5 gündür nişanlımdayım ,aannem arada face e giriyo adamı silmiş ama arada isminş aratıo gördüm.girdim engelledim adamı.ben bişiler paylaşıorum begenio annem filan.ama gün geçtikce sinirim artıyo.eve gittiğimde yüzünü bile görmek istemiyorum.annemle aramdaki ilişki böle devam eder artık.kardeşim ve babam için bir süre daha sessiz kalıcam sanırım
Size bu konuyla alakalı bir şey demedi mi peki?
3 gündür evimde kalıyorum.Hiç konuşmuyoruz.Aynı ortamda nadir bulunuyoruz.Ama babamla konustuklarında çok sinirleniyorum.kendime ortada bi fiziki bi aldatma olmadıgını.Alkollüun etkısıyle konustugunu.zaten konusmaya baslamasıyla yakaladıgımı soluorum ama sınırım gecmıo.dun nısanlımla karsılastılar,annem ona,baska bı ısyerının acılcagını oraya gecmeyı dusundugunu sölemıs.bende ordaydım.bana cevap verdı gıbı hıssettım.uff vıcdanım rahat deıl.demekki gercekten annem aldatsaymıs babamı ben katıl olabılırmısım
Inanamiyorum bitanem. Yeni actigim konuya bakarsan resmen ayni seyleri yasiyoruz. BEnimde yasim 25 benimde erkek kardesim var. Resmen ayni hayat sok gecirdim. Bi cozum bulursan banada haber ver.
Çok üzüldüm. Çözüm nasıl olcak bilmiyorum. Ama annem 5dk gec kalsa babamı arayıp sormadını rica ediyorum. Hani nerde gibisnden. İşten ev 5 dklık yıl. Hiç konuşmuoruz aynı. Görüşüomu onuda bilmiorum. Zaten yazmıştı. Önce ki yazımda. Netten ilk defa konultu adamla bnde takaladım. İleriye gitme cesareti vatmı bilmiorum . Pek aynı odadada durmuoruz. UTanıyo sanırım
Aynen benim annemde utaniyo mesela telefonu caldiginda gozlerini kacirir hemen yuzu kizarir vs. Ama ben birak facebookunu acmayi ekli bile deilim listesinde. Eklemiyo..
Ben konusucam bu aksam. Kesinlikle ilgi gormek hoslarina gidiyo her kdin gibi. Ama cozumsuz bence konussakta kasla goz arasinda konusucaklardir yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?