Annemle delirebilirim. Bi bakın kim haklı ?

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
98
Arkadaşlar Merhaba ben 24 yaşında uni son sınıf bi kızım. Tek ders kaldı mezuniyetime bir dönemdir memleketteyim sadece tek ders sınavı için gidicem 10 gün sonra. Bu ara ders bakıyorum ara ara. Annemle aynı evde annem herseye karışıyor ondan bi çocuktan daha fazla korkuyorum bişi dicek sinirlenicek uzulucek diye ama o hiç ben uzulucem onu kırar miyim diye düşünmüyor. Bugunku daha demin olan bi diyalog oldu ve annem bunun üzerine muhtemelen 1 ay bana kusucek gecmisteki yaşadıklarımdan biliyorum ufacık bişi olur 1 ay 2 ay trip atar babama da aynı şekilde. Neyse yazıyorum olanı
Derse bakıldı mi
Baktım
Ne zaman
12 den sahur a kadar bi de sahurdansonra 1 saat falan yeter daha ne olsun dedim
Yok ben bilmem soruyom öyle
Yani öyle bi sorusun var ki sanki çalışmiyormda çalışıldı mi ne zaman diye cocukmusum gibi
Bak beni delirtme seni bi bırakırım. O zaman görürsün. Babanın seviyesine inme gözümde.
Ben ne dedim şimdi sana habire habire sorma diyorum dedim..
Bundan sonra soran dünyanın en adi .. si dedi. Sonra birsürü küfürler oruç ağzıyla
Bi yorumlayin allah aşkına kafayı yicem ben mi hata yapıyorum

Niye benden çıkarıyor. Hep böyle ağzımı açıp bişi diyemiyorum. Bildiğin sürekli kedi modundayim karşısında. Ve sürekli evdeyim

anneniz detaycı ise, "baktım" yerine daha açık cevap verseniz sanki ilk cümlede konu kapanırdı gibime geliyor.

aman sorsun niye terliyorsunuz
kadın endişenlenmiş
bende öğrencilik yaşadığım için yaşadığınızın çok sinir bozucu birşey olduğunu biliyorum(okulumu derece ile bitirdim evet ders çalıştığımı görmezdi ama ben derste hiçbirşeyle ilgilenmez not alırdım evet sadece sınav günü çalışırdım ama yani ne yapayım ölüyim mi derece bile yaptım ama takdir eden olmadı ne yaptınsa kendine dediler, okuldayken ders ne zaman çalışıyorsun hiç görmüyorum sürekli geziyorsun diye başımı ağrıtıyorlardı sinir oluyordum böyle elimi sıkıp ya sabır ya sabor derdim içimden) ama ebeveynlerde böyle bir model kabullenmek lazım

Annen sana küfür mü ediyor???En acilinden psikolojik destek alması lazım..Allah kolaylık versin...
Ufacık bi karşı çıksam kızmayı bırak ufak kızmayı anlarım hemen reddetme bırakıp atma ile tehdit ediyor. Küçüklugumden beri böyle dili alıştı

Annene çok sinirlendim.
Zaten 1 ay boyunca çocuğuna küsmek trip atmak ne demek durduk yere, ne sosyopat bi davranış.
Şu yukarıdaki diyaloğa göre zaten davranışları normal bile değil. Gitsin öfkesini başka şeylerden çıkarsın.
Düşüncesiz kadın.

Sallamayın laflarını, kale almayın kavga arar davranışlarını...

Mümkün olduğunca sınavınıza yoğunlaşın, mezun olun, işinize girin, paranızı kazanın, hayatınıza bakın.

Anne baba ayri sanirim,normaldir ben koskoca esim 'e bile her saat baski yapiyorum dersini calis yoksa seni yerim diye,sende anne merak etme calusip gecicem kafani takma diyr rahatlat kadincagizi oruc bide hos gormeli

D
anneniz detaycı ise, "baktım" yerine daha açık cevap verseniz sanki ilk cümlede konu kapanırdı gibime geliyor.
Detaylı cevap verdim zaten şu zaman su zaman çalıştım yarısını geçtim şimdi cikcam yine bakcam dedim.

