Annemle ilgili çaresiz hissediyorum...

eylulbd

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
17
1
6
35
İstanbul
Merhaba 25 yasnda bir kızım.annem de 42 yasında hoş bi hatun.sadete geliyim.
Kızlar bu gece öyle bir şey yaşadımki,kimşne göre büyük kimine görede küçük birşeydir belki ama yıkıldım.hemen anlatıyım. Annem ve babam evde nete çok girerler. Babamın bellidir hep oyun oynat,fakat annem resim yazı video vs paylaşır oyunda oynar. Bu arada annem evde haftada 3 gün filan alkolde alır. Pc karşısında müzikler vs. Bu gece göz ucuyla dikkat ettim birisyle yazışıyo,siliyo. Odamdan ipad üzerinden onun face ine girdim birisyle baya yazışıyo. Kafada çakır. Adamın sözleri ilgisi hoşuna gidiyo belli. Ve adamda evli. Hemde adamn işyeride annemn çalıştığı yere bağlı bi yer.Muhtemelen arabara aynı işyerine geliodur. Ben hemen adama saydırdım.küfüler vs tehdt ettim bida yazarsan şöle böle die.... Sonra içeri gittim annem pc başnda babam koltukta zavallım habersiz oturuyo. "Anne dedim işten ayrılcagını babama söledinmi" güzel dille uyarmak istedim. Anlamadı vs. Odama gidip face tem yazdım."güzel dille uyardım anlamadın,oişi bırakıosun" dalga gecermiş gibi-olllduuuuuuu dedi.güzellikle uyardıgımı söledim.odasına gitti yattı sonrasında.. Sabah aklı başına iyice gelicek. 19 yasnda erkek kardesım var,onundüşünerek elim kolum bağlı

Ben napıcam yardım edin lütfen...

üzüldüm, sanki annen senin kızınmış da sen onun annesiymişsin gibi

ne kadar olgun davranmışsan o da bir o kadar çocukca karşılık vermiş. bu yaptığı hiç hoş bi sey değil.. ayrıca senin gördüğünü anladığında bi şaşıraymış bari yalandan bu nasıl bir pişkinlik kızma sakın..

yarın ayıldığında al karşına konuş amacı neymiş, o adam kimmiş.

tam olarak nasıl yazışmalar yakaladın peki? bariz bi flort mü vardı yani?

Yani uzaktan bakınca kötü şeler deil.ama annem sonuçta.adam iltifatlar ediyo.anneminde hoşuna gidiyo belli.
Babam bnim için mükemmel bir insan ama şunuda biliorumki annem 15 yasnda evlenmiş ve anne olmus.çocukmuş yani.aşkı tatmamış.bir açlık var hep bilirdim bunu.babam annem kadar kendini gelştirmemiş ama cahilde deil.elinden geleni yapar hep.annemede inanılmaz düşkündür.
Annemin yaptıgının bahanesi olamaaz.birazdan işe gidicek saati geldi.umarım ayrılır.bir yandanda diorum elin pislik adamı işi bıraksın annem nie ekmeğinden oluo sadece.herşey olucagna varır.
Allah'a dua ediyorum bir yol göstersin diye

ben de annenin işi bırakmasını tavsiye etmem. sonucta ortada net bir aldatma da yokmuş zaten, aslına bakarsan annenin öyle hosuna gitmesinin sebebini de biraz alkol olarak görüyorum. kanında alkol var, fonda güzel müzikler, karsıda iltifat eden bir adam.. annen bence aşka gelmiş o an.

belki uyanınca kendi de pişman olur bi bekle bakalım, aman diyeyim babaya caktırma

Tamam bekliycem.ama annem adım atıcak karakterde deil.susar konusmazz.yüzü olmaz belkide.hatta onu anlamamamı kafaya takıp yine içer.gayette kültürlü bir kadın neden kendini bu duruma sokak. Haysiyetini hiçmi düşünmez. Birde diyorumki aldatma aldatmadır.reel sanal farketmes. Bunu bir kız çocuğu olarak annelere hatta babalara söylüyorum. Mutsuzsanız eğer ayrılın !

annen birazdan uyanıcakmış, o zaman sen konus. kimdi o adam niye o kadar yakınsınız anne diye sor. sonra yaz buraya mutlaka. belki cidden kendi de ileri gittiğini düşünür.

ama dediğin gibi evde babayla genel olarak bi anlaşmazlıkları varsa ayrılmaları daha hayırlı

Bende konusamam,sakin olamam çünkü.annem gibi göremiyorum.gözümde çok kötü biryerde.bende evlilik arifesindeyim.urastıgı. Yasadıgım seye inanamıyorum.

oyle deme, tamam hos bi sey degil yaptigi ama belki cok buyuk bir boslukta. hicbir sebep hakli oldugunu gostermez ama o senin annen. konusarak anlamalisin neden oyle davrandigini.

neden annen gibi goremedigini bilmiyorum belki baska sorunlariniz da var ama sadece bu konu icin soyluyorsan bunu, annenle konusmadan bu kadar pesin yargiya dusme derim

Sen yine şanslıymışsın, ben daha ileri şeyler yakaladım annemde. Neyse...
Senin sakin olman lazım. tamam yaptığı doğru birşey değil ama alkolünde etkisiyle adamın söylediği şeyler hoşuna gitmiş.Bence o adama yazmadan önce annenle bir konuşsaydın. Gizli gizli takip ederdin yine aynı durum tekrarlasaydı konuşman daha uygun olurdu diye düşünüyorum. Ama olan olmuş.
Annenle konuş mutlaka. Evli ve iki çocuklu birinin böyle davranması en önce eşine saygısızlıktır. Belki ufaktan gözdağı da verebilirsin. "Devam edersen bu durum babamın hoşuna gitmez" diye. Baştan sağlam tutman lazım yani.

