Ufacık bi karşı çıksam kızmayı bırak ufak kızmayı anlarım hemen reddetme bırakıp atma ile tehdit ediyor. Küçüklugumden beri böyle dili alıştıAnnen sana küfür mü ediyor???En acilinden psikolojik destek alması lazım..Allah kolaylık versin...
Detaylı cevap verdim zaten şu zaman su zaman çalıştım yarısını geçtim şimdi cikcam yine bakcam dedim.anneniz detaycı ise, "baktım" yerine daha açık cevap verseniz sanki ilk cümlede konu kapanırdı gibime geliyor.
Napıyım ben şimdi çok üzgünümSeni bırakırım ne ya?
Bebek misin sen?
Bırakırsan bırak anne de bakalım ne diyecek.
Anne kızına küfür eder mi?
Anne kızına 2 ay küs kalır mı?
Normal insan davranışı göremedim.
Arkadaşlar Merhaba ben 24 yaşında uni son sınıf bi kızım. Tek ders kaldı mezuniyetime bir dönemdir memleketteyim sadece tek ders sınavı için gidicem 10 gün sonra. Bu ara ders bakıyorum ara ara. Annemle aynı evde annem herseye karışıyor ondan bi çocuktan daha fazla korkuyorum bişi dicek sinirlenicek uzulucek diye ama o hiç ben uzulucem onu kırar miyim diye düşünmüyor. Bugunku daha demin olan bi diyalog oldu ve annem bunun üzerine muhtemelen 1 ay bana kusucek gecmisteki yaşadıklarımdan biliyorum ufacık bişi olur 1 ay 2 ay trip atar babama da aynı şekilde. Neyse yazıyorum olanı
Derse bakıldı mi
Baktım
Ne zaman
12 den sahur a kadar bi de sahurdansonra 1 saat falan yeter daha ne olsun dedim
Yok ben bilmem soruyom öyle
Yani öyle bi sorusun var ki sanki çalışmiyormda çalışıldı mi ne zaman diye cocukmusum gibi
Bak beni delirtme seni bi bırakırım. O zaman görürsün. Babanın seviyesine inme gözümde.
Ben ne dedim şimdi sana habire habire sorma diyorum dedim..
Bundan sonra soran dünyanın en adi .. si dedi. Sonra birsürü küfürler oruç ağzıyla
Bi yorumlayin allah aşkına kafayı yicem ben mi hata yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?