• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle başım dertte

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
evet yanlış okumadınız benim derdim annem annem devamlı beni aşağlıyor artık kaldıramıyorum hakaretleri dur durak yok neaman gelse yada arasa ya hakaret ediyor yadabirileri övüp beni yeriyor nasıl davranmalıyım ona artık bilmiyorum

Sessiz kalma bande anneleri örnek versem be dersin de.bnm de Annm öle kolayca kusuyorlar en basitinden temizlik olayları îçimiz sıkılıyor anlıyorum anne işte alışamıyoruz ama ağır konuş bastır yani

annen kaç yaşında?
bu durum yeni mi başladı?? eğer yeni başladıysa annende bir sağlık sorunu olabilir,,,
eğer yeni başlayan bir durum ise, anneni kandır nöroloğa götür,,, aman derim,,,,

alın karşınıza konuşun.. o sizi yerdiği anda değil, sıradan bir zamanda konuşun.. yine anlamaz devam ederse bir süre görüşmeyin anlayacaktır..

not: ne olursa olsun anneye saygısızlık yasak:KK20:

Sessiz kalma bande anneleri örnek versem be dersin de.bnm de Annm öle kolayca kusuyorlar en basitinden temizlik olayları îçimiz sıkılıyor anlıyorum anne işte alışamıyoruz ama ağır konuş bastır yani
Ne demek yaa agir konus.o senin annen idare et diyeceginiz yerde su soylediginize bakin..hic yakismis..Mutlaka beenmedigimiz huylari vardir annelerimizin ama onlar bizi buyuten kotulugumuzu zerre istemeyen insanlar....Sana bise olsa herkesten once onun cigeri yanar..Dovse de sovse de laf soylenmez anneye..Ayet bile var ..." onlara öff bile dedirtmeyin "

Afedersiniz ama yasinizi bilmiyorum eger bir ergen degilseniz sacmalamayin..Anneler kizlarinin iyiliklerini isterlwr..bir adim daha birsey ogretebilirmiyim cabasinda olan bi kadini. arkasindan biyle konusturmanizi bile yadirgadim..Uslubu farkli olabilir ama bunu onunla konusarak halledebilirsiniz..Unutmayin o sizi doguram ne zorlukla buyuten sefkatini veren kisi..Yeryuzunde hic bir sefkat anne sefkatine benzemez..O azarladiginda tamam annecim diye bi boynuna sarilsaniz ölurmusunuz...

bizde ergen döneminde annemle tartışırdık ve annem bana hep kızdığında hiç söylememesi gereken bi kelime söylerdi o....u ne kadar ağır bir kelime değilmi bende birgün dedim ki o... luk yaparken yanımdamıydın bir gün gerçekten yapıcam bak görüceksin dedim (tabii yapacığımdan değil) artık yeter dedim yeminlen o oldu bir daha asla duymadım ağzından korktu sanıırım :))

evet yanlış okumadınız benim derdim annem annem devamlı beni aşağlıyor artık kaldıramıyorum hakaretleri dur durak yok neaman gelse yada arasa ya hakaret ediyor yadabirileri övüp beni yeriyor nasıl davranmalıyım ona artık bilmiyorum

bunu yapan annen desin demkki bazı şeyleri sizdede görmek istiyor kıyasladığı kişiler nasıl kişiler onuda merak ettim bu arada ne anlamda kıyaslama yapıyor belki size direk söylemeyip teşvik amaçlı yapabilir hiçbir doğuran annenin çocuğunu aşağlıcağını düşünmüyorum ayrıca o sizi büyüten kişi ya bir anne neden hakaret etsinki durduk yere yada yaptığınız ne olursa olsun belki küçük bişey soyluyor siz kaldıramıyor olabilirsiniz bilemedim evlimisiniz bu arada ??