Aslında keşke takipte kalsaydım dedim biran.ama sonra annem benim nasıl izin verebilirdim.bugun faceşne girdiğimde adamın ismini arattıgını gördüm ,silmiş daha sonradan listesinden adamı.ama ara aratıo ismi,bende engelledim adamı tamamen ve şunu yazdım sinirlenerek.
"Sana bi kaç gün müddet,kendini dinle,yaptıklarını ölç tart.farkına varırsın umarım yaptıgının,okadar olgunluk varmı bılmıyorum ama.2 çocuk annesi bır kadına göre davranmak zorundasın.bu seni ilk ve son uyarım.facebookta yaptıgn 1 harf bıle bana ulasır.her "tık"tan haberım olur.o bılgısayardaki programla alakalı facele bır ılgısı yok.sen daha fazlasını hakediyorsun ama tahamulum sonundayım..eve gerı dondugumdede yuzyuze son kez konusur ne yapılması gerektıgıne karar verırız..."
Cevap vermedi.bende nişanlımın ailesine geldim onlarla bikaçgün geçiricem. Evde ben babamın suratına bakamadım dün akşam.kalamadım.
Bakalım neler olucak. Annem duygusal biridir özünde,aşksız geçen seneleri oldu anlıorum ama bunu babam haketmedı.arsızlıga vurucak eve gıdıncede.bakalım...

5 gündür nişanlımdayım ,aannem arada face e giriyo adamı silmiş ama arada isminş aratıo gördüm.girdim engelledim adamı.ben bişiler paylaşıorum begenio annem filan.ama gün geçtikce sinirim artıyo.eve gittiğimde yüzünü bile görmek istemiyorum.annemle aramdaki ilişki böle devam eder artık.kardeşim ve babam için bir süre daha sessiz kalıcam sanırım

Size bu konuyla alakalı bir şey demedi mi peki?

Size bu konuyla alakalı bir şey demedi mi peki?

3 gündür evimde kalıyorum.Hiç konuşmuyoruz.Aynı ortamda nadir bulunuyoruz.Ama babamla konustuklarında çok sinirleniyorum.kendime ortada bi fiziki bi aldatma olmadıgını.Alkollüun etkısıyle konustugunu.zaten konusmaya baslamasıyla yakaladıgımı soluorum ama sınırım gecmıo.dun nısanlımla karsılastılar,annem ona,baska bı ısyerının acılcagını oraya gecmeyı dusundugunu sölemıs.bende ordaydım.bana cevap verdı gıbı hıssettım.uff vıcdanım rahat deıl.demekki gercekten annem aldatsaymıs babamı ben katıl olabılırmısım

önce sakın olmak lazım.hiçbir sebep bir insanın hayatına mal olamaz..kimse öldürülmeyi hak etmez bana göre..

anneniz anladığım kadarıyla aslında ılımlı bir insan..umarım tüm dertleriniz biter yakın zamanda..

Annendekide cahil csareti abini öne süreceksin, annen aşık olmadımı hiç Hayatında, ona anneliğini hatırlatacaksın , babanın kötü işler yapacağını bu ihaneti öğrenirse,kocaman kadın ,gelsin kk takılsın macera arıyorsa ,elin adamıyla ne işi var ?

Inanamiyorum bitanem. Yeni actigim konuya bakarsan resmen ayni seyleri yasiyoruz. BEnimde yasim 25 benimde erkek kardesim var. Resmen ayni hayat sok gecirdim. Bi cozum bulursan banada haber ver.

Inanamiyorum bitanem. Yeni actigim konuya bakarsan resmen ayni seyleri yasiyoruz. BEnimde yasim 25 benimde erkek kardesim var. Resmen ayni hayat sok gecirdim. Bi cozum bulursan banada haber ver.

Çok üzüldüm. Çözüm nasıl olcak bilmiyorum. Ama annem 5dk gec kalsa babamı arayıp sormadını rica ediyorum. Hani nerde gibisnden. İşten ev 5 dklık yıl. Hiç konuşmuoruz aynı. Görüşüomu onuda bilmiorum. Zaten yazmıştı. Önce ki yazımda. Netten ilk defa konultu adamla bnde takaladım. İleriye gitme cesareti vatmı bilmiorum . Pek aynı odadada durmuoruz. UTanıyo sanırım

Aynen benim annemde utaniyo mesela telefonu caldiginda gozlerini kacirir hemen yuzu kizarir vs. Ama ben birak facebookunu acmayi ekli bile deilim listesinde. Eklemiyo..
Ben konusucam bu aksam. Kesinlikle ilgi gormek hoslarina gidiyo her kdin gibi. Ama cozumsuz bence konussakta kasla goz arasinda konusucaklardir yine.

Annemde ekli olmam yada olmaamm değilki mesele.ben şifresini bulup girdim. Uyarımıda yaptım yazılı olarak. Şunişi bimdeğiştirsin diye bekliyorum. Birde kardeşim erkek. Öğrenirse zor olur, üniv öğrenceisi,e ergen napıca bellimolmaz. Bazende fazla mı büyütüyorum diye düşünürken babam aklıma geliyo. Resmen elim kolum bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…