Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek yaa agir konus.o senin annen idare et diyeceginiz yerde su soylediginize bakin..hic yakismis..Mutlaka beenmedigimiz huylari vardir annelerimizin ama onlar bizi buyuten kotulugumuzu zerre istemeyen insanlar....Sana bise olsa herkesten once onun cigeri yanar..Dovse de sovse de laf soylenmez anneye..Ayet bile var ..." onlara öff bile dedirtmeyin "Sessiz kalma bande anneleri örnek versem be dersin de.bnm de Annm öle kolayca kusuyorlar en basitinden temizlik olayları îçimiz sıkılıyor anlıyorum anne işte alışamıyoruz ama ağır konuş bastır yani
evet yanlış okumadınız benim derdim annem annem devamlı beni aşağlıyor artık kaldıramıyorum hakaretleri dur durak yok neaman gelse yada arasa ya hakaret ediyor yadabirileri övüp beni yeriyor nasıl davranmalıyım ona artık bilmiyorum
kıyasladığı kişileri sormuş arkadaşı biri söyleyim mesela arkadaşının kızı zengin bir çocukla evlendi benim eşimin ailesi maddi olarak orta gelirli 8 yıl oldu evleneli hala sen baldırı çıplakla evlendin der durur yada o kızın evi şöyle güzel böyle güzel diye över bende devlet memuruydum ve bıraktım bırakmaz olaydım meğer annem bununla övünüp egosunu tatmin ediyormuş şimdi çalışmıyorum diye söylemediği laf kalmıyor
Tabiki annem bnm için de çok önmli o ayrı konu.yerine göre bazen öyle bir hal alıyorki idare edemiyck raddeye geliyorsun .konu sahibinin annesi çok daha değişik psikoljk sorunlarını yansıtyr kızına herlde olur anneler de .bn ona göre yazdım yanlış anladıysan bilemm .Ne demek yaa agir konus.o senin annen idare et diyeceginiz yerde su soylediginize bakin..hic yakismis..Mutlaka beenmedigimiz huylari vardir annelerimizin ama onlar bizi buyuten kotulugumuzu zerre istemeyen insanlar....Sana bise olsa herkesten once onun cigeri yanar..Dovse de sovse de laf soylenmez anneye..Ayet bile var ..." onlara öff bile dedirtmeyin "