Annemle bır sey paylastım;esım de gordu

Eşlerin birbirinin facenin mail adreslerinin şifrelerinin olmasını hiç anlamış değilim. Sanki şifreler bilinince kimse kimseyi ömrü billah aldatamayacak. Sonra bu tip sorunlar olabiliyor.

Eşin kızıyor ama o da senin adresinden konuşarak pek masum gelmedi bana. Sen gerçekten hastayken yatamadığını rahatsız olduğunu anlasın. Bir de çok üzülüyorum yeni evlenecek olanlar ayrı eve çıkamayacak durumdaysa evliliği biraz olsun ertelesinler, bu sorunları yaşamasınlar. İnsan bu kadar kısıtlanınca gözünde ne aşk kalır ne sevgi.

Eşinle ilgili hiçbir sorununu ailene anlatma canım kinlenirler büyüklerin bir sözü vardır kaba olacak ama yatağa girince sen barışırsın ama anne baba kinlenir derler...

yorumlariniz icin cok tesekkur ederim...dun sabaha kadar gozumu kirpmadim.hem sinirden hem de moral bozuklugundan.esimi aldim karsima bu odadan bu sorun cozulmeden cikilmayacak dedim.cok sukur hallettik;ama inanin basim catliyor.ben aslinda birinden bir sogursam hayatta daha yuzune bakmam,o kadar gururluyum yani.ama evlilikte bunun olmamasi gerektigini biliyorum en azindan ve bunu kendimi zorlayarak da olsa yapiyorum.biz de evliligimiz omurluk olsun istiyoruz...Rabbim herkese hayirli es ve hayirli evlilik nasip etsin...

sorun çözüme kavuşmuş ama dikkat edin facenize giren bir eşiniz var burayada yazdıklarınızı okumaya yeltenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…