- Konu Sahibi Gokkusagi_1988
Avukat arkadaslar oldugunu dusunyorum burda bir kac yorum yaparlarsa fikir veririlerse bir konuda cok memnun olurum. Baslikdada anlasildigi gibi annem babamdan ayrilmak istiyor AMA annem ben kardesim bizim bin bir zorluklarla yaptirdigimiz bir evimiz var bu ev tabiki annemle babam nikahliyken yapildi ve neredeyse 3-4 senelik yani daha yeni. Babamin bu evde 5 krus parasi yok sadece ev yapilirken evin basindaydi, biz annemle birlikde yurtdisinda yasiyoruz EVin tapusu annemin üzerine ! Bu birseyi degistirimis bilmiyorum ama bildigim kadariyle evli iken ev mal mülk alinda yari yariya bölünuyordu AMA ne kardesim ne ben bu evden babama hic bir hak dussun istemiyoruz cunki bunca zamana kadar ne calisti nede bize destek oldu icki kumar kadin kiz bunca zamana kadar annem cekti ama yapamiyoruz sevgi saygi bitti babama karsi. Neyse suan elimizde sadece bir evimiz var onuda babamin evlenicegini kesin biliyoruz ve bu zorlukklara ragmen bi kadinla o evde yasamalarina tabiki karsi cikiyoruz !!!! Sizlere danismak istedim annemle babam ayrilsa tapusu annemin uzerine olmasina ragmen babam bir sey hak edermi? Annemin noterdi galiba oraya gidip iste cocuklarima kalsin istiyorum bu evin ben ölünce demesi tabi bunlari belgelemesi bir sey degistirirmi cok merak ediyoum bilgi verirseniz cok sevinicem tsk ederim simdiden okuyanlara . Aslinda hic bole olsun istemezdim ama babam artik ailesini degil kendini dusunuyo of anlatilacak cok sey var aslinda ama neyse tskler okudugunuz icin...