Annemle Devam Eden Anlaşmazlık..

Yanlış hatırlamıyorsam eşinizin doğum gününe kardeşinizin birkaç aylık asosyal sevgilisini çağırmadınız diye kavga çıkmıştı. Kocası değil, nişanlısı değil niye çağırasınız zaten.
Siz ezilip büzüldükçe aileniz üste çıkıyor. Akşam yemeğine davet edip hediye vermeyi ayağınıza çağırıp eline bir şey tutuşturmak olarak gören mağara adamlarıyla görüşmekte neden bu kadar ısrarcısınız anlamadım. Sizin tavır almanız gerekirken bu saçma tripleri çekmeyin bence.
Aileniz size değer vermiyor, umurlarında değilsiniz. Anneniz zaten çok farklı bir kişilik doktora giderken bir psikoloğa da uğrasaydı keşke.
Daha fazla zorlamayın, elinizden geleni yapmışsınız zaten

Ay Allah sabir versin size. Madem babalar gununde ayaginiza gelmek istemiyor ki kendince ayaga gitmek olarak gordugu icin hakli diyelim anneniz arasaydi davet etseydi. Kizim babalar gununde siz bize gelin daha uygun olur haftaya da biz sana gelelim deseydi. Kabul et ye ic hediyeyi al ertesi gün trip at resmen saka gbi

Kesinlikle imkna varsa taşının. Ben yurtdışına taşındım hatta kafam çok rahat.

Okurken fenalık geldi ne demek ayağına çağırmak tabiki evimize çağıracağız yeri gelir hediye ve akşam yemeği için çağırır yeri gelir anne,baba müsaitseniz çay içmeye gelin diye çağrılır anne de az abartmamış

Eşimde araba olmadığı için kibarlık yapıp davet ettim, yoksa bi pasta alıp bende gitmesini bilirdim. Emek verdiğimde daha anlamlı olacağını düşünmekle hata yapmışım.

Annemin bizi davet etme fikri çok nazikçe bi hareket, hiç annemlik değil

Eşimde araba olmadığı için kibarlık yapıp davet ettim, yoksa bi pasta alıp bende gitmesini bilirdim. Emek verdiğimde daha anlamlı olacağını düşünmekle hata yapmışım.
Kıyamam ben size benim babamla da aram yoktur hiçdearayıp baba gel demem ne yapalım herkes anne babasıyla can ciğer olamıyor

Baban dolduruşa geliyor olabilir mi ?

Sanırım o çizgiyi çekemediğim için olmuyor. Anne baba sevgisine aç olma sebebiyle, hep bi affedilme ya da affetme çabasına giriyorum..

Baban dolduruşa geliyor olabilir mi ?
Annem bu konuda her zaman çok başarılı olur ama babamın bariz şekilde tavrını yansıttığını da hiç görmemiştim bu zamana kadar.
Hatta annemin dediğine göre babam şuan eşime karşı da öfkeliymiş; kardeşim ve benim aramdaki soğukluğa sessiz kaldığı için, barıştırmaya çalışmadığı için..
Bunlar annemin mi düşüncesi, yoksa babam gerçekten anneme bu şekilde mi konuştu o da meçhul tabi..

Mesela bu olay benim ya da eşimin ailesinde yaşansaydı ;" Bu cümleleri babam söylemez ( ya da her hangi bir erkek söylemez) "derdik.annen babana " Bak babalar günü için ayağına çağırıyor " Diye doldurmuş gibi hissettim. Ayrıca ne sevgiliymiş bütün ailenin bağlarını koparttı. Daha gelmeden oluşturduğu kaosa bak.

Çok da bi bağ yoktu aslında ama olan da koptu :)
Canımız sağolsun ne diyelim.

Onlar madem ana baba olup barıştırsaymış sizi. Babalar günü olayında d adavet ettiğinizde anneniz siz gelirseniz daha iyi olur sonra da biz geliriz deseymis. Hiç bir çabalar8 yok iş bittikten sonra laf söylüyorlar. Anne babanıza ben buradan bilendim cidden. Annenize uzunca bir mesaj yazın içinizi dökün . Gerçi anlamaz ya da güler geçer. Gülüp ağla kapatınca demiş ya size.

O kadar dedik iletişimi aza indirin diye,birde aksam yemeği ,hediye diye harap olmuşsunuz.Ne oldu deydi mi,kıymete bindiniz mi? Siz böyle davrandıkça daha çok bu muameleyi görürsünüz.Karşı da kim olursa olsun,akıllı ve gururlu davranmak gerekir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…