Arkadaşlar iyi akşamlar. Buraya annem ile ilgili açtığım ikinci konu olacak bu sanırım. Elimden geldiğince kısa kesmeye çalışacağım , dış yorum okumaya ihtiyacım var çünkü.
Öncelikle belirtmek isterim ki ben ailem ile yaşamıyorum normalde. Bayram ziyareti için buradayım. Annemin bacağından bir rahatsızlığı var. Merdiven çıkması , çok yürümesi sakıncalı. Dün babamı akrabalarımızdan biri aramış ve evine davet etmiş bizi. Bunu babam bize söyledi. Sorun şu ki akrabanın evi çok merdivenli. Sakıncalı yani annem için. Kendisi de der ben oralara çıkamam diye. Babamda gideriz ama senin için sorun olabilir dedi. Annem bu lafa gücendi. Kendisinden babamın utandığını , akrabalara göstermekten sakındığını düşündü. Afra tafra yaptı. Bugün oraya gitmemiz gerekiyordu annemle konuşmaya çalıştı ama tersledi babamı. Daha sonra bana sen git babanla yalnız kalmasın dedi. Tamam dedim ben babamla gittim. Arabada vs babamla konuştum , annemin bu konuda hassas olduğunu belirttim. Annem doğuştan böyle bir rahatsızlığa sahip. Ben bunu sorun etsem baştan ederdim. Yok öyle bir şey dedi ki biliyorum ben bunu ama yine de uyarmak istedim. Annem de biz oraya gittiğimizde arabası ile başka bir akrabayı ziyarete gitmiş. Biz ziyareti bitirirken annem aradı işte ben buradayım. Buluşalım öyle geçelim diye. Erken çıktık oradan ama bayram trafiği derken varmak biraz daha gecikti. Orada da Afra tafra yaptı. Eve geçtik. Babam yine konuşmaya çalıştı ama nafile. Hala aynı tavır ama bu seferde bana da tavır yaptı. Sen babanı niye uyarmadın anneme yaptığın hoş değil diye dedi. Ki dediğim gibi yaptım ama işte.

Bağırdı çağırdı bir iki bana. Akşam akşam enerjim tükendi. Ettiği lafları yazmaya utanıyorum bana ve babama tam olarak.
Yorum yapacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden.