• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle aram düzelir mi?

DeNtiN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
163
13
98
43
Kocaeli
Arkadaşlar önceden açtığım konuda bahsetmiştim evleneceğim ve nişanlımla annemin bizim için düşündüğü evi istemedik. Evi kendimiz seçelim istedik. Bunun üzerine annem kıyameti kopardı. Bir daha bu fiyata böyle güzel ev bulamazsınız'dan başlayıp en son nişanlımın beni sevmediğinden hep kendi istediğini oldurmasından ileride böylece beni mahvedeceğinden tut "sen benim hayatımı karattın" a kadar avaz avaz bağırdı bana ve en son bizi (babam ve ben) terkedeceğini onun hiç bir isteğinin olmadığını vs söyledi. Öncelikle özellikle babam şu ana kadar onun her isteğini yapmış bir insan ablamın evliliğinde tatsızlıklar olmuştu (eniştemi istemiyordu annem) ama ablam şu an 10 yıldır evli ve gayet mutlu. Benim nişanlımı ise çok sevmişti ama bu olay sonrasında artık ne diyeyim bilemiyorum. Çocuk ikimizde düğün istemememize rağmen onun gönlü olsun diye istediği düğünü de yapacak.. ben ayrı yaşıyorum ama babamın dediğine göre evde de baya bi bağrınıp şimdi konuşmuyormuş onunla da.. sizce aramız düzelir mi bundan sonra??

Hali hazırda aynılarını yazdığın bir konun vardı zaten.

Hali hazırda aynılarını yazdığın bir konun vardı zaten.
Evet var onu okumak zorunda kalmasın herkes diye biraz özet geçmek istedim. Belki anne babası bu şekilde kendisine çok öfkelenip sonra yine de arası düzelenlerden moral ya da düzelmeyenlerden bir tavsiye almak amacım artık olayın nişanı evliliğinde değilim..

Düzelir elbet.
Annenin psikolojik sorunları mı var yoksa her dediği yapılıyor diye çocuk gibi şımardı mı?

Düzelir elbet.
Annenin psikolojik sorunları mı var yoksa her dediği yapılıyor diye çocuk gibi şımardı mı?
Sanırım ikisi de.. ama tabi ki asla kabul etmiyor... önceden de böyle olaylar olmuştu. Babamın dediğine göre son zamanlarda asla zaptedilemiyor..

Sanırım ikisi de.. ama tabi ki asla kabul etmiyor... önceden de böyle olaylar olmuştu. Babamın dediğine göre son zamanlarda asla zaptedilemiyor..
Bence gerekirse doktor kontrolünde antidepresan kullanıp sakinleşmeli.

Tabi duzelir merak etme. Annende senin icin biseyler yapmaya calisiyor kirmadan uzmeden kendi istediklerini yap ama anneni üzmeden

Annenin sizin çözemeyeceğiniz bir derdi var bence
Bir psikologa götürsün babanız

Anneniz in gelgitleri çok gibi . o yüzden geli gelince düzelir. yarın bir bakmışsın yanına oturup konuşmuş senle . Çünkü sinir veya başka bir hastalığın krizinden sonra hastalar kriz geçirdikleri kişilerle hala arası bozuk olmazlar

Evet var onu okumak zorunda kalmasın herkes diye biraz özet geçmek istedim. Belki anne babası bu şekilde kendisine çok öfkelenip sonra yine de arası düzelenlerden moral ya da düzelmeyenlerden bir tavsiye almak amacım artık olayın nişanı evliliğinde değilim..
anneler kizlarini gonderirken zorlanir hep en iyisi olsun isterler ama biseyi anlamiyorlar kendi istedikleri hep en iyisi olmaz sonucta sizin istekleriniz sizi daha mutlu eder ama anlatamayiz bunu benim annemde ev alacagimiz zaman gelip eve bakip esimle bana siz safmisiniz kafaniz basmiyomu bu evin nedini begendiniz demisti neymis kucukmus ama ben kucuk ev seviyordum annelerin genelinde var bu ama kusmesi cok sacma

Back
X