Çok yakınım da kuzenimin de böyle bir sıkıntısı var.
O çözüm bulamadı.
Mağlesef öyle kabul edeceksin. Psikolojik sorunları vardır belki hıncını senden alıyordur

tek tek okudum msjlarınızı öncelile tşk ederim evliyim 2 çocuk annesiyim çok iyi bir eşim var 8 yıllık evliyim buarada annem hersene 2-3 kez evime gelir ve kavga ederek gider aslını isterseniz çocukluğumdan beri bana karşı bir önyargısı vardır döver yada aşağlardı sırf buyüzden üniversiteye gidip sınıfta kalıp eve 1 sene daha geç gitmek için elimden geleni yapmış bir insanım mesela evime geldiğinde söylediklerinden örnek veriyorum eşin seni boşasın memur kadın alsın ben olsam seni boşardım gibi yada evini afadersiniz b*k götürüyor ( halbu ki evimi hergün silip süpüren biriyim ) pasta yapsam beğenmez börek yapsam beğenmez beddualar havada uçuşur allah belanı versin der manyak der daha neler neler çocukken babaanneme kızıp omuzlarımı ıssırırdı şimdi bile kocaman kadın oldum dövmek için üzerime yürüyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bıktım psikoloji şiddet görmekten

kıyasladığı kişileri sormuş arkadaşı biri söyleyim mesela arkadaşının kızı zengin bir çocukla evlendi benim eşimin ailesi maddi olarak orta gelirli 8 yıl oldu evleneli hala sen baldırı çıplakla evlendin der durur yada o kızın evi şöyle güzel böyle güzel diye över bende devlet memuruydum ve bıraktım bırakmaz olaydım meğer annem bununla övünüp egosunu tatmin ediyormuş şimdi çalışmıyorum diye söylemediği laf kalmıyor

kıyasladığı kişileri sormuş arkadaşı biri söyleyim mesela arkadaşının kızı zengin bir çocukla evlendi benim eşimin ailesi maddi olarak orta gelirli 8 yıl oldu evleneli hala sen baldırı çıplakla evlendin der durur yada o kızın evi şöyle güzel böyle güzel diye över bende devlet memuruydum ve bıraktım bırakmaz olaydım meğer annem bununla övünüp egosunu tatmin ediyormuş şimdi çalışmıyorum diye söylemediği laf kalmıyor

Evet ne ile kıyaslandığında merak etmiştim gerçekten ancak şimdi bunları okuyorum ve Sok oluyorum gerçekten yani anneler hep farklıdır gözümde onlara bişey konduramam özümde başta annem allah razı olsun e çevremde de hiç rastlamadıgim için garip geldii allah yardımcınız olsun annenizin bu tavri berbatt otesi bir insan bunu herhalde uvey evladina dahi yapmaz kaldiki siz oz evlatsiniz yani annenizin bu sartlarda gercekten bir dr dan yardim almasi lazimm

evlenirken eşya seçmeme dahi izin vermedi evde ki eşyalardan seçti verdi ( durumumuz iyi olmasına rağmen ) perdelerimden tabaklarıma kadar kendi kullandıklarını verdi daha sonra ne mi yaptı dersiniz kendine yenden eşya aldı yen porselen tabaklar zepra perdeler bardaklar falanlar filanlar bana verdi perdeler kullandığı 20 yıllık perdeleriydi daha sonra çalışırken değiştirdim ona bile karıştı niye değiştiriyormuşum bana verdikleri yetermiş artarmış bile ( ha buarada ben değiştirdikten sonra bende bunlardan alacam diye tutturdu ) artık dayanamıyorum sanırım yaşda kemale erdi ondandır 30 yaşındayım ama annem sayesinde 80 yaşında gibiyim :(

Tabij
Ne demek yaa agir konus.o senin annen idare et diyeceginiz yerde su soylediginize bakin..hic yakismis..Mutlaka beenmedigimiz huylari vardir annelerimizin ama onlar bizi buyuten kotulugumuzu zerre istemeyen insanlar....Sana bise olsa herkesten once onun cigeri yanar..Dovse de sovse de laf soylenmez anneye..Ayet bile var ..." onlara öff bile dedirtmeyin "
Tabiki annem bnm için de çok önmli o ayrı konu.yerine göre bazen öyle bir hal alıyorki idare edemiyck raddeye geliyorsun .konu sahibinin annesi çok daha değişik psikoljk sorunlarını yansıtyr kızına herlde olur anneler de .bn ona göre yazdım yanlış anladıysan bilemm .

Back
X