Annemle bır sey paylastım;esım de gordu

GozyasiPerisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
716
0
26
39
Zonguldak
Yurt dısındayım.annemle ınternette gorusuyoruz:facebooktan yazdıgım mesajı esım benım adresıme gırmıs ve okumus.sonrasını tahmın edersınız,karsılıklı atısmaya basladılar.ben durdurdum.ıkısıne de soylendım.ben zaten yalnız yasıyordum,yeter artık sızınle mı ugrasacagım bır de falan dıye yazdım durdum.esım su an ıste.gelınce nasıl oluruz bılmıyorum;ama cok sınırlıyım.kırk yılın basında bır sey paylasacagım tuttu.onun da sonucu bu...

Ortada tahmin edebileceğimiz bir şey yok çünkü ne tarz bir mesaj yazdığınızdan bahsetmemişsiniz?
Neydi ki böyle tartışma yaratan?

§ gunudr acayıp her yerım agrıyor.kemıklerım bıle.esımın annesı gecen gun ogleden sonra uyudum dıye bır de dun de uyuklamıstım bıraz,gece gunduz uyuyorsunuz dedı:ben de oyle dedı dıye dun yatamadım:bugun de sabah kahvaltıya mısafır geldı:aksam da konsere gıttık,hanı ben hastayım dıyorum ya konsere gıdıyorum dıye esım sen hasta degılsın,numara yapıyorsun deyınce ben de sınırler attı:anneme de dedım kı anne hastayım dedım ona ınanmıyorlar;dusunebılıyor musun yalan soylemısım ben dedım:annem de sınırlı bır ınsan:tabı hemen kopurduat o sırada esım benım adresımı acmasın mı;olan oldu yanı.

ayy gerçekten kötü olmuş keşke annene anlatmasaydın, bazen annelere arkadaş gibi her şeyi anlatmamamız lazım işte. hele de evdeki sorunlarımızı. zaten üzülürüz kırılırız diye bizi korumak için hazırda bekliyolar. annelik içgüdüsüyle vermiş veriştirmiş heralde anneniz:18:
ama eşiniz sizin annenize kırılacağına, laf söyleyeceğine kendi annesine baksın.. uykuna bile karışıyomuş baksana

bır kere benım adresıme gırıp ben gıbı yazması kotu degıl mı Bır de ılk defa bısey anlattım.ama ınanın cok zorlanıyorum burda.kv ve kp ıle yasıyoruz.yurt dısına gelın geldım:ne yapacagımı bılmıyorum bazen.

Annenizle eşinizin dedikodusunumu yaptınız,eşinizin bilmemesi gereken yada onu bu kadar sinirlendiren ne olabilir
Nasıl birşey yazmamışsınız arkadaşım ki eşiniz annenizle tartışmaya başladı.Anneniz seni başkası istiyordu durdun durdun bu kocan olacak tipimi aldın dedi.Ne bileyim aklımada birşey gelmiyor başka.Herhalde aldatma olsa eşniz bu kadar sakin olmazdı.Bilemedim şimdi:26:

Eşin senin adresinden senmişsin gibi annenle mi yazıştı
Eşin de sütten çıkma ak kaşık değil o zaman
Bu ne cürret diye sorarlar adama

Gerçekten kötü bir deneyim olmuş ama artık yazışınca hemen silersiniz. Eşiniz artık her olayda bunu öne sürer
Burada hata payı sizde daha çok olduğu için annenle konuş, eşini arayıp gönlünü almaya çalışsın sonuçta ortada senin aile huzurun var. Mesela o an başka bir şeye çok sinirliydim kızımda öyle söyleyince size patlamış oldum ama hatamı farkettim zaten kızım benden uzakta hasret desin vs. desin ama bence bir şekilde annen orta yolu bulsun yoksa senin için çok zor bir durum.

Aaaa bunu yeni gördüm eşinin pek işi gücü yok anlaşılan Allah tan kadın olmamış yoksa tam bir kaynana olurmuş ama şu an bunun için kızacak durumda değilsin yoksa yaptığı çok büyük terbiyesizlik

hastalıgıma ınanmadı yazdım canım;sonradan anlattım ne oldugunu:ama neden boyle oldu kı

üzülme canım.. sen kötü birşey dememişssin. sadece olanı anlatmıssın ve anneen tabikide üzüntünüde sevincini de onunla paylaşıcaksın... eşinin senin özeline girmesi ayıp ve olaki girdi senin adına konusmak yerine ben aLi anne diyerek anneni susturabilirdi. kendisi kaşınmış yani... neyse buda ders olmuş sana işte:) şifrenin olmadığı bi adreste yada telefnda dertleş annenle artık malumm böyle siteler yüzünden bu tarz sorunlar çok çıkıyor

Su hastaliga inanmayan insanlara sinir oluyorum kusura bakmayin
Benim esim de boyle en ufak bi gripte yorgan dosek yatar deli gibi ilgi bekler,ben beyin kanamasi gecirsem biseyin yok naz yapiyosun der tovbee tovbeee....

Ya bir de tersten düşünün olayı ;

Siz hadi bir şeytana uyup eşinizin hesabına girseniz , ve onun kayınvalidenize sizden yakındığını okusanız ; daha da fenası cevap olarak annesinden epey sinirli ,sanki size karşı uzunca bir süredir doluymuş ve oğlunuda dolduruyormuş gibi yazdığını görseniz

Demek ki ne yapmak gerekiyor , birbirinin hesabına girip , oymuş gibi konuşmamak gerekiyor.

İnsanlar bazen anlık gaflete düşer ve birileri ile paylaşımda bulunabilir söylenmeyecek şeyleri ama bunu karşı tarafa izah etmek her zaman kolay olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…