- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
Oy Oy kız kardeşimde böyle...Ya sabır çek bol bol :) Babanla konuş olmazsa bir süre nette sorun varmış gibi yapın.Şifre koy mesela sana lazım olduğunda açarsın.Belki yine dışarı çıkmaya başlarsa vazgeçer bu takıntısından...İnternet bağımlılığı zor ya :)
hesabına gir oyunu sil, soğur oyundan bidaha oynamaz :)
Sıkılır zamanla
aklıma umutsuz ev kadınlarının bi bölümü geldi..arkadaşlar annem ev hanımı ve gezmeyi sever canı sıkıldığında gezer tozar alışveriş yapar vs.. çok şükür maddi durumumuz iyi babam harcamasına da ses çıkarmaz. annemin hem nakış hem yeni aldığı dikiş makinesi var dikiş yapar nakış kursuna gider açıktan da liseyi okuyor.
fakat gel gelelim son 1 aydır f...b..k ta oyun oynuyor şu tarlalar vs oyunlarından o kadar çok oynuyor ki kalkmıyor başından yemek yapmaz oldu evin her yanı toz içinde ben elim yettiğince yapıyorum ama çok da vakit ayıramıyorum
misafir geliyor hala başında muhabbet etmiyor oynuyor eh işte azıcık muhabbet ediyor
ailecek otururken başında sürekli, bugün kızdım misafirler gidince çünkü misafirler bir hafta kalacaklardı böyle laf sokar gibi konuştular annem de anladı bozuldu biraz ama gittiler ben laf edince size ne yaa dedi artık nakış da yapmıyor el işi yapmıyor derslerini merak etmiyor ben demesem ders seçmeyecek de açık lise için
ben anlamıyorum neden böyle bağımlılık mı artık bu babam başta ses etmiyordu şimdilerde kızıyor, off çok bunalıyorum kursu başlasa da toparlasa ne kadar enerjik ne kadar mutlu bir kadındı
kızlar nasıl yaklaşmalıyım ablalarım yardım edin onu da anlıyorum boşlukta amaçsız mı hissediyor acaba üzmek istemiyorum ama böyle de asosyal olup tüm gün internette üzülüyorum
Arkadaslarin dedigi gibi oyunu sil gitsin. Bu Tür seyler bagimlilik yapiyo.
Helede Müge anli, kac kisi var Hergün Saatlerce oturdugu yerden katil arayan.
aklıma umutsuz ev kadınlarının bi bölümü geldi..
en sevdiğim karakterde aynı bu durumdaydı oyunu arkadaşı silince bırakmıştı..
acilen biriniz yanlışlıkla silsin o oyunu bence:)
yapacağınız tek şey interneti kökünden kesmek modemi çöpe atmak babanda biraz dişini göstersin tatlım
kadın milleti fazla yüz vermeye gelmez bugün yemek yapmaz yarın toz almaz öbürgün bitlenmişsiniz :) :) sıkma canını düzelir inşallah herşey o çiftlik oyunuda tövbe bismillah bağımlılık yapıyo haberin olsun
Annem de oynamak istiyordu ben yuklemedim oyunu.Bilgisayarin basina cakilip sagligindan olmasini istemiyordum.Siz de silin cunku bu oyunu yillardir oynayanlar var cabuk.birakilmiyor
İnterneti çaktırmadan kesin (Modemi kapatarak vs) bi hafta falan öle takılın, internet olmadığı için oynayamıcaktır.. Servisi arayalım derse ben aradım sıraya aldılar arıcaklarmış bizi falan dersin ..
Canim benim annemde aynen annen gibiydi.o titiz kadin çeşit çeşit yemekler döktürwn kadin gitti pc basindan kalkmayan bi kadin geldi yerine.komsular gelirdi iki kelam etmezdi.cagirirlardi oturmaya yok onada gitmezdi oyun icin.kafayi yedik ailecek. .konsular desen bir bir kestiler ayaklarini..neler demedik ne kavgalar ettik.farkli mesgaleler bulduk ama ne çare. . , interneti kestirdik gitti actirdi.oyunu kaldirdik kurcalaya kurcalaya kurmayi öğrendi.. Hepimizle kqvga ediyordu evde.sizi ilgilendirmez diye.kizicaz diye biz yokken oynadi gizli gizli hatta bakti yakalaniyor iyice birakti herseyi.anneannemlere giderdik baska sehirde, evde pc yok diye internetkafeye gidip kafede oynardi.belkide 4 yıl falan gecmedi sıkılmadi oynamaktan.beni istemeye gelecekler düğün hazirliklari olacak ama kadinin umrunda degildi.resmen hastalik gibiydi.kabus gibiydi resmen.evleniyordum ama gözüm arkada kalacakti.guzel güzel konusmaya çalıştikca cocuk gibi kavga ediyordu benle.sonra evlendim ben baska memlekete.aklimda kalbimde evdeydi.icim hic rahat değildi hergun dua ettim Allahim sana emanet dedim. Sen en güzel emanetcisin. Sana tabiri caizse bozuk bir şey bile emanet etsek Sen onu onarir öyle iade edersin dedim.Rabbime güvendim. Surekli dua ettim.Sonra bigun annemlere gittigimde hic oynamadigini gördüm. Esim var diye oynamadigini sandim.kardesime sordum gercekten oynamiyor artik dedi.nasil bi mutluluktu o anki anlatamam. Elhamdulillah gecti o günler.insallah annendebcabuk kurtulur o bagimliliktan.Rabbim yardimciniz olsun.bizimki gibi uzun sürmeden kisa zamanda sıkılsin inşallah
Arkadaslarin dedigi gibi oyunu sil gitsin. Bu Tür seyler bagimlilik yapiyo.
Helede Müge anli, kac kisi var Hergün Saatlerce oturdugu yerden katil arayan.
sesli güldümörnek: benim annemmmm ev işlerine sabahın 6sında başlıyoki başından kaçırmayım diye heey allahım yaa
Arkadaşım o oyun bir bağımlılık,benim kız kardeşimde çok takmıştı maalesef..
Sonra biz o sosyal siteyi tamamen kapattık da kurtuldu,önce şifresini değiştir annenin haberi olmadan,
sonrada hesabı tamamen sil..hesaba 15 gün girilmeyince otomatikman tamamen kapanıyor hesap..
açar ki kendisine yeni ve çoook uzun süre konuşmaz benle galiba
Aynı mail adresiyle tekrar bir hesap açılamıyor yalnız
Yeni mail adresi alması lazım..o kadarını becerebilir mi?
Üstelik o sitede bir arıza var falan kimse giremiyormuş dersin..
ne bileyim benim annem,babam olsa yerler açıkçası
ya bi ara benide feci sarmıştı arkadaşla sürekli oynuyırduk sonra arakadaşım oyunun şifresini buldu onu yapınca bi sürü ürün vs geldi bedavadan ve herşey bol olunca sıkıldım heme bıratım. nette araştır bul o şifrelerden. bağımlılık nedeni o herşeyden az az oluyor bi sonraki adımı merak ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?