Iki kiz kardesiz ikimiz de annemle saglikli iletisim kuramiyoruz cok zor bir insan kendi annesi ve ablasiyla da ayni sekilde iletisim problemi yasiyor her konuda kendisinin hakli olmasi gerekiyor yoksa tartismalar asla bitmiyor bu yuzden ailecek birbirimizden koptuk kimseyle gorusmek istemiyor maddi durumumuz orta halli allaha sukur bi dedigimizi iki etmez alir paradan asla kacinmaz ama sonra en ufak bi tartismada basimiza kakar babamla cok kucuk yasta evlenmis kayinvalidesinden ve gorumcelerinden cok cekmis babamla da arasi hicbir zaman iyi olmadi cocuklugumuzdan beri duzgun bir aile ortami kuramadik herkesle iletisimi kopuk kardesimle ne yapacagimizi sasiriyoruz surekli olsem de kurtulsam deyip duruyor bikac kez intihar etmeye de kalkmis bize oyle soyledi psikologa gitmesi icin israr ediyorum onu da kabul etmiyor ben deli miyim diye kiziyor bi turlu cozum bulamadik eve kimseyi davet etmiyor arkadaslarimiz gelmeye kalktiginda kiziyor hastayim vs. diyor eve gelip giden bikac akrabamiz da ondan hep asosyal diye bahsediyor ne olacak bu halimiz bilmiyorum universitede baska sehirde okuyorum eve gelmek istemiyorum resmen lutfen akil verin