Annemle ilgili çaresiz hissediyorum...

Allah guc versin.
Anneniz bu yazisma olayina devam ederse babanizla konusmanizi oneririm.sonucta gunahi gizleyerek goz yumarak ortak oluyorsunuz.ama tabi elinizden geleni yapin.annenizi dogru yola iletmeye calisin
İnsallah en kisa zamanda yuvaniza huzur gelir.
Allah sabir versin

senin adına çok üzüldüm annen babanı seviyor mu?

Son düzenleme:
Yazısmaya devam etmedi.zaten silmiş daha sonraki gün adamı,eklemesyle sılmesı aynı gun oldu yani,bende engelledim annemn facenden adamı snradan.babama sölediğim an he olur bilemiyorumki.korkuyorum.çünkü babam annemi çok seviyo,hatta aşık.ama annem sadece sevio,insan olarak.ama aşık değil.lüki çocuk yaşta evlenmiş malum.cahil biri değil ama aşka aç !

Seneler önce böle bişi yaşanmıştı yine hatlıorum. Ama annem başka bi iş yerinden bi adamla konuşuodu.bi kız arkadasıda vardı annemin ozamanlarda,dışarıya çıkmıştık.kardesım çok kucuktu.o adam ben annem fılan.bı çaybahcesndeydık.yarım yamalak hatlıorum.bı aksam babam yakalamıştı telefonda.adam aramıs bizim evi sanırım.neyse.annemin babama yaptığı açıklama ,bazen başkasyla konuşma ihtiyacı oluo insanın gibi açıklamalar yapmıştı sanırım.12-13 sene önce....

Emin olduğum tek şey kardesım hen okulu bırakır,salar kendını.buda beni çok üzer.babamda çok değerlidir. Ben napıcam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…