sevimlikelebek80
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 29 Mayıs 2018
- 122
- 38
- 13
- 45
- Konu Sahibi sevimlikelebek80
-
Evet doktora gidicek,annenize Allah rahmet eylesin.belirtisi nasıldıAnnenizi en acil şekilde doktora götürün
Akciğer kanseri çok sinsi bir hastalık
Aynı hastalıktan annemi kaybettim ben
Umarım kötü birşey çıkmaz
Çok geçmiş olsun
Babanız da ettiğini çeksin !
Anneme ilk zatüre dendi 1 hafta antibiyotik tedavisinde ciğerdeki leke geçmeyince gerekli tahlilleri yapıp anlaşıldıEvet doktora gidicek,annenize Allah rahmet eylesin.belirtisi nasıldı
Benim gelirim var şükürSizin geliriniz yok mu? Annenizi yanınıza alacak durumunuz yok mu? Acilen hastaneye götürüp yanınıza alın o adamdan kurtarın derim.
Annem yıllardır öksürüyor öksürüğüne o kadar takılmadımAnneme ilk zatüre dendi 1 hafta antibiyotik tedavisinde ciğerdeki leke geçmeyince gerekli tahlilleri yapıp anlaşıldı
Sürekli öksürüğü vardı ve birşey yerken hep genzine kaçıyordu.
Bilemedim ama bence mutlaka ikna edin sizde kalmayaBenim gelirim var şükür
Eşim de diyor anne biz de kal diye
Olmaz sizin misafiriniz gelir ben rahat edemem diyor
Ama babamın yüzünü görmeye tahammülü yok
Nasıl olucak bilmiyorum şaşırdım kaldım
O kadar çaresiz hissediyorum ki
Bir de balgamla kan gelmesi beni çok üzüyor
Ben ne yapıcam ya çocuğuma yansıyor üzüntüm
Çoçuğum beni hep ağlarken görüyor
Haklısınız.inanın o kadar uğraşıyorum kiÇok üzüldüm annenize.Hemen aklınıza kötü bir şey getirmeyin,belki ter üstünde soğumuştur ya da soğuk bir şey yiyip içmiştir öksürürken tahriş olunca da kan gelmiştir. Ama tedbiri de elden bırakmayın. Mutlaka muayene ettirin . İnşallah hiç bir şeyi yoktur.
Hayat çok güzel,anneniz ve siz babanızı saf dışı bırakıp yaptıklarına aldırmayıp günlerinizi neşe içinde geçirmeye bakın eğer ayrılması mümkün değilse.
Sevdiği şeyleri yapıp mutlu oldukça yaşamaktan da keyif alır anneniz inşallah. Geçmiş olsun.
Haklısınız.inanın o kadar uğraşıyorum ki
Yıllık izine çıkınca onu hep gezdiriyoruz,istediklerini alıyoruz neyi seviyorsa yapmaya çalışıyorum kardeşim de öyle
Babamla olan durumunda da boşanmaları artık daha iyi ama korkuyor
Takma kafana diyorum ama çok mutsuz
O kadar değişik bir durum ki
Annem bizim için çok fedakarlık yaptı bizim yaptıklarımız az bileSiz ne kadar iyi bir evlatsınız. Annenize böyle davrandığınız için sizden,eşinizden ve kardeşinizden Allah razı olsun. Çok zor ve değişik bir durum sahiden. Kafası biraz rahatladıkça en mantıklı kararı verecektir. Boşanmayacaksa da umursamasın babanızın davranışlarını. Keyfini çıkarsın günlerinin. Ama siz de ağlamayın evladınızın yanında çünkü elinizden geleni yapıyorsunuz. O sizin anneniz ama siz de annesiniz,yavrunuz da üzülmesin.. Rabbim zorluğunuza kolaylık,annenize şifa versin
Annem bizim için çok fedakarlık yaptı bizim yaptıklarımız az bile
Ona birşey olucak diye çok korkuyorum.
Kan gelmesi beni çok korkutuyor
Balgamla kan gelmesine internette iyi şeyler yazmamışlar
Annem in hem sağlığına hem huzursuz olmasına çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?