adam.Ve normal karsılanıyor.

Merhaba oturduğumuz ev müstakil 3 katlı epey büyük alt katı bize ait üst onlarda ben çocuklar için burayı tercih ettim deniz orman temiz hava bahçe herşey mevcut çocuklarım için burayı tercih ettim
e kendiniz müstakil bahçeli evde otursaydınız o zaman ?
eşiniz mi ısrar etti birlikte yaşamayı

e kendiniz müstakil bahçeli evde otursaydınız o zaman ?
eşiniz mi ısrar etti birlikte yaşamayı
KV kp yaşlı biri 78 biri 73 dinç degiller kp kalp hastalığı var KV ise tansiyon hastalığı var devamlı yükseliyor ve baygınlık geçiriyor açıkçası onları bırakmak bu koca evde pek gönlüm el vermedi benim için sorun değil iki kap yemek fazldan pişiriyorum görümcem çalışıyor şuan çok iyi bir kariyer planı var onun önünü kesip anana babana otur bak demek istemem onlarda yanlarına bakıcı istemiyorlar e benimde içim rahat etmez bana kendi ailemden çok daha anne babalar

siz bahçeli ev çocuklar rahat eder ondan birlikte oturuyoruz dediğiniz için dedim ben ...şimdide bambaşka oldu, :)

abiniz yüzünden eşinizle aranız bozulmasın abinizle görüşmezseniz birşey kaybetmezsiniz anneniz ne derse desin bu konuda

Evet pek aciklayamadim kusura bakmayın hem çocuklar için hem gönlüm el vermedi inanın ev çok büyük onları bu evde bırakmak gönlüm el vermez bana anne babamin yapmadığı iyilikleri yaptılar kp çok severim deli adamdır ama bana her konuda destek olur KV elindeb geldiğince cocuklara bakamasada bir bakma isteği var mesela benim anneme versem eline telefon verir bakmaz bir gün gelse ertesi günü zor edip gidiyor dediğiniz gibi yapacağım onlarla görüşmek evliliğimi tehlikeye atacak herkes başının çaresine baksın çok teşekkür ederim size ve diğer herkese değerli yorumlarınız için

Bende olsam ederdim valla anlattığınıza göre iyi de insanlar
Kolay değil insan yine merhamete geliyor biliyorum ama bi kaç defa reddederseniz ümidi keserler sizden inşallah.

kp görüşün vermeyin, verirsenizde gelip bizden hesabını sormayın geri ödeyemez biliyorum diceksiniz .
siz bunu söylemeden kardeşiniz gidip isterse kp de verirse iki gün sonra arada sen vardın ondan verdim ailenle konuş geri ödesinler diyecek

5500 avro eder yaklasik sanirim.. tatile gidecekse ok.. ne yapacak o parayla? Temelli gitmek istiyorsa nasil gidcek? Ben daha cok buralara takildim

Annende abinde tuhaf ve bencil insana benziyolar.. isterlerse bile kp vermesin o parayi..

Son düzenleme:
bu devirde kimse 1 kap fazladan yaparim demiyor.. insanlar kendi ana babalarina yardim etmiyor.. hele gorumcenle ilgili soylediklerin.. bravo

Aaa bu nasıl utanmazlık ya , bir de evlerine gidiyor akşam 11de para ver diye, ablasının kayınpederinden, daha neler duyacağız bakalım.

Konudaki abi ve anneye ayar oldum. Sürekli yazasım geliyor.
Bu abi bey bir anlatsın 100 bin lirayla Almanya'da nasıl iş bulup tutunacakmış?
Sırlarını bizle paylaşsın.
Dil var mı, iş hazır mı, nerede kalacak?
Ancak laf
Sadece para almak için bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…