Sizi çok iyi anlıyorum. Malesef böyle anneler azinlikta değilmişben çözümü görüşmemek de buldum . kafam rahat üzülmüyorum artık
.Benimde cok guzel bi cocuklugum gecmedi ama ne bilim anlattiklarinizdan iletisimi kesecek kadar bisey gormedim(kufur etmesi disinda).dedikodu falan yapmasi cogu kadinda olan bisey size anlatip icini rahatlatiyo belliki.sizde dinleyiverin ne olacak.telefonla bile tahammul edemeyeceginiz bi durum gormedim.
Yok ya öyle sevimli bi durum yok inanın ☺annen keşke annem olsa da çatır çatır muhabbetin dibine vursakmizacınız ters maalesef biz de annemle anlaşamayız aynı şekilde cazgırlıklarımdan bıkmış durumda
BiliyorumKendi çocukluğunu , çocuğuna yaşatıyorsun.
Çocuk sana nasıl bir çözüm bulacak ki ?
Ya iradeli olacaksın ya da şikayet etmeyeceksin. Açık açık söyle. Anne geçmişimi mahvettin , bari geleceğime engel olma de.
Mantığı olduğundan degilki mesela ben kendi kendime sinirle söylendim diyelim gelip görüp soruyor ne oldu diye. Yada istr ben anlatıyorum kısa dahi olsa elimde olmadan ama biliyorum çok yanlış ki hiç yapmam derdimCocuga anlatmanın mantıgını anlamadım?20 yasında bile olsa bunu dinlemek zorunda değil ki?İletisimi kesecek kadar napıyır bide?
Evet gerçekten yaşamayan bilemez dinleyiver ne olacak yazmis bi arkadaş ama bilmiyorlar dinliyorum ben deliriyorum cunki kadin susmuyor 20 sene önceki durumları yeni olmuş gibi sinirli sinirli anlatıyor. 3 saat konuşuyor tlf da düşünün ertesi gün yine. Sonunda söyledim ben rahatla diye dinliyorum ama hem artık kaldıramıyorum benim de sorunlarım var hem 3 saaat sonra bile rahatlamiyorsunki diye. Zaten onun derdi rahatlamak değil anlatıp bağırsın çağırsın insan kullanmak bildiğin.Kac yasinda cocugun? Oncelikle ona anlatma eger yasi kucukse.. ha 18-19 yasindadir anlar seni bisey diyemem.
Gorusmeyi keseceksin baska yolu yok, eskiden olsa degistir diye ugras derdim.. ama artik benimde beklentilerim o kadar az ki insanlardan, kestirip atmak daha kolay geliyir
Ergenlik yaşında daha 14Çocuğunuz kaç yaşında? Umarım küçük değildir bu sağlıksız anne kız ilişkisine sahit olurken.
Ayrıca da istemiyorsanız görüşmeyin. Ama çözüm yok. Kaç yaşına gelmiş kadın idare edeceksiniz bi şekilde umursamayacaksınız.
Çocuğunuzla aranızsaki bağı güçlendirecek şeyler konuşum, size özel, güzel anılar biriktirin, hayatınıza odaklanın, ki ilerde, annem sürekli sorunlu annanemi anlatırdı diye buraya konu açmasınErgenlik yaşında daha 14
Cok derdi varsa psikologa gitsin. Ya dinleyiver diyenlerin cevresinde yoktur oyle insan o yuzden konusmak kolaydir. Konus konus konus nereye kadar.. anlatmak ferahlamak iyidir ama surekli ayni seyleri tekrar etmeninde mantigi yoktur.Evet gerçekten yaşamayan bilemez dinleyiver ne olacak yazmis bi arkadaş ama bilmiyorlar dinliyorum ben deliriyorum cunki kadin susmuyor 20 sene önceki durumları yeni olmuş gibi sinirli sinirli anlatıyor. 3 saat konuşuyor tlf da düşünün ertesi gün yine. Sonunda söyledim ben rahatla diye dinliyorum ama hem artık kaldıramıyorum benim de sorunlarım var hem 3 saaat sonra bile rahatlamiyorsunki diye. Zaten onun derdi rahatlamak değil anlatıp bağırsın çağırsın insan kullanmak bildiğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?