- Konu Sahibi GozyasiPerisi
-
§ gunudr acayıp her yerım agrıyor.kemıklerım bıle.esımın annesı gecen gun ogleden sonra uyudum dıye bır de dun de uyuklamıstım bıraz,gece gunduz uyuyorsunuz dedı:ben de oyle dedı dıye dun yatamadım:bugun de sabah kahvaltıya mısafır geldı:aksam da konsere gıttık,hanı ben hastayım dıyorum ya konsere gıdıyorum dıye esım sen hasta degılsın,numara yapıyorsun deyınce ben de sınırler attı:anneme de dedım kı anne hastayım dedım ona ınanmıyorlar;dusunebılıyor musun yalan soylemısım ben dedım:annem de sınırlı bır ınsan:tabı hemen kopurduat o sırada esım benım adresımı acmasın mı;olan oldu yanı.
ayy gerçekten kötü olmuşKeşke annene anlatmasaydın, bazen annelere arkadaş gibi her şeyi anlatmamamız lazım işte. Hele de evdeki sorunlarımızı. Zaten üzülürüz kırılırız diye bizi korumak için hazırda bekliyolar. Annelik içgüdüsüyle vermiş veriştirmiş heralde anneniz:18:
Ama eşiniz sizin annenize kırılacağına, laf söyleyeceğine kendi annesine baksın.. Uykuna bile karışıyomuş baksana
bır kere benım adresıme gırıp ben gıbı yazması kotu degıl mıBır de ılk defa bısey anlattım.ama ınanın cok zorlanıyorum burda.kv ve kp ıle yasıyoruz.yurt dısına gelın geldım:ne yapacagımı bılmıyorum bazen.
Aaaa bunu yeni gördüm eşinin pek işi gücü yok anlaşılan Allah tan kadın olmamış yoksa tam bir kaynana olurmuş ama şu an bunun için kızacak durumda değilsin yoksa yaptığı çok büyük terbiyesizlikbır kere benım adresıme gırıp ben gıbı yazması kotu degıl mıBır de ılk defa bısey anlattım.ama ınanın cok zorlanıyorum burda.kv ve kp ıle yasıyoruz.yurt dısına gelın geldım:ne yapacagımı bılmıyorum bazen.
annenizle eşinizin dedikodusunumu yaptınız,eşinizin bilmemesi gereken yada onu bu kadar sinirlendiren ne olabilir
nasıl birşey yazmamışsınız arkadaşım ki eşiniz annenizle tartışmaya başladı.anneniz seni başkası istiyordu durdun durdun bu kocan olacak tipimi aldın dedi.ne bileyim aklımada birşey gelmiyor başka.herhalde aldatma olsa eşniz bu kadar sakin olmazdı.bilemedim şimdi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?