- Konu Sahibi serenityjane
merhaba arkadaşlar. ben 25 yaşındayım ve bu yıl mezun oldum. henüz işe başlamadım bir müddet evdeyim. sınavlarıma çalışıcam. sorunum şu ki annemle genelde anlaşamıyorum. anlaşabildiğim zamanlar benim alttan aldığım zamanlar. özellikle son günlerde annem çok sinirli. kendisi ilkokul öğretmeni. her şeye kızıp bağırıyor, sürekli küfürlü konuşuyor. uyarsam da değişmiyor bu sefer daha beter sinirlenip senden mi öğrencem diyor. bana bir şeyi hep kızarak yaptırıyor pek nezaketi yok. ama milletle konuşmasını görseniz kraliçe sanırsınız. evde olduğum için bulaşıkları ben yıkıyorum tertemiz yapıyorum. çamaşırları da ben yıkıyorum ama iyilik yaramıyor. hemen düzenimi bozuyorsun diyor. düzenime karışma diyor. pasta yapacak olsam her şeye karışıyor. yemiyorsunuz kalıyor diyor. iki gün gezmeye gitsem her gün çarşıdasın diyor izin vermiyor. erkek kardeşim her gün geziyor ona da kızıyor annem ama o takmıyor. ben de ya annen okuldayken erkenden çıkıyorum geliyorum yalan söylüyorum mecburen ya da kızıyorum ben de ona. çok sinirimi bozuyor özellikle benim düzenime karışma demesi canımı çok sıktı ben bu evin ferdi değilmiyim. bi de bu davranışları normalmiş gibi yapıyor. sonra hiçbir şey olmamış gibi şuraya buraya gidelim oturmaya diyor. her gün bizi arayan bir velisi var saatlerce onunla telefonda konuşuyor onun kızıyla ilgileniyor bir şey desek kıyameti koparıyor. geçen makarna yaptım niye fazla yaptın diye kıyameti kopardı. bıktım artık. bana cevap yazar ve destek olursanız çok sevinirim. sevgilerimle görüşürüz.