Annemle babamın köydeki evi

saçma sapan yorumlarr yapmıyorlarmı..yavvv hava atsa nolcak sende hava alma ozmann..
köydeki e vin yıkık dökük olmaısnımı bekliyordunuzz bencee bazıları gocunmuşşş köy evinin güzel olmasını .....insanların çememezlikleri burlarda bile bellii...

çok güzel canımm güle güle ağız tadıyla otursun ailenn...
adananın köyümü burası başka biryermi..??

saçma sapan yorumlarr yapmıyorlarmı..yavvv hava atsa nolcak sende hava alma ozmann..
köydeki e vin yıkık dökük olmaısnımı bekliyordunuzz bencee bazıları gocunmuşşş köy evinin güzel olmasını .....insanların çememezlikleri burlarda bile bellii...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

yorumların hiçbiri saçma sapan değil canım..arkadaş hepsine kibarca teşekkr etmiş ama sen nedense biraz hareket istiyorsun topicte galiba:)

Ayrıca her yorum neden çekememezlik olarak algılanır KK da anlamam..

Ev mükemmel aksini söyleyen olamaz zaten ama topic başlığı yanlış gibi geliyor insana ilk bakışta işte malesef..olsun

Son düzenleme:

canım ben nıye cekememezlık yapıyımkı.. bunun ıcın sebebım yok yanı allaha cok sukur benımde bukadar guzel.. bence sen polemık yaratmaya cakısıyosun lutfen cırkınlesmeyelım..

selmacım eviniz gerçekten çok güzelmiş :nazar: Allah güle güle oturmayı nasip etsin .
bu arada cimcimen de pek büyümüş ona da :nazar: :)))

herkesin anne, baba, dede olunca ailecek tatil yapmak isteyeceği çok güzel bir ev...
güle güle huzurla oturun...

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum....
inşallah daha iyileri sizlerin olsun...
kastamonu luyum ben ailemde orada...bu ev şehir merkezine 2 km uzaklıkta küçük bir köyde:)
gelirseniz hepinizi beklerim:asigim:a.s.

cok guzel bır ev mutlulukla yasayına.s.
artık zaten ınsanlar koylerınde de konfor ıstıyorlar artık koylerde boyle evler sıklıkla var
hersey gonlunuzce olsun

canim sen sacma sapan yorumlara aldirma ev cok güzel bayildim belliki calismis kazanmis yapmislar allah huzurla saglikla oturmak nasip etsin cok güzel bir ev .... bunda hava atilacak hic birsey göremiyorum ben bence arkadas icinden gecenleri yazmakla kendi kisiligini ortaya koymus... bosveerrr

amannıın meaşallah :nazar::nazar: bayıldım yaww benim burdaki evim bilem bukadar güzel değil güle güleee oturun inşallah bayıldıımm canım...:asigim::dilcikar:

Ne kadaaa güzellllllllopuyorumnanaktan Allah banada nasip etsin inşallhhhboshayallersmile Allah huzurla oturmayı nasip etsinyerimseniben

Back
X