- 4 Mayıs 2015
- 182
- 136
- 103
- Konu Sahibi kedivekeder
-
Babam daha beter hareketler sergiliyor. Evde olan ne varsa bütün mahalle biliyor. Üç kuruş paranın lafını bir ay yapıp eve ekmek getirmeyen parası olduğu halde sakınan bir adam ne diyebilir ki...Bu saatten sonra maalesef annenizi değiştiremezsiniz.
En azından evlenip evden ayrılana kadar durumunuz böyle devam eder.
Bu duruma babanız ne diyor?
Çalışıyor musunuz peki?Babam daha beter hareketler sergiliyor. Evde olan ne varsa bütün mahalle biliyor. Üç kuruş paranın lafını bir ay yapıp eve ekmek getirmeyen parası olduğu halde sakınan bir adam ne diyebilir ki...
Bu nasil bi cumledir annen seni kendin gibi biliyor ya nekadar berbat bi cumle bu . Sanirimve umarim yasin kucuk yazinin basini okudum sonunu okumaya gerek bile duymadim. Elini vicdanina koyup dusunmeli yeni nesil sevgilinizi soylemeyin falan nasil cumlelerki bunlar diyecek bisi bulamiyorimBence annen kendi nasilsa seni de öyle biliyor. Zamaninda onun yaptigi yanlislari senin de yapacagini dusunuyor
Yoksa kimsenin aklina gelmez boyle seyler,kendini satarsin falan...
Ne cirkin laflar
Ayrica bir aylik erkek arkadasindan da bahsetme,boşver
Giz olsun azicik aranizda..
Bu arada benim de annemle aram kötü,o da her geç kaldigimda birseyler karistirdigimi iddia eder ama hem zamaninda benden kaynakli tatsizliklar yasattigim icin hem de genelde hakli oldugu icin susarim:)
Ne münakasaya girecem...
Boyle annelerle cok yüzgöz olmamak gerekir bence. Sen de cok ilisme,fazla iletisim de kurma. Kendi deneyimlerimden soyluyorum ki arani ancak biraz mesafe duzeltir. Baska bir yere gitme ihtimalin yoksa evde biraz mesafe koy...
Anneyse anne...kac yasinda kadinsin boyle hakaretler etmeye kimsenin hakki yok
Allah hidayet versin,elalemin adaminin evine gidiyorsunuz birse utanmadan annene laf soyluyorsun bskasi olsa senin o kafani kirardi,tahammul edemiyorum boyle seylere kizlarimiz ne halde Rabbimiz hidayet versinMerhaba
Ben kendi içine kapanık yalnız biriydim. Son bir ayda çevre ve sevgili edindim yüzüm güler oldu. Anneme kız arkadaşımı tanıştırmak istiyorum oros** diyor erkek arkadaşımı tanıştırmak istiyorum pezeve*** diyor. Böyle kabullendim ses çıkarmıyorum. Sabah sersemliğiyle saçmalıyorum madde kullanıyorsun diyor. Yan banyoyla bizimki birleşik tükürseler kokusu bize geliyor sigara kokusu gelince benden biliyor. Evhamının sebebi geçmişte yaşattığım bir şey değil. Her kavgada bana oranı buranı satarsın öyle böyle yapmışsındır diyor ben yine annemdir diyorum susuyorum. İnstagram da profilimi görmüş sevgilimin evinde elim omzunda fotoğrafımı görmüş üstüm başım evden çıktığım gibi bir şey yok yani demediği laf kalmadı.Bir şey yapmadık test yaptıralım diyorum 'sen beni katil edeceksin ölüyorum bitiyorum' deyip duruyor. Tek derdi abim ancak her probleme beni katıyor. Şu fotoğraftan sonra iyice problem çıkaracak. Aramı nasıl düzeltebilirim ya da ne yapmalıyım? Başım çatlıyor bezdim artık tabiri yok.
Yemin ederim benim üvey annemi anlatmişsin üvey annem ve üvey ablam ikiside hayatı burnumdan getirdiler şimdi evlendim alakami kestim 10 yıldır konuşmuyorm üvey annem vefat etti Bir damla göz yaşı dokmedim çok çektim elinden Allah biliyor.Merhaba
Ben kendi içine kapanık yalnız biriydim. Son bir ayda çevre ve sevgili edindim yüzüm güler oldu. Anneme kız arkadaşımı tanıştırmak istiyorum oros** diyor erkek arkadaşımı tanıştırmak istiyorum pezeve*** diyor. Böyle kabullendim ses çıkarmıyorum. Sabah sersemliğiyle saçmalıyorum madde kullanıyorsun diyor. Yan banyoyla bizimki birleşik tükürseler kokusu bize geliyor sigara kokusu gelince benden biliyor. Evhamının sebebi geçmişte yaşattığım bir şey değil. Her kavgada bana oranı buranı satarsın öyle böyle yapmışsındır diyor ben yine annemdir diyorum susuyorum. İnstagram da profilimi görmüş sevgilimin evinde elim omzunda fotoğrafımı görmüş üstüm başım evden çıktığım gibi bir şey yok yani demediği laf kalmadı.Bir şey yapmadık test yaptıralım diyorum 'sen beni katil edeceksin ölüyorum bitiyorum' deyip duruyor. Tek derdi abim ancak her probleme beni katıyor. Şu fotoğraftan sonra iyice problem çıkaracak. Aramı nasıl düzeltebilirim ya da ne yapmalıyım? Başım çatlıyor bezdim artık tabiri yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?