Annemle Devam Eden Anlaşmazlık..

Zaten iletişim tamamen kopmuştu. Ama anne baba vasfı olduğu için hadi bi güzellik yapayım dedim o özel günde de..

Anlamak isteyen bunca zaman konuştuklarımdan anlardı zaten. Mesajla kendimi ifade etmeyi de hiç sevmem. Anlaşılacağımı düşünsem yine çaba veririm yine konuşurum ama duvara konuşsam duvardan tepki alırım onlardan almam..

Zaten iletişim tamamen kopmuştu. Ama anne baba vasfı olduğu için hadi bi güzellik yapayım dedim o özel günde de..
Gerek yok böyle devam ederseniz evliliğiniz zarar görecek,belki de o kıymet bilmeyen insanlarla yaşamak zorunda kalacaksınız.Bana göre değer bilmeyen ,sürekli karşı tarafın başını eğdiyi karşı tarafın rahat rahat suratına tükürdüğü ilişkilerde anne ,baba ,kardeş,evlat,eş fark etmez bağları koparmak gerekir kısa ve net.Ana baba hakkı diye diye kendi hakkınıza giriyorsunuz , akıllı olun.....

Benzerlerini yaşadım, hiç bir zaman kıymetiniz olmayacak, kendilerini hatalı görmeyecekler çünkü sevmiyorlar. Bu sizinle değil onlarla alâkalı. Ben umursamıyorum. 1 yıldır da kendi annemle görüşmüyorum. Arıyor ama açmıyorum çünkü biliyorum ki samimiyetsiz hâlâ kendi haklı. Yok ya. Kimsenin doğurdum diye kimseyi ezmeye, üzmeye hakkı yok. Siz de çekin testi uzak durun. Kalıplaşmış düşünce ve hareket kalıpları kolay kolay değişmez. Üzülmeyin herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Evinize odaklanın. Hayatınızı zenginleştirin bundan sonra. Ve asla pişman olmayın, üzülmeyin lütfen. Deymiyor.

askim benim, güzelim.. ailene gösterdiğin özeni kendine göstersen su an dünyanın en mutlu insanıydın. neden kendini hala bu kadar hırpalıyorsun onlar için? görüşme, iletişimi kes asla demiyorum ama neden hala sözlerinin seni yaralamasına izin veriyorsun.

gayet de biliyordun olacakları. tesekkürü gec bir gülümseme bile alamayacağını. yorma güzel kalbini kuzum.

Aile diye bütün toksiklikleirini cekmek zorunda degilsniz
Görüsmeyin bi süre.

Çok tanıdık geldi, aynısını ben değil ama eşim ailesiyle yaşadı. Aynı sözler edildi. Böyle insanlar ne yazık ki sadece kendi keyiflerinin derdinde, her şeyleri yüzeysel. Karşılarındaki insanı asla anlamaya çalışmıyorlar, umurlarında değil çünkü. Kimse sorunun kendisiyle ilgilenmiyor ve hep aynı kişi suçlanıyor. Bunun sonucunda şu oldu, eşim de artık onlar gibi yüzeysel davranmaya başladı. Sancılı süreçler, ama geçiyor hepsi.

İnsana evladı üzerinden beddua eden herkesten korkarım ben. Asla adım atmayın. Siz pek akıllanmazsınız ama adım atmayın

Keşke kalbimin ekmeğini ben de biraz yiyebilseydim :) konu anne baba olunca insan şans vermeye doyamıyor ne yazıkki. Ama bundan sonra pişman olacağım, keşke yapmasaydım veya keşke şunu şunu söyleseydim gibi durumlara kendimi düşürmeceğim. Kendime sözüm olsun bu da..

Bizimkilerden gelecek herşeyi göze alabiliyorum artık ama özel bi günden bu kadar kaos çıkabileceği aklıma gelmedi, o yüzden bunu kendime yaptım sanırım..
Canımsın

Bende geçeceğine inanmak istiyorum, bir an önce de geçmesini diliyorum

İyi ki dememişsin. Annen de baban da çok garip davranıyorlar gerçekten olgunlaşmamışlar mı desem yoksa yeni damat adayından bi beklentileri mi var bilemedim. Yine de kırıcı sözler söyleseydin haklı olmana rağmen daha çok üzülecektin. Bence bir süre görüşmeye ara verin

Ay ya bize anlamadığınız başka şeyler var ya da gerçekten siz sınırı koruyamıyorsunuz. Bir adım atmışsınız biraz devam ettirseydiniz keşke

Ay ya bize anlamadığınız başka şeyler var ya da gerçekten siz sınırı koruyamıyorsunuz. Bir adım atmışsınız biraz devam ettirseydiniz keşke
Tabiki buradan her şeyi anlatamıyorum. Ama anlattıklarımda da eksik yok emin olun.
Adımdan kastınız davetten mi bahsediyorsunuz, yoksa mesafe koymamdan mı ?

Az önce eşimle de bu durumu konuştum. Yani hasta olduğunu söyledi. Şimdi görüşsem, ara sıra arayıp halini hatırını sorsam yine hata yapıp kendime saygısızlık yapmış olacağım, aramasam hastalandım aramadı diyecek.. ya da en kötüsünü düşünürsek yarın bir gün hastalığından dolayı birşey olursa ne hissederim gibi gibi bir sürü çıkmazın içindeyim.

Tabiki buradan her şeyi anlatamıyorum. Ama anlattıklarımda da eksik yok emin olun.
Adımdan kastınız davetten mi bahsediyorsunuz, yoksa mesafe koymamdan mı ?
Bence mesafenizi sürdürülebilir şekilde ,kendi çekirdek ailenize odaklanarak devam ettirmelisiniz. annenizden ve babanızdan Somut ve sizi anladıklarını ifade eden adımlar gelmeden davet vs yapmayın. Bu yıllardır işe yaramamış anladığım kadarıyla yine yaramayacak

Malesef öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…