Annemle babam arasında kalmak

quinzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
300
147
103
Merhaba herkese,
Benim annemle babam uzun bir süredir ayrılar 6 yıl kadar birde küçük bir kız kardeşim var 1.sınıfa başladı bugün.
Aslında her zaman benim muzdarip olduğum bi durum bu gerçekten çok bunalıyorum artık. Ben liseden mezun oldum bu sene sınava gireceğim tekrar hazırlanıyorum.
Annemle babam ayrı olduğu için biri diğerine sinirlense beni arayıp bana şikayet ediyor annemde böyle babamda. Ne konuda olursa olsun insan gibi konuşmayı bilmiyolar sürekli kavga edip tüm sinirlerini bana kusuyorlar benimde bi süreden sonra psikolojim bozuldu artık illet ettim. Annemde çalışıyor babamda bu arada.
Bugün yaşanan şeye geleyim sonunda kardeşimi sabah annem işe giderken saati uyduğu için bırakıyor arabayla dönüşte uymadığı için biri almak zorunda. Annemde dün bana dedi ki sen alır mısın bende tekrar sınava hazırlandığım için evdeyim ama ders çalışıyorum sürekli anneme alamayacağımı ders çalıştığımı söyledim (annem ve kardeşim evdeyken gerçekten o saatler kadar verimli çalışamıyorum sürekli bişeyler oluyor) oda babana söyle okulun servisiyle ayarlasın yada kendi alsın dedi babamın iş yeri ve annemle kaldığımız evimiz kardeşimin okuluna aynı uzaklıkta sayılabilir. Neyse bunlar dün mesajla konuşmaya başlamışlar babamda benim sorunum değil vs demiş babam beni aradı anneme sinirlenmiş sonra annem aradı babama sinirlenmiş ikiside o alsın ben uymuyorum diyo bi şekilde ayarlayabilirler gelip bana kin kusuyolar sinirimden ağlıyorum artık,annem en son aradığında bağırdım banane ya kendiniz konuşamıyosunuz bana sinirleniyosunuz konuşun halledin benden ne istiyosunuz diye.. Bunu yapmayın diyorum her seferinde aynı şey ben ne yapacağım bunlarla benden bile çocukca davranıyolar

Son düzenleme:
Merhaba herkese,
Benim annemle babam uzun bir süredir ayrılar 6 yıl kadar birde küçük bir kız kardeşim var 1.sınıfa başladı bugün.
Aslında her zaman benim muzdarip olduğum bi durum bu gerçekten çok bunalıyorum artık. Ben liseden mezun oldum bu sene sınava gireceğim tekrar hazırlanıyorum.
Annemle babam ayrı olduğu için biri diğerine sinirlense beni arayıp bana şikayet ediyor annemde böyle babamda. Ne konuda olursa olsun insan gibi konuşmayı bilmiyolar sürekli kavga edip tüm sinirlerini bana kusuyorlar benimde bi süreden sonra psikolojim bozuldu artık illet ettim. Annemde çalışıyor babamda bu arada.
Bugün yaşanan şeye geleyim sonunda, kardeşimi sabah annem işe giderken saati uyduğu için bırakıyor arabayla,dönüşte uymadığı için biri almak zorunda. Annemde dün bana dedi ki sen alır mısın bende tekrar sınava hazırlandığım için evdeyim ama ders çalışıyorum sürekli anneme alamayacağımı ders çalıştığımı söyledim (annem ve kardeşim evdeyken gerçekten o saatler kadar verimli çalışamıyorum sürekli bişeyler oluyor) oda babana söyle okulun servisiyle ayarlasın yada kendi alsın dedi babamın iş yeri ve annemle kaldığımız evimiz kardeşimin okuluna aynı uzaklıkta sayılabilir. Neyse bunlar dün mesajla konuşmaya başlamışlar babamda benim sorunum değil vs demiş babam beni aradı anneme sinirlenmiş sonra annem aradı babama sinirlenmiş ikiside o alsın ben uymuyorum diyo bi şekilde ayarlayabilirler gelip bana kin kusuyolar sinirimden ağlıyorum artık annem en son aradığında bağırdım banane ya kendiniz konuşamıyosunuz bana sinirleniyosunuz konuşun halledin benden ne istiyosunuz diye.. Bunu yapmayın diyorum her seferinde aynı şey ben ne yapacağım bunlarla benden bile çocukca davranıyolar

Tartışmalarına sürekli sizi dahil etmeleri hoş değil. Bunu devamlı dile getirin ve dinlemeyin. Bu konuları aranızda konuşun diyip konuyu kapatın fakat; anneniz kardeşinizi alıp alamayacağınızı sorduğunda "evde olduğunuz için" alabilirdiniz. Gereksiz yokuşa sürmüşsünüz ve o sizin kardeşiniz, anneniz tek başına bir dünya sorumluluk almış.. Yardım etmeniz gerektiğini düşünüyorum. O sizin kardeşiniz.. Saatlerce evde boş vaktiniz oluyor onlar yokken. Bir zahmet annenize destek, kardeşinize abla olun..

Kardeşini alıp gelmen kaç dk nı alır ki
Ailen sana ayrılığn tüm eksilerini yaşatırken
En azından kardeşini bir kısmından koruyabilirsin
Daha küçüçük o
Ailen elbette haksız ama sende bencil geldin bana

Kardeşini alıp gelmen kaç dk nı alır ki
Ailen sana ayrılığn tüm eksilerini yaşatırken
En azından kardeşini bir kısmından koruyabilirsin
Daha küçüçük o
Ailen elbette haksız ama sende bencil geldin bana
Bir saat sürüyor gidip gelmem.Doğru söylüyorsunuz belki olanların patlamasıyla biraz onlar düşünsün istedim ama kardeşimin durumunu düşünemedim o an

Tartışmalarına sürekli sizi dahil etmeleri hoş değil. Bunu devamlı dile getirin ve dinlemeyin. Bu konuları aranızda konuşun diyip konuyu kapatın fakat; anneniz kardeşinizi alıp alamayacağınızı sorduğunda "evde olduğunuz için" alabilirdiniz. Gereksiz yokuşa sürmüşsünüz ve o sizin kardeşiniz, anneniz tek başına bir dünya sorumluluk almış.. Yardım etmeniz gerektiğini düşünüyorum. O sizin kardeşiniz.. Saatlerce evde boş vaktiniz oluyor onlar yokken. Bir zahmet annenize destek, kardeşinize abla olun..
Aslında kardeşime gerçekten ikisinden fazla ebeveynlik yaptım ama o an bu olayın etkisiyle onların bu durumu halletmesi gerekiyordu ben bunları düşünmek zorunda değilim diye düşünüyorum ki bence birazında haklıyım da o an kardeşimin durumunu düşünemedim

Back
X