- 24 Haziran 2016
- 16
- 8
- 1
- Konu Sahibi Cicekci_kiz
Eşinin her dediğini yaparsa zaten burada daha çok konu açar kaptanKadınların en başta kendi kararlarını veren bireyler olduklarını, kocam bana izin vermez lafının saçmalıktan başka bir şey olmadığını öğrenmeleri lazım. Sonra vay efendim kocam bana saygı duymuyor. Daha sen kendine saygı duymuyorsun, adam niye duysun.
Neyse konuyu çok dağıttım, bir dokundun 1000 ah işittin![]()
Siz modernlesme yolunda gelisiminizi ve birey olma anlayisinizi ilerletin bende Allahin rizasini kazanma yolunda kendimi gelistireyim olur mu. Ben aralarinin duzelmesini ve esimin nankorluk yapmamasini istiyorum bnm derdim bu.
Peygamberimiz kizlarina hep soyle nasihat etmis
Sen kocana yer ol ki, o sana gök olsun! Sen ona hizmetçi ol ki, o sana köle olsun.. ben esime hic bi zaman saygisizlik yapmam ama anneme de yapmam. Bekarken annemi umreye gonderdim simdide ayni sekilde ilgilenemedigim icin uzuntu duyuyorum. Esini dinleme sende bireysin maasini verme . Sizin hesap kitap islerinizle ahireti kazanamazsiniz. Ben esimi nasil degistiririm diye sordum siz maasini verme dediniz. Bnm derdim para deil nasil aralarini duzeltirim . Hastalikta saglikta hep destek olurum anneme de oldum bekarken. Isterim simdide manevi anlamda da destek olabilmeyi. Uc seyin rizasi bir Allah rizasi iki anne duasi uc kocanin rizasi. Siz cagdaslasacaz derken iyice erkeklesmissiniz