Annemle ilgili

sevimlikelebek80

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
122
38
13
45
Annem için çok üzülüyorum daha önce konu açmıştım.Babamla araları çok kötü,geliri olmadığı için boşanamıyor.
Boşan diyorum ama gelirim yok diyor,30 senedir çekmediği kalmadı. Babam yaşlandıkça düzelmek yerine daha bir değişik oldu. 40 lı yaşlarda gitti başkasıyla evlendi sonra tekrar annemle evlendi. Buna şükredeceğine hala neler yapıyor.
Annem nefret ediyorum ama gelirim yok diyor
Annemin sağlığı da bozuluyor. 1 aydır balgamla ağzından kan geliyormuş ve sülalesinde akciğer kanseri var.niye söylemedin diye kızdım,resmen ölmek istiyor. Randevu alıcam hastaneden.çok korkuyorum ve annem için çok üzülüyorum.
Böyle bir durum yaşayan var mı?balgamlı öksürük gerçekten çok kötü mü?ne olur bilenler yazsın,elim ayağım titriyor.

Nolur imkanın varsa al anneni yanına, yemin ederim içim parçalandı okurken. Allah'ım şifa versin ama insaallah hic bişeyi yoktur. Takip edicem konunu en ufak bi gelişmede mutlaka yaz

Evet doktora gidicek,annenize Allah rahmet eylesin.belirtisi nasıldı

Sizin geliriniz yok mu? Annenizi yanınıza alacak durumunuz yok mu? Acilen hastaneye götürüp yanınıza alın o adamdan kurtarın derim.
Benim gelirim var şükür
Eşim de diyor anne biz de kal diye
Olmaz sizin misafiriniz gelir ben rahat edemem diyor
Ama babamın yüzünü görmeye tahammülü yok
Nasıl olucak bilmiyorum şaşırdım kaldım
O kadar çaresiz hissediyorum ki
Bir de balgamla kan gelmesi beni çok üzüyor
Ben ne yapıcam ya çocuğuma yansıyor üzüntüm
Çoçuğum beni hep ağlarken görüyor

Çok üzüldüm annenize.Hemen aklınıza kötü bir şey getirmeyin,belki ter üstünde soğumuştur ya da soğuk bir şey yiyip içmiştir öksürürken tahriş olunca da kan gelmiştir. Ama tedbiri de elden bırakmayın. Mutlaka muayene ettirin . İnşallah hiç bir şeyi yoktur.

Hayat çok güzel,anneniz ve siz babanızı saf dışı bırakıp yaptıklarına aldırmayıp günlerinizi neşe içinde geçirmeye bakın eğer ayrılması mümkün değilse.

Sevdiği şeyleri yapıp mutlu oldukça yaşamaktan da keyif alır anneniz inşallah. Geçmiş olsun.

Anneme ilk zatüre dendi 1 hafta antibiyotik tedavisinde ciğerdeki leke geçmeyince gerekli tahlilleri yapıp anlaşıldı
Sürekli öksürüğü vardı ve birşey yerken hep genzine kaçıyordu.
Annem yıllardır öksürüyor öksürüğüne o kadar takılmadım
Ama ağzından kan gelmesi beni korkutuyor
Hemen doktordan randevu alıcam

Bilemedim ama bence mutlaka ikna edin sizde kalmaya
En kötü 1+1 bir ev tutsanız olmaz mı, en azından uzak kalmış olur stresten

Haklısınız.inanın o kadar uğraşıyorum ki
Yıllık izine çıkınca onu hep gezdiriyoruz,istediklerini alıyoruz neyi seviyorsa yapmaya çalışıyorum kardeşim de öyle
Babamla olan durumunda da boşanmaları artık daha iyi ama korkuyor
Takma kafana diyorum ama çok mutsuz
O kadar değişik bir durum ki

Siz ne kadar iyi bir evlatsınız. Annenize böyle davrandığınız için sizden,eşinizden ve kardeşinizden Allah razı olsun. Çok zor ve değişik bir durum sahiden. Kafası biraz rahatladıkça en mantıklı kararı verecektir. Boşanmayacaksa da umursamasın babanızın davranışlarını. Keyfini çıkarsın günlerinin. Ama siz de ağlamayın evladınızın yanında çünkü elinizden geleni yapıyorsunuz. O sizin anneniz ama siz de annesiniz,yavrunuz da üzülmesin.. Rabbim zorluğunuza kolaylık,annenize şifa versin

Annem bizim için çok fedakarlık yaptı bizim yaptıklarımız az bile
Ona birşey olucak diye çok korkuyorum.
Kan gelmesi beni çok korkutuyor
Balgamla kan gelmesine internette iyi şeyler yazmamışlar
Annem in hem sağlığına hem huzursuz olmasına çok üzülüyorum

İnternette çok basit şeyler için bile çok ağır hastalıkların belirtisi olabileceği yazıyor. Bizler konunun uzmanı olmadığımız için malesef doğru bir değerlendirme yapamayız. Net bir sonucu sadece doktorunuz söyleyebilir.Doktora gidince içiniz rahatlayacaktır. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen,inşallah basit bir üşütme ve boğaz tahrişidir. Annenin hasta olmasının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Çok şükür çok büyük rahatsızlığı hiç olmadı ama tansiyon hastası ve farklı nedenlerle iki ameliyat geçirdi. Gözüm gibi bakmaya çalıştım ben de. Ne yapsak haklarını ödeyemeyiz.

Acilen doktora götürün :-( RABBİM ŞAFİ ismiyle muamele etsin inşaALLAH.
Annenizi ikna edin ayrılsın bir an önce. Zorlayın. Baktınız olmadı o adamı tehdit edin annemi en ufak bir şekilde üzdüğünü görürsek, polise dahi gideriz vs diye. Annenizden önemli değil.

Cok gecmis olsun. Acil bir doktora goturun. Erken tani cok onemlj umarim biseyi yoktur. Cok uzuldum. Babaniza diyecek lafim yok. Eden bulur

Allah sizden razı olsun hepinizden dualarınız için.randevu aldım anneme doktora gidicek.
Babamla boşandıklarında babama karşı olan tavrım nasıl olucak bilemiyorum?
Ona çok kızıyorum ama bir taraftan da baba ile küsmek günah diye biliyorum
Yarın öbür gün yaşlanıcak elden ayaktan düşük
Ben nasıl koşucam üstelik annemi bu kadar üzmüşken
Var mı benim gibi olan annesi babası boşanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…