Annemle ilgili

Nolur imkanın varsa al anneni yanına, yemin ederim içim parçalandı okurken. Allah'ım şifa versin ama insaallah hic bişeyi yoktur. Takip edicem konunu en ufak bi gelişmede mutlaka yaz
Tamam yazarım Allah razı olsun
Randevu aldım doktora gidicek

İnternete baktıkça içim kötü oluyor,hiç iyi şeyler yazmıyor.bu yakınlarda aşırı stresli ben yapıcam şaşırdım kaldım.doktora gidene kadar içim içimi yiyor.akşam yatarken sigara içip yatıyormuş ben geçe birşey yiyip içmiyormuş,belki nikotindendir diyor ama yine de doktora gidicek.ben burada bizim gibi bir durum yaşayan varmış diye merak ediyorum

Acaba acile mi götürseniz normal randevusunun vakti gelene kadar?

Sigara ben de kullanıyorum. Bir ara sigaramı değiştirince aşırı öksürük ve balgam yapmıştı ama kanamam olmadı boğazımda hiç.

Peki siz evlimisiniz? Başka kardeşlerinizde var mı? Eğer imkanınız varsa yanınıza alın annenizi.

Peki siz evlimisiniz? Başka kardeşlerinizde var mı? Eğer imkanınız varsa yanınıza alın annenizi.
Evliyim bir tane bekar kardeşim var
Eşim de diyor anne biz de kal böyle çok üzülüyorsun diyor
Ev ev üstüne olmaz diyor rahat edemem diyor
Ama sanırım boşanacak herşeyi göze alıp
İyice evlilik evlilikten çıktı
Sağlığı iyi olsun da ilk önce

Annem az önce telefon etti,sonuçları temiz çıkmış çok şükür,daha önce bronşit olmuşsun demiş doktor antibiyotik vermiş.sıkıntı yok demiş.çok sevindim
Ama babamla olan durumuna hala üzülüyorum
Sesini bile duymaya tahammül edemiyorum diyor
Babama soğuk davranıyorum ister istemez , Sizce günaha giriyor muyum babama soğuk davrandığım için
Sonuçta baba ya
Ama annemi çok üzdü

Allah hepinizden razı olsun dua ettiniz yorum yazdınız,çok şükür annemin birşeyi çıkmadı.2 gündür çok üzüldüm Allahım herkese sağlık versin hastalara şifa versin inşallah

Yapacağın şey belli ..en kısa zamanda anneni doktora götürüp ,babandan uzaklastirmalisin. Kanser değilse bile o evde babanla kaldıkça çok geçmeden kanser de olur .

Neden çalışmayı düşünmüyor annen ? Bu adam birden böyle olmadı değil mi ? En basiti çocuk bakar ,hayatını bu adamdan kurtarırdı.

Geçmiş olsun ,umarım önemli birşey yoktur .

Teşekkür ederim saolun annem doktora gitti birşey yokmuş çok şükür
Bu yaştan sonra çalışması zor,daha önce çalışabilirmiş ama yapamamış,şimdi de çalışması zor.
Babam hep değişicem dedi annem de inandı ama şimdi yine başa sardı
İnşaallah mutlu olur

Umarim mutlu olsun . Yalnız o babayla zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…