sevimlikelebek80
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 29 Mayıs 2018
- 122
- 38
- 13
- 45
- Konu Sahibi sevimlikelebek80
-
Tamam yazarım Allah razı olsunNolur imkanın varsa al anneni yanına, yemin ederim içim parçalandı okurken. Allah'ım şifa versin ama insaallah hic bişeyi yoktur. Takip edicem konunu en ufak bi gelişmede mutlaka yaz
İnternete baktıkça içim kötü oluyor,hiç iyi şeyler yazmıyor.bu yakınlarda aşırı stresli ben yapıcam şaşırdım kaldım.doktora gidene kadar içim içimi yiyor.akşam yatarken sigara içip yatıyormuş ben geçe birşey yiyip içmiyormuş,belki nikotindendir diyor ama yine de doktora gidicek.ben burada bizim gibi bir durum yaşayan varmış diye merak ediyorumİnternette çok basit şeyler için bile çok ağır hastalıkların belirtisi olabileceği yazıyor. Bizler konunun uzmanı olmadığımız için malesef doğru bir değerlendirme yapamayız. Net bir sonucu sadece doktorunuz söyleyebilir.Doktora gidince içiniz rahatlayacaktır. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen,inşallah basit bir üşütme ve boğaz tahrişidir. Annenin hasta olmasının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Çok şükür çok büyük rahatsızlığı hiç olmadı ama tansiyon hastası ve farklı nedenlerle iki ameliyat geçirdi. Gözüm gibi bakmaya çalıştım ben de. Ne yapsak haklarını ödeyemeyiz.
İnternete baktıkça içim kötü oluyor,hiç iyi şeyler yazmıyor.bu yakınlarda aşırı stresli ben yapıcam şaşırdım kaldım.doktora gidene kadar içim içimi yiyor.akşam yatarken sigara içip yatıyormuş ben geçe birşey yiyip içmiyormuş,belki nikotindendir diyor ama yine de doktora gidicek.ben burada bizim gibi bir durum yaşayan varmış diye merak ediyorum
Bulunduğumuz yer küçük bir yer ve acilde pek birşey yapıcaklarıı zannetmiyorumAcaba acile mi götürseniz normal randevusunun vakti gelene kadar?
Dualarım sizinleBulunduğumuz yer küçük bir yer ve acilde pek birşey yapıcaklarıı zannetmiyorum
Ben olur dua edin kötü birşey çıkmasın
Gece hiç uyumadım
Evliyim bir tane bekar kardeşim varPeki siz evlimisiniz? Başka kardeşlerinizde var mı? Eğer imkanınız varsa yanınıza alın annenizi.
Çok saolun ya bu yazdıklarınız beni o kadar mutlu etti kiOh çok şükür! O kadar sevindim ki.. :)
Teşekkür ederim saolun annem doktora gitti birşey yokmuş çok şükürYapacağın şey belli ..en kısa zamanda anneni doktora götürüp ,babandan uzaklastirmalisin. Kanser değilse bile o evde babanla kaldıkça çok geçmeden kanser de olur .
Neden çalışmayı düşünmüyor annen ? Bu adam birden böyle olmadı değil mi ? En basiti çocuk bakar ,hayatını bu adamdan kurtarırdı.
Geçmiş olsun ,umarım önemli birşey yoktur .
Umarim mutlu olsun . Yalnız o babayla zorTeşekkür ederim saolun annem doktora gitti birşey yokmuş çok şükür
Bu yaştan sonra çalışması zor,daha önce çalışabilirmiş ama yapamamış,şimdi de çalışması zor.
Babam hep değişicem dedi annem de inandı ama şimdi yine başa sardı
İnşaallah mutlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?