Babanla ne alakası varmış hemen ona yardırmıs annen
Herhalde sürekli çalışmanı bekliyor, tek dersin kaldıysa mezun olmanı istiyor kadın
Canı ona sıkılmıştır, boşver üzülme sen dersine çalış, üzüntüsünden ne dediğini bilmiyor babanla da sorunları var belliki.

Şimdi konuşmucak benimle kesin en az 2 hafta trip yicem. Öyle kötü bişi ki anlatamam size. Biz normalde annemle yemek sonrası çay keyfi falan yaparız saatlerce muhabbet. Şimdi bana yemeğe yardım et demicek hazır gel bile demicek. Sürekli bana suratini asicak
Bugün o konuşma geçerken anne dedim benim de stresim var dedim sürekli çalışın mi baktın mi diye sorma dedim sonra derlendi işte. Seni bi bırakırım diye

Seni bırakırım ne ya?
Bebek misin sen?
Bırakırsan bırak anne de bakalım ne diyecek.
Anne kızına küfür eder mi?
Anne kızına 2 ay küs kalır mı?
Normal insan davranışı göremedim.

Seni bırakırım ne ya?
Bebek misin sen?
Bırakırsan bırak anne de bakalım ne diyecek.
Anne kızına küfür eder mi?
Anne kızına 2 ay küs kalır mı?
Normal insan davranışı göremedim.
Napıyım ben şimdi çok üzgünüm

ders çalışmadıysanız bile evet çalıştım deyin geçin.
huyunu bile bile uzatmayın.
tamam yalan söylemek kötü bir şey tasvip etmiyorum ama bazen anneler mecbur bırakıyor.

benim annemde sürekli şöyle yap böyle yap der durur. (yanlış anlaşılmasın hayatımı etkileyecek şeylerde tabi ki fikrini alırım). atıyorum bi çaydanlık konusu oldu geçen gün mevzuyu uzattıkça uzattı ( bakır çaydanlıkta çay yapma zararlı gibi bir şey mi söyledi, yalan olmasın tam hatırlamıyorum bile söylediklerini. evde çay içme iş yerinde içiyorsun yeter dedi. zaten haftada en fazla 2 bardak çay içiyorum evde oda hafta sonları. bekar evinde porselen çaydanlıkta olacak değil) tamam dediğin gibi evde çay demlemeyeceğim dedim, geçtim. yine kendi bildiğimi okudum.

he he deyin geçin bazı şeylerine ya valla üzülüp durduğunuza değmez. onu da öyle kabul edeceksiniz.

Anneler de bazen hatalı davranır, onların çocuklarını her hatada idare ettiği gibi siz de annenizi idare ediverin azcık, nolmuş yani. Belki sıkıntılı bir dönemden geçiyor, tamam bunu size yansıtmamaya çalışmaması lazım ama her anne bir değil, he he deyip geçiverin yani. Size saldırmaya, psikolojik ve fiziksel şiddet uygularsa durum değişir tabi ama burda bu kadar büyütecek bir şey yok, idare edin. Ha baktınız her zaman böyle öfkeli, agresif davranıyor o zaman gerçekten sinirleri bozuk ya da başka bir rahatsızlığı vardır. Zaten o zaman size düşen de annenize destek olmaktır şikayet etmek değil.

O kusse bile ben gidip konuşmaya çalışıyim öyle mi yani

Annen sinir hastasi mi ?, yada kontrolcu ,yada su cocugunun okuluyla falan boburlenen yada basarisiz olunca utanan anne tiplerinden, icten ice sana trip atiyor herkes gibi mezun olamadin zamaninda diye. Kendince senin ders calismani kontrol ediyo cunku ona gore sen eksik ders calistigindan okulu uzattin. Birak takma bu yasa gelmissin herhalde nasil ders calisacagini biliyorsundur, muhtemelen sen ondan cok istiyorsundur mezun olup is bulup o evden kacmayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…