• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemle eşimin yıldızı bir türlü barışmıyor

gkcbsrg

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
444
446
303
Sakarya
eşim inatçı ve kinci biri, annemle tanıştığından bu yana annemi hiç sevmedi,soruyorum neden diye bir cevabı da yok, beni annemden fena halde kıskanıyor,aileme hiç yakınlık göstermiyor ben onun ailesine ne kadar yanaşsam da o benim aileme (buna tüm sülalem) hiç yanaşmadı,artık beni sevse böyle yapmazdı diye düşünmeye başladım,ben de onun ailesine soğuk davranayım anlar yaptığını diyorum ama bir iki gün sonra yine eski ben olup iyi davranıyorum özümde yok kötülük,güç bela merhaba diyor aileme,evimize geldiklernde de aynı şekilde iki kelime etmiyor,arada ne bi kavga ne bir polemik oldu,ama bir ün kayınvalidemi eşime bağırırken yakaladım,bir gün önce annemlere akşam oturmasına gittik diye eşime bağırıyor ve aşağılıyordu,öyle mutsuzum ki,eşimn bu tutumları tüm yaşantımı etkiliyor,hasta olacağım neredeyse,ne yapmalıyım da eşim ailemi sevsin,anneme diyorum biraz şevkat göstersin eşime diye o yanaşsın diyor,eşime diyorum o da karşıdan bekliyor bir soğukluktur mahvetti beni 4 yıldır

valla canım nişanlım benim aileme nasıl davranıyosa bende onlara oyle davranırım. evli olsamda boyle olur bu. boyle olmalı ki hatasını anlasın. onun ki annede senin ki değil mi? hadi annen hatalar yapsa zamanında eşini haksız yere çok uzse bi nebze tamam diyeceğim ama boyle bi durum yoksa sende taviz verme ve onun annesine senin annene davranıldığı gibi davran. madem oyle işte boyle hesabı. unutma seninkide bir anne ve saygıyı hakediyor

sevdiremezsin tatlım geçti o iş... yanı ben boyle dusunuyorum.. o ılıskı bır sevıyeye gelmıs ve onu yükseltemezsınız artık.. ben senın yerınde olsam kayınwalıdenıze takılırdım.. nasıl azarlıyabılıyormus annenlere gıttınız dıye... ona ne yanı

kahroldum o duyduklarım karşısında kaçgü ağladım dedim olayın asıl kaynağı belli oldu ,k.validem annemi müthiş kıskanıyor,kendisi bize 1saat uzakta bi ilçede oturuyor ben annemle aynı şehirdeyim ama eşim de kendi işi ve benim işim icabıyla burada oturuyor k.validemin tek derdi ona uzak oturmamız

Annenlere oturmaya gittiniz diye kayınvalideniz eşinize bağırıyor.
Hiç mi öfkelenmedinz kayganaya.
Ben olsam yansıtırdım öfkemi kaynanamın yüzüne...

yapamadım söyleyemedim hiçbişey kayınvalideme.ahh ahh diyemiyorum ki öyle susuyorum sırf eşim mutlu olsun diye

kahroldum o duyduklarım karşısında kaçgü ağladım dedim olayın asıl kaynağı belli oldu ,k.validem annemi müthiş kıskanıyor,kendisi bize 1saat uzakta bi ilçede oturuyor ben annemle aynı şehirdeyim ama eşim de kendi işi ve benim işim icabıyla burada oturuyor k.validemin tek derdi ona uzak oturmamız

işin kaynagı oymus zaten canım. eger kayınwalıdenızle bı samımıyetınız warsa oturt karsına... anne ben boyle bırsey duydum kulalarıma ınanamadım gunlerce agladım... nıye boyle dedıgınızı sorabılırmıyım de...sor utanacaktır zaten emınım ama bır acıklama yapsın.. sende boyle kendı kendını yeme...

işin kaynagı oymus zaten canım. eger kayınwalıdenızle bı samımıyetınız warsa oturt karsına... anne ben boyle bırsey duydum kulalarıma ınanamadım gunlerce agladım... nıye boyle dedıgınızı sorabılırmıyım de...sor utanacaktır zaten emınım ama bır acıklama yapsın.. sende boyle kendı kendını yeme...

bu olayın üzerinden en az 3 ay geçti ben bu olaydan kaynağın k.validem olduğunu anladım,ona ne söylesem kar etmez,cahil bi insan,ama onu dinleyen eşime ne yapmalıyım da beni anlasın

kayınvalidenle bu konuyu konuşmayı denedinmi... ben olsam konuşamasam bile enazından bağırdığını yakaladığın günü hatırlatıp,meseleyi duyduğumu, demekki ailelere gidilip gelinmemesi gerektiğini, fikirlerine duyduğum saygıdan ötürüde artık benimde ona gitmeyeceğimi söylerim... eşin bellii annesinin etkisinde... onu o etkiden çıkarmanın bir yolunu bulmak lazım ama nasıl nasıl nasılll.........

kayınvalidenle bu konuyu konuşmayı denedinmi... Ben olsam konuşamasam bile enazından bağırdığını yakaladığın günü hatırlatıp,meseleyi duyduğumu, demekki ailelere gidilip gelinmemesi gerektiğini, fikirlerine duyduğum saygıdan ötürüde artık benimde ona gitmeyeceğimi söylerim... Eşin bellii annesinin etkisinde... Onu o etkiden çıkarmanın bir yolunu bulmak lazım ama nasıl nasıl nasılll.........

çıkmıyorrr etkiden çıkamadı senelerdirrr ahh ahhh

yapamadım söyleyemedim hiçbişey kayınvalideme.ahh ahh diyemiyorum ki öyle susuyorum sırf eşim mutlu olsun diye

siz mutlu oluyor musunuz peki.....
ya da o çok düşündüğünüz eşiniz sizin mutluluğunuzu düşünüyor mu

siz mutlu oluyor musunuz peki.....
ya da o çok düşündüğünüz eşiniz sizin mutluluğunuzu düşünüyor mu

mutsuz edildiğim halde bide kocamın mutluluğunu düşünemem yaa... onlar seni pekala istedikleri kıvama getirmişler.... ellerinle onların istediklerini yapmalarına göz yummuşsun... madme öyle konuş eşinle... anlat.. keşke annemi tanıyıpta svemeseydin de... keşke annemi kendi fikirlerinle yaşadıklarınla sevmeseydin yıllardır anne sözüyle haraket ettiğinin farkındayım artık bende yoruldum senin istediğin gibi olamicam yapmadığın hiçbişiyi benden bekleme artık böyle de...... ne ala memleket yaa.. hem evlenicen koca olucan hem hala annen yönetecek eşini aileni mutsuz ediceksin.. erkekler ve aileleri neden böyle benciller bi anlasak dünyanın anlamını çözmüş kadar olucaz yani....

Kayınvaliden ile annenin daha önceden bir tanışıklıkları var mı ? Yani sen eşinle tanışıp evlenmeden çok önce ??

bu olayın üzerinden en az 3 ay geçti ben bu olaydan kaynağın k.validem olduğunu anladım,ona ne söylesem kar etmez,cahil bi insan,ama onu dinleyen eşime ne yapmalıyım da beni anlasın

tatlım onu yapamazsın ıste.. işin kaynagı kayınvalıden.. kayınvalıden oglunu bı guzel nakış gibi işlemiş zaten.. sen ne yaparsan yap fayda etmez o araya sogukluk gırmıs artık.. o yuzden ısı kaynagın cozmelı ve kayınwalıdenı utandırmalısın

kayınvalıdenın eşını aılene yemeğe gıttı dıye aşağladığna göre
annesının dolduruşuna gelıyordur eşın ondan böyle davranıyor olabılır :31:

gerçı hoş, kaç yaşında evlı adam kıme nasıl davranacağını bılmıyorsa
sorun eşınde demektır

Anneme gittik diye esimi azarlayın kayınvalideye asla birşey olmamış gibi davranmadım. Bunu hem esimin hem kayınvalidemin yüzüne vuruldum üstelik. O yaptığından utanmayacak da, ben yüzüne vurmaya mı utanacağım :19:

Bence eşine sakince annesinin konuştuklarını duyduğunu ve üzüldüğünü söyle, iyilik varken niye kötülük olsun istiyor de senin ailen benim için çok değerli hiç bir saygısızlık yapmadım de annen cahil olabilir ama sen nasıl böyle davranıyorsun de biz bir aile değil miyiz ? annenin yaptığı sence doğru mu ? bunlardan etkilenmen benim çok zoruma gitti de ? Ben seninle aile olmak istiyorum ama sana olan güvenimi sarstın de ? Ben böyle düşünmediö hiç bir zaman senin ailenede benim ailemede gider geliriz, onlara hürmet ederiz gönülleri hoş olur diye düşündüm de ama sen aramıza annenin lafı ile sözü ile artniyet soktun de, bize sana yakışıyor mu, bunları konuşmaktan dahi hoşlanmıyorum ama çok yıprandım de...Ailemi sevmesen bile benim için saygı gösterip normal davranmak çok mu zor de ? Kendisini suçlu hissettir ki zaten suçlu, sende onu işle..

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar
k.validemle annem önceden tanışmıyordu.
ben eşimi mutlu ettkçe o da beni mutlu eder diye düşünerek geçti vakit ama onu mutsuz da edemiyorum kalbim elvermiyor onun yaptıklarının aynılarını yapmaya ya da terbiyem elvermiyor

Back
X