Annemle esim arasinda kaliyorum :( lutfen yardim edin

Cicekci_kiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
16
8
1
Arkadaslar mrb
Esimle 7ay once severek evlendik. Esimin ailesiyle en ufak bi tartismam olmadi onlar beni kizlari gibi severler ben onlari ailem gibi. En azindan simdilik oyleyiz diyelim.. insallah hep boyle olur.
Fakat esim benim gibi degil ve benim ailemi istemiyor. Yuzlerine bisey demese de onlar gelince surat asiyor gulmuyor onlari arayip konustugumda bundan memnun olmuyor. Beni annemden kiskaniyor. Bnm annem 57 yasinda kalp hastasi ve emekli olmak icin hala 12 saat ayakta calisan bi kadin. Evlendikten sonra calisip hep esime verdim maasimi. Ama anneme de yardim etmek istedim esim annene yardim edersen seni bosarim dedi. Surekli tartistik. Ondan yardim beklemiyorum ama annemin sagligi cok iyi degil ve ustunde fazlasiyla yuk var bende evladi olarak onunla ilgilenmek destek olmak istiyorum iki gun sonra Allah korusun vefat ederse vicdan azabi duyarim ama sirf esimle aram acilcak diye anneme mesafe koyuyorum . Ne yapmaliyim

Evlendikten sonra calisip hep esime verdim maasimi. Ama anneme de yardim etmek istedim esim annene yardim edersen seni bosarim dedi.

esimle aram acilcak diye anneme mesafe koyuyorum

bunca sene alacağınız parayı kocanızın eline saymak için anneniz yetiştirdi sizi di mi? çok hayırlı evlatmışsınız maşalallah.

insan şu satırları yazmaya utanır.

bunca sene alacağınız parayı kocanızın eline saymak için anneniz yetiştirdi sizi di mi? çok hayırlı evlatmışsınız maşalallah.

insan şu satırları yazmaya utanır.
Yazarken utanmadim. Bekarken calisip anneme hep destek oldum evlendigimde de bunu hep yapmak istedim ama hep esim buna engel oldu ve tartistik. Nasil davranirsam esimi boyle davranmamasini saglarim. Size sordugum soru bu . Utanilacak bisey yapmadim ben.

Böyle bir adama cidden pes.
Eşinizle adam gibi konuşun o sizin anneniz ,saygılı olmalı şimdi yaptığı şeyi ilerde evladı ona yapsa ne olur az empati yapsın.

Esim istemiyor. Ailemden uzakta baska bir ilde yasiyorduk o zaman calisiyrdum simdi ailemle ayni sehire tasindik simdi burda calismami istemiyor bir de simdiki isi daha guzel bnm calismama ihtiyaci yokmus.

ya sonra kızınca kızdı oluyor.

annene yardım edersen seni boşarım diyen kocanın lafını dinleyip bi de çalışmıyosun.

Eşiniz sizi köle diye mi aldı ?
Bi birey olduğunuzun farkına varır mısınız ?
Eşin senin ne maaşına, ne annenle iliskine karışamaz.
Ya bi kere bi eş sizi bosanmakla tehdit edebiliyosa zaten biseyleri yanlış yaptığınız kesin. Evlilik onun için koz, sizin için kocanızın size lütfu..

Ayrıca burdan alacağınız hiç bi akıl sizin kocanizi pamuk gibi bi adama çevirmeyecek maalesef.

Aileniz bisey mi yaptı eşinize ?

Koyma mesafe kocâna sınırını ciz karisamayacagi şeyleri anlat sen çalışıp sen kazaniyosun kocâna niye veriyorsun hepsini anne bi kere geliyo dünyaya kocama değişmem kocamda kendi annesine değişmesin beni istemem kv nin hemen hemen her ihtiyacını biz alırız niye alıyoruz demem hakkım yok yine anneme verdiğime goturdugume aldigima karışamaz kocam sınırlarımız var bu kadar karışmamalı bi koca karısına sizin yaptiginiz yanlış çok pişman olursun sonra annemle kötü olup kocamla iyi olamam

Annemle esimin arasi nisandan sonra hic iyi olmadi. Esim surekli annemin her sozunden her hareketinden biseyler cikardi. Ve evlenesiye hic soylemedi. Evlendikten sonra her tartismamizda senin annen nisanda dugunde kinada hep boyle yapti bunu dedi diyerek icinde biriktirdigi ne varsa kustu. Herseye laf eden bi kocam oldugu icin acikcasi annemlerde onu sevmiyolar ve o varken gelip gitmek istemiyorlar. Ama ben boyle olmasina uzuluyorum. Ben ne maddi olarak esime yuk olurum ne kimseden bisey beklerim. Onun istedigi maddi destekti elimden geldigince oldum. Ama sanirim benim nankor bi kocam var

Canım benim esimde ablamla eniştemi sevmez. Nasıl yaklaştıysam olmadi. Savundukca, onları iyi anlattıkça çıldırdı daha da kinlendi. Ama yine hiç birine saygısızlık edemez. Çünkü kaybetme korkusu var. Öyle seni bosarim flan diye de tehdit edemez.

Sen once kendine değer ver. Sen değerlisin. Eli iş tutan çalışkan birisin kimseye muhtaç değilsin. Tabi ki sana bosan demiyorum ama seni böyle saçma sapan sebeplerle bosarim diyen adamın tehditlerinden korkma.
Kv, kp beni kızları gibi sever demişsin. İstersen onlarla bi konuş nasihat verirler oğullarına. Çünkü sen ne desen bilenecek belli.

Çalışıyorken maaşınızı kocanıza vermeniz yanlışmış. Sizinki maaş verilecek koca değilmiş. Ama şu an çalışmıyorsanız zaten yardım edemezsiniz ki. Adam kendi parasıyla annenize yardım etmek zorunda değil. Girin bir işe paranızı kocanıza vermeyin sorun çözülür zaten.

eşi çalışmasını istemiyormuş.

Tesekkur ederim oncelikle.. bu konuyu daha oncede esimin ailesine actim esimin babasi benim arkamda durdu ve beni hakli buldu. Esime bu konuda kizdi. Ama kv esimin annemle arasinin acik olmasindan adete zevk aliyor. Aileme destek olmak istedigimde de kv oglunu hakli bulmustu bende dedim ki ilerde birgun siz de muhtac olursaniz bu gunu hatirlayin serdiginiz mindere oturursunuz. Dedim. Bana karsi hic kotu davranmazlar cunku ben onlara karsi iyiyim. Yani muhattap olmuyorum karismiyorum ilhilenmiyorum. Ama kocamda ve annesinde asiri derece bnm anneme karsi bi hirslari var iclerinde bi dusmanliklari var cozemedim.

eşi çalışmasını istemiyormuş.
Eşinin her dediğini yaparsa zaten burada daha çok konu açar kaptan Kadınların en başta kendi kararlarını veren bireyler olduklarını, kocam bana izin vermez lafının saçmalıktan başka bir şey olmadığını öğrenmeleri lazım. Sonra vay efendim kocam bana saygı duymuyor. Daha sen kendine saygı duymuyorsun, adam niye duysun.

Neyse konuyu çok dağıttım, bir dokundun 1000 ah işittin

Asıl senin gibi adamı ben boşarım der gider de boşarım. Ne demek anneme yardım edilmeyecek? Başka insan olsa der ki annecim sen otur biz sana bakarız diye. Terbiyesiz adam ya. Ana gibi yar var mı? Allahaşkına boyun eğmeyin şu kıymet bilmeze!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…