Annemle eşim arasında kalmak!!!

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
Merhaba arkadaşlar..
Herkes kaynana derdindeyse benim anne derdim var
Dun annemgile oturmaya gittik.
Fakat herşey yolundayken..
Esim is yeri açma konusu acti. Devreye annem girdi
Yok is batarmis yok felan olurmuş yok bilmem ne.. Esim sadece fikir danismak istemişti oysa..
Ben ise memurum.. Annem benim icin endişeleniyor kizimin parasiyla harciycaklar diye düşünüyor.. Halada diyor yani...
Esim parasini yiyecek adam değil..
Benden para istemez hic kendine de harcamaz evin ihtiyaçları harcariz sadece.. Eşime çok güveniyorum.
Calistigi yerden çok sikildi kendi işinin patronu olmak istiyor. Annem eşimin hevesini kacirdi umudunu yok etti.. Kizimi da ailenizede bizede zarar verme vs etti esim böle biri değil bir sene oldu hala tanimadi esimi annem.. Bide damat deyip durdu oda kaynana der gücüne gitmez mi??
Off ben annemle nasil basedecem yaa anlatıyorum anlamiyoor..
Bu sabah fena fircaladimm kaç defa soluycem bunu yeter dedim bide bana bize gelme dedi bende oldu anacim gelmiycem deyip suratina kapattim çok sinirliyim parasal konulardan gerçekten biktim artikk biktiiimmm ne yapmaliyimm( morelim çok bozukkk

Ne iş açmayı düşünüyor eşiniz.bu zamanda iş kurmak icin gerçekten iyi bir sermaye olası bi batak durumunda zararı karşılayacak meblağ şart.riskli yani.anne nde bunun için konuşmuş .arkadaşımın esi açtı bir işyeri su an borç batagindalar.çok iyi düşünmek lazim.

aslında annen kendince seni koruyor ama yanlış yapıyor tabiki..bukadar açık konuşmamalı...yada ne söylicekse fikirlerini sana söylesin..eşine yansıtılmamalı bence..

Manav dukkani açmak istiyor kamyonet alcak bu konuda gerçekten çok umutluydu. Bende onun arkasindaydim Ama annem hevesini kacirdi resmen

aslında annen kendince seni koruyor ama yanlış yapıyor tabiki..bukadar açık konuşmamalı...yada ne söylicekse fikirlerini sana söylesin..eşine yansıtılmamalı bence..
Ben annemi çok iyi bildiğim için o konuyu acmadim esim acti konuyu orda fikir almak istedi ve orda çok kotu geçti esim bu konuda çok umutlu ise yapacagina inaniyor inanmak basarmanin yarisidir.

Manav dukkani açmak istiyor kamyonet alcak bu konuda gerçekten çok umutluydu. Bende onun arkasindaydim Ama annem hevesini kacirdi resmen
Canım dediğim gibi kendinize güveniyorsanız aksi bir durum olduğunda kimseye muhtaç olmadan altından kalkabileceginizi düşünüyorsanız yapsın esin.anne nde senin iyiliğin için konuşmuş tabi biraz sert olmuş kendinize güveniyorsanız hazirliginiz tamsa deneyin Allah yardımcınız olsun

şartlarınızı bilmiyoruz tabi örneğin, hani şu herkesin ağzında olan mahalle arası pastane açmak var bir de yeri, tasarımı belli konsept bir mekan açmak var.
ama ne olursa olsun bir kere annenize bu kadar laf düşmez. bütçe, hayat sizin. size belki fikrini söyler ama hem DAMAT deyip adamı dışlayacaksın hem de bu kadar işine karışacaksın, eşiniz iyi bir şey dememiş.
ikincisi şu annelerin kafasındaki kızımın parası, oğlumun parası düşüncesi çok fena bir düşünce. siz memursunuz ve o maaş evinize giren para, ortak hayatınıza dair bir para. bugün sizin maaşınız olur yarın eşiniz yağacağı işte köşe olur, sizden kat be kat fazla para sokar eve o zaman da kv niz mi diyecek bu oğlumun parasını yiyor diye. bunun için evlenir insanlar zaten, ortak bir hayat, ortak bir bütçe için. haklısınız, eşinize mantıklı bir karar vermesi konusunda destek olun. annenize sıra gelmez bu konuda.

Artık evlenıdınız .
Eşinizle paranız bırbirınızın annenıze pek laf düşmez burda.

Bence annen artık evli olduğunun farkına varmalı. Sonuçta fikir almak için sorulduysa bile bu kadar açık konuşması hoş olmamış. Bence uygun değil derdi olurdu biterdi. Kendince sizi korumaya çalışırken eşinizin gözünde değer kaybediyor.

Annen hakli.

Isyeri actin borc harc. Ya batarsa ne olacak. Gercekleri duymak kocanin hevesini kacirmissa da birsey olmaz.

Yasayan bilir.

Abim acti. Batirdi. 300.000 tl. Babam odedi bu parayi. Altindaki arabasina varana kadar satti.

Kolay mi sandin. Ben de olsam ogluma ac demem.

Ha vardir kenarda 200.000 tl. Dersin ki batarsam bu para bana koymaz. Ac o zaman.

Ben eşimin her zaman arkasindayim desteğimde sonsuz ama annem ortaligi karisinca hevesimiz kursagimda kaldi..
Esim onlardan destek istedi fikir almak istedi nasil olucak diye.. Fakat annem ortaligi karisinca gitti evliligimze o kadar karismasada tamam iyi ama parasal konulardan gerçekten biktimm

valla annen cok haklı cnm simdi böyle borc harc olsa sen ödicen sen üzülcen annende sana üzülüyo cok haklı bosa esini savunma yanii

İşyeri açma sartlari hic durmamaktir yerinde dururrsa batar isler gider.. Esim komyonetle başlamak istiyor domates satar sonbaharda
Millet salça yapar ya iyi de para kazaniliyor. Köylere gidecek meyve felan satar köylerde pazar olmaz ya isde

Artık evlenıdınız .
Eşinizle paranız bırbirınızın annenıze pek laf düşmez burda.
Hala çocuk muamelesi goruyorlar kaç yaslarimiza geldik biz. Ben parayi açmiyorum annemlere. Bu kadar para alıyorum demiyorum nabiyosun paralari desede su gibi harciyorum diyorum harcama diyor cimrilige alistirdi beni para harcamayan biriydim banka atardim hep Evlendim paranin ne demek olduğu anladim değer veremiyorum paraya artik. İhtiyaç oluyor herşeye.. Sağlık market evin ihtiyaçları vs demi. Paradan nefret ediyorum şimdi

Bizim sitenin civarından geçen onlarca seyyar satıcı var. Çoğu sebze meyve satıyor. Bütün site sadece iki kişiden alışveriş yapıyor, biri sebze satıyor, biri balık. Diğerlerinden bişiler alan üç beş kişidir,başka yok.

Bu tip şeylerde tutunmak zor. Sattığı malın kaliteli, fiyatının da uygun olması lazım. Bir de sermaye çok önemli. Borçla harçla bu işe girmeye kalkarsanız batmanız çok olası.

Iyi de senin esin isyeri acmiyormus ki. Seyyar zaten. Birsey olmaz.

Esim yapar eder diyorum inatcidir bisrye kafasına koydu mu o ise koyulur.. Bitene kadar birakmaz hic. İlla bitmesi lazim der. Manav dukkani iyi bir satis yapacagina inamiyordum halada inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…