Annemle başa çıkamıyorum

ealbsy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
38
11
1
arkadaşlar merhaba ben 18 yaşındayım sınava hazırlanıyorum kendimi bildim bileli annemle anlaşamıyoruz çok donuk sürekli sinirli dominant biri 4 ay dışarı çıkmasam kızım neden hiç çıkmıyosun demez sürekli ders çalışsam mola ver demez arkadaşlarımın hiçbirini beğenmez her şeyimden şikayetçidir uyumamdan tuvalete girmeme kadar karışır çok bunalıyorum sürekli ağlıyorum annemle arkadaş gibi olabilmek her şeyimi söylemek istiyorum ama olmuyor sürekli bağırıyor evde sesten derslerime konsantre olamıyorum aklınıza gelebilecek her şeye kızıyor 5te evdesin dediyse 4.30da nerde kaldın diye arıyor yanında espri bile yapamıyorum ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum

bir sürü arkadaşım var annelerine her şeyi anlatıyor samimiler benim teyzemler yani kendi kardeşleri bile bana hak veriyor annem konusunda

Ne yapacaksın canım. .
İdare et ..
Okulunu oku kurtar kendini. .

zaten 2 yıla yakın bir ilişkim var ikimizde hazırlık yapıyoruz ünide sevgilimle beraber şehir dışına gitmeyi düşünüyorum

Üniversiteyi bitir, işini kur ..
Başarılar dilerim tatlım ